Baju Korporat Wanita Persatuan Waja Malaysia

List-ID: 10559185514 May 08:48
  • Description
  • Specification
  • Baju Korporat Wanita Persatuan Waja Malaysia
    .
    PERLUKAN BAJU KORPORAT YANG SELESA & NGAM BILA DIPAKAI?

    👚Haaa, yang berdekatan mai ramai-ramai hadir ke showroom kami di Damansara Damai, Selangor.
    🤔Apa yang bestnya Creeper Creative ni.?
    🤩Ehemm2, selain dengan design yang sedia ada, untuk tempahan 20helai ke atas korang juga boleh request design sendiri tau. gempak kan.?🥳
    📝Untuk ukuran size, kami gunakan size Asian, jadi memang sesuai dengan kita rakyat2 Malaysia ni.
    🌎Yang jauh pulak macam mana. don't worry, perkhidmatan kami seluruh malaysia. Labuan, Brunei, Singapore juga brand kami dah sampai🤭.

    👘Boleh whatspp je kami. kami service korang dari A-Z.😉👌
mudah_safety_tip

Mudah Safety Tip

For safety precautions, request seller to record product video as proof that the item belongs to them. Find out more safety tips in MudahSafety!

Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 105591855)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 89
Location
Selangor - Damansara Damai
Condition
New
Company
Joined since: Mar 2022
Share this ad