Honda X-ADV 750 UK

List-ID: 10462672522 Feb 13:34
 • Description
 • Specification
 • HONDA X-ADV 750 UK
  2021 UNREG

  DI PENGHUJUNG JALAN RAYA

  X – ADV 750 membawa jalan. Menggabungkan keupayaan dan prestasi motosikal pengembaraan, dengan keselesaan, kemudahan dan keupayaan berulang-alik sebuah skuter kapasiti besar, ia SUV dua beroda yang menahan konvensyen.

  Enam - kelajuan Dual Clutch Transmission ( DCT ) kapasiti penyimpanan yang generous

  pengalaman menunggang anda sebagai DCT telah menggantikan klac tangan dan kaki tuas dengan pencetus yang bersih / turun pada handlebar kiri. Dengan pilihan Manual dan mod di hujung jari anda, anda tidak akan kehilangan sambungan itu kepada basikal anda - di atau di luar jalan.

  Ruang bagasi bawah kerusi mempunyai 21L volume dan menerima pengembaraan penuh - topi keledar gaya; anda juga akan USB Jenis - soket C untuk mengecas telefon pintar anda.
  Pengembaraan tak terhingga di setiap sudut

  Penjelajah bandar premium, mampu pergi dari blok bandar, ke luar - jejak jalan ( dan belakang) dalam degupan jantung. X - ADV bertukar setiap perjalanan tunggal kepada pengalaman yang unik. A tiub berlian keluli - bingkai gaya, digabungkan dengan stereng geometri dan penggantungan perjalanan panjang menyediakan pengendalian cahaya dan tangkas. Kerusi direka semula menjadikan capaian tanah lebih mudah dan kerja badan baru memuncak gaya lasak bahawa X - ADV telah dibuat sendiri.

  Pendikit oleh kawalan wayar dan 5 mod menunggang

  Tetapkan enjin bagaimana anda mahu. Mod menunggang STANDARD ialah tetapan asas pertengahan - titik, SPORT menghidupkan dail keseronokan, dengan HSTC rendah, RAIN melembutkan segala-galanya dan GRAVEL memberikan kuasa penuh, dengan HSTC rendah dan ABS. Mod USER membolehkan penyesuaian lengkap.

  Kemudahan Pintar

  Semua butiran kecil boleh membuat perbezaan besar. Kunci Pintar boleh disimpan di dalam poket anda. Ia mengendalikan sistem pencucuhan tanpa kunci, topi bahan api dan kerusi dan juga membuka (pilihan) Kotak Top Pintar.

  Lebih kuat, 745cc, 8 - enjin berkembar selari injap - enjin silinder

  69Nm tork dengan kuasa puncak 43.1kW; X - ADV boleh pergi dari lebuh raya ke jejak dalam flash, dan enjin dialakan untuk menyampaikan respons segera. Anda juga mempunyai tambahan 600rpm untuk bermain dengan sebelum redline. Dan, untuk pemegang lesen A2, penukaran 35kW boleh didapati daripada peniaga Honda tempatan anda.

  LED lampu kepala DRL

  Untuk penglihatan masa menindik dan konsisten. Lampu kepala tajam, dual LED membawa jalan dengan teknologi cerah, Daytime Running Lights ( DRL ) .

  Pendikit oleh kawalan wayar dan 5 mod menunggang

  Tetapkan enjin seperti yang anda mahukan. Mod menunggang STANDARD adalah tetapan asas titik pertengahan, SPORT menghidupkan dail kegembiraan, dengan HSTC rendah, RAIN melembutkan segala-galanya dan GRAVEL memberikan kuasa penuh, dengan HSTC dan ABS yang rendah. Mod PENGGUNA membolehkan penyesuaian lengkap.

  ===================
  - LIKE NEW
  - NO NEED LICENSE
  ===================
  TRADE IN WELCOME
  GREADE A++
  CHEAPEST PRICE IN TOWN!
  ===================
  TERM AND CONDITION APPLY
  UNLIMITED CHOICES AND READY STOCK! 200 UNIT BIG DEAL PRICE,COME VISIT OUR SHOWROOM BY APPOIMENT ONLY !
  ===================
  WHATSAPP LINK
  FOR FAST RESPONSE
  I'AM IPIN
  ===================  LINK SOSIAL MEDIA
  ============
  HTTPS://LINKTR.EE/ARIFFIN55
  SAMA HOBI SAMA MINAT
  ============
  JANGAN LUPA LIKE & SHARE KAWAN2
  SUPPORT I' AM IPIN
mudah_safety_tip

Mudah Safety Tip

If it is a meet-up/COD, always inspect item condition on site before paying. Find out more safety tips in MudahSafety!

Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 104626725)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 85,000
Price may exclude processing fee & other charges
Location
Kuala Lumpur - Bangsar
Condition
New
Company
Joined since: Jul 2011
Share this ad