Homestay Cantik di Seksyen 4, Bandar Baru Bangi

List-ID: 8583813827 Sep 19:10
  • Description
  • Specification
  • Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana menghubungi kami.

    *The Terrace Homestay Bandar Baru Bangi*
    🚗Seksyen 4, Bandar Baru Bangi.
    🤩 Rumah teres 2 tingkat - selesa untuk 10-15 penginap.
    ⭐️Homestay baru lepas renovate - cantik 🥰🥰🥰
    ✅ 4 bilik tidur dan 3 bilik air (*Semua bilik tidur dilengkapi aircond dan kipas* - insya Allah selesa)
    ✅ Rumah dah renovate depan dan belakang. Ruang tamu luas, ada dry kitchen dan wet kitchen yang luas sangat. Senang kalau nak merewang 👍🏻👍🏻👍🏻
    ✅ Kesemua bilik tidur dilengkapi katil queen, tilam, duvet dan bantal setaraf hotel. Selesa sangat, tidur pun nyenyak. 😍😍😍.
    ✅ Ada 1 bilik tidur siap ada 2 katil queen, sesuai sangat utk yang nak duduk sebilik dengan anak2 dan selesa. 🤩🤩🤩
    ✅ Sesuai sangat nak letak family yg dtg ramai2 masa kenduri kahwin, nak letak family bakal mertua, atau family nak dtg bercuti ke, atau datang training ke... tak payah sakit2 badan tidur atas lantai 😝😝😝.
    ✅ Ruang tamu ground floor dilengkapi TV 50” dan Astro Njoi. TV besar, senang sikit nak tengok TV ramai-ramai 😆😆😆
    ✅ Dalam pagar boleh park 1 kereta besar dan 1 kereta kecil (Depan rumah pun boleh park lagi kereta beberapa buah lf, walau bagaimanapun dicadangkan utk tidak melebihi jumlah 6 kereta)
    ✅ Dekat dengan restoran dan kedai2, boleh jalan kaki je!
    ⛔️ Tidak sesuai untuk sebarang majlis atau keramaian
    ⛔️ Tidak dibenarkan buat aktiviti-aktiviti terlarang
    ⛔️ Non-halal food dan alcoholic beverages tidak dibenarkan sama sekali
    ⛔️ Dilarang merokok di dalam rumah

    💲Harga Promosi Terkini:💲
    ❤️Harga promosi pembukaan (Seluruh rumah): *RM399/malam sahaja*! (Harga Normal: RM450/malam!)
    🔹Surcaj sekiranya lebih dari 15 orang:
    RM50/malam

    Berminat atau inginkan maklumat lanjut? Hubungi Nisa di 😊😊😊
SHOP SAFELY
Stay at home, during the MCO! We recommend you to use delivery services instead of practicing COD.
Do note that Mudah.my is NOT affiliated in any way with these delivery services and will not be responsible for any losses, damage or missing items.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 85838138)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 399
Location
Selangor - Bangi
Company

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad