Bilik Fully Furnished Cheras LRT/KTM Salak (6 Kekosongan)

List-ID: 85188077Yesterday 14:15
  • Category Type
    Rooms
  • Size
    665 sq.ft.
  • couple
    Preferences
    Female
  • Description
  • Specification
  • Bilik untuk disewa di Sri Penara kemasukan bulan DISEMBER 2020

    MASUK RUMAH BAWAK BAJU SAHAJA!!!!!!!!!!!

    __Harga TERMURAH__

    RM 250 per head ( RM100 deposit )*
    ( kalau tak mampu makcik boleh runding bole bayar twice untuk deposit )
    STRICTLY, NO BOOKING UNLESS MAKE A DEPOSIT PAYMENT FIRST.

    Rumah Sesuai untuk ;
    - Baru dapat kerja area KL
    - Student Praktikal
    - Student Full Time
    - Perempuan Melayu Sahaja
    - STRICTLY NO MAN

    Rumah bersih masih dara cantik
    Housemate lain pun mesra and yang paling penting pembersih!

    _KEMUDAHAN yang ada dirumah??_
    FULLY FURNISHED
    Mesin basuh - Peti ais - Dapur - Meja makan - Katil - Tilam - Cadar - Bantal -
    Kipas - Almari - Cermin - Rak Kasut - Keperluan asas dapur - carpet

    ___KEMUDAHAN terdekat__

    *Kemudahan terdekat CUKUP LENGKAP Masih jarak berJALAN KAKI. tak perlu pergi
    jauh2
    Bank (Maybank, Bank Islam, BSN, Bank Rakyat, Rhb, Hong Leong, Public Bank,
    Aeon Credit, Ambank) - Masjid - LRT salak selatan 5min jalan kaki - KTM salak
    selatan 8 min jalan kaki - BAS - Dobi - Pasaraya - HUKM - sekolah - 7eleven -
    99speedmart - Foodcourt 3min - Pizzahut - KFC - Secret Receipe - Dominos -
    Oldtown - Pasar Malam setiap hari Isnin dan Jumaat and MANY MORE senang kata
    memang tgah BANDAR. PADU.

    __Lain2 keistimewaan penghuni___
    ~24 hours Security
    ~ Tuan rumah mesra tinggal berdekatan ada masalah boleh bawak bincang senang
    na tengok2kan (makcikpakcik)*asal bayo sewa
    ~ Roomate boleh dicari/cari sendiri
    ~ Boleh Masuk ANYTIME!!
    ~ Keselesaan penghuni DIUTAMAKAN !

    Siapa yang bekerja naik MRT u jugak jangan risau makcik ada lagi rumah di Taman Alam Damai (DAMAI COURT) yg berdekatan dengan MRT Mutiara ada bus shuffle jugak & dan lagi satu di Cheras ALAM DAMAI barang semua baru2 betul2 bersebelahan CHECKERS sekangkang kera je kesana senang sungguh nak beli barang dapur dan ni senang untuk orang yang ada kenderaan sendiri.

    Info lanjut boleh HUBUNGI
    # Pn Hayati :
    # Pn Hayati :
    # Pn Hayati :

    boleh datang tengok2 dulu kalau ada masa terluang jangan malu-malu ya ;p
    whatsapp untuk detail gambar dan lain2
ONLINE TRANSACTION TIPS
You can find many great deals on Mudah.my! Double check when the offer sounds too good to be true.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 85188077)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 250
(per month)
Location
Kuala Lumpur - Cheras

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad