2019 Yamaha YZF-R15

List-ID: 8804900414 Jan 15:25
  • Description
  • Specification
  • Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Yamaha R15, November 2019 untuk dilepaskan. Area KL/selangor.

    -Bebas hutang
    -Proses tukar nama boleh dibuat tanpa masalah
    -Mileage 14k (ulang alik kl-penang sudah 5 kali)
    -Condition moto dan enjin dalam keadaan terbaik
    -Zero excident and zero calar
    -Moto standard, tak pernah ade masalah dan sentiasa dijaga dengan rapi
    -Servis setiap 1500km (LiquiMoly 10W-40)
    -Ekzos Akrapovic siap dibuat fid
    -Barang original/stock turut diberi (ekzos, windshield, ekor, one-way bearing, starter gear,etc.)
    -Semua barang kat moto semua original tak pernah usik
    -Sebab jual, dah ade anak kecik so moto pun dah jarang digunakan
    -Nak tengok moto boleh, nak test ride pun boleh

    Harga dibuka RM 9,500 cash sahaja. Nak nego lagi boleh pm tepi takde masalah. Whatsapp

    Mintak jasa baik untuk share ke kawan kawan yang berminat ye. Terima kasih dan assalamualaikum.
ONLINE TRANSACTION TIPS
You can find many great deals on Mudah.my! Double check when the offer sounds too good to be true.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 88049004)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 9 500
Location
Kuala Lumpur - Segambut
Condition
Used

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad