(Ready Stock) Superclean Multi-Purpose Mop (1 set)

List-ID: 8600306709 Oct 15:22
  • Description
  • READY STOCK!!

    SUPERCLEAN MULTI PURPOSE MOP ( 1 SET)

    🌬 Lepas nie dah xperlu dah nak perah mop kotor guna tangan. 3 kali celup terus boleh basuh & keringkan sekali tau. Dah la ringan boleh heret ke mana- mana Siap ada tangkai lagi untuk senangkan kita dok angkat2 baldi tu !!
    Yang bestnya lagi , nak buang air yg dah kotor pun senang. Cabut je penutup lubang air dia , terus alirkan je dlm longkang . Senang kan ?? Jom check out apa lg kelebihan mop ni..

    KELEBIHAN MOP SUPER CLEAN

    - Sesuai digunakan pada semua jenis permukaan licin atau kasar
    - Tak perlu kotorkan tangan untuk cuci/keringkan mop kerana lengkap dengan bekas self-clean
    - Boleh digunakan kering/basah
    - Lantai kekal kering selepas mop
    - Tiada lagi bau busuk pada mop
    - Mudah dipasang,ringan dan tahan lasak
    - Sangat menyerap air dan berkesan mengumpul habuk dan juga rambut
    - Design mop anti-calar
    - Boleh ditanggalkan,diguna semula dan dicuci
    - 360 darjah spinning mop disc yang memudahkan kerja mengemop di kawasan yang sukar dicapai oleh mop biasa

    GUYS!! JGN LUPA CHECK OUT VIDEO PENGGUNAAN SUPERCLEAN MOP NI TAUU..

    1 set SUPERCLEAN MOP mengandungi :
    🌬 1 x baldi mop
    🌬 1 x selfwash&dry; panel
    🌬 1 x kepala mop
    🌬 4 x batang mop boleh laras
    🌬 2 x penutup lubang air
    🌬 2 x microfiber pad

    FUNGSI SETIAP PART :

    🌬 BALDI MOP
    🌬 baldi nie ade 2 compartment, jadi boleh isi dua-dua bahagian dengan air.. Bile air yg belah kanan dah kotor, boleh terbalikan kan dia punya selfwash&dry; panel dah gunakan air belah kiri pula

    SELFWASH & DRY PANEL
    🌬 Untuk selfwash & dry panel , customer boleh celup mop dan keringkan menggunakan panel yang sama, jadi xperlu dah nak guna tangan untuk dok perah-perah mop time tengah mengemop.. Jadi tangan pun bersih dan proses nak mop pun tak berkecah

    KEPALA MOP
    🌬 Bahagian kepala mop ade tempat lock, jadi time nak celup dan bilas menggunakan selfwash&dry; panel lagi senang dan xberkecah

    4 BATANG MOP BOLEH ARAS
    🌬 Batang mop nie ade 4 batang boleh laras , jadi customer boleh pilih nak mop tinggi @ rendah , ikut mana keselesaan customer

    MICROFIBER PAD
    🌬 Untuk pad, kita gunakan microfiber so senang serap air dan senang bilas, permukaan pad lembut dan takkan mecalarkan mozek dan permukaan semua😘

    PENUTUP LUBANG AIR
    🌬 Bila dah mop mesti nak buang air dia kan, so lepas nie cuma letakkan baldi dalam longkang dan bukak penutup lubang air dia. Jadi tak perlu untuk tonggangkan semua air . Possibility dapur berkecah kurang ❤️ so lepasnie dah tak perlu dah nak angkat berat2 baldi penuh air kotor untuk buang air dia.

    Hrga Retail :
    RM 75 SAHAJA
    ( FREE POSTAGE TO SEMENANJUNG)
    (Sbh Srwk tmbh RM 25)

    Berminat nk dapatkan , mari pm akk :
    www.wasap.my/6/nakmop

    #supercleanmop
    #multipurposemop
    #takperluperah
    #moppelbagaiguna
    #mop
    #mopmurah
    #microfiberpad
    #smartmop
SHOP SAFELY
Stay at home, during the MCO! We recommend you to use delivery services instead of practicing COD.
Do note that Mudah.my is NOT affiliated in any way with these delivery services and will not be responsible for any losses, damage or missing items.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 86003067)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 75
Location
Melaka - Melaka Tengah
Condition
New
Company

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad