Honda ex5 hp '97

List-ID: 92662473Yesterday 15:00
  • Description
  • Specification
  • salam dan salam sejahtera,sebuah honda ex5 high power untuk dijual seadanya,saiz block 53cm,high cam,oil pam racing espada,kaberator wave 125,CDI racing bee,tayar belakang baru tukar tak sampai sebulan maxxis diamond,brek belakang baru tukar,hub brek depan chrome,swing arm chrome,saiz spoket 34 spoket depan saiz tak ingat,ekzos copy ori honda,seat bukan ori,cover kotak bateri blah skru ada patah sikit,crankcase enjin tgh bru tkr yg ori,rod piston TKRJ japan,head block ori standard,bearing enjin koyo japan 1set,besi bar belakang chrome,ada suis on off lampu,bakul depan ada,piston dah korek,class plate uma racing,spring class racing,semua ni detail barang pasal motor ni dan masalh motor ni ada sikit sja bunyi agk bising sikit bahagian block atau head blok xtw sebab apa sebelum ni ok ja mngkin kena bkk blik tgk sndri samada piston belaga valve atau sebaliknya lgipun motor ni daily use kerja jdi maslah sikit2 tu biasalah lgi pulak motor terpakai jdi tak boleh lah claim nk mcm motor baru jdi ada maslah sikit tu biasa klau nk puas hati blh cari yg baru tiada paksaan jualan pun tak urgent cuma cuba nasib saja nak lebih detail inshaallah blh tgk motor dpn2 apa2 pm no saya dan segala barang2 motor ni serta part2 nya yg masih blh guna saya akn bg smua skali trmsuk raga asal,swing arm ori hp,besi belakang ori,block dream 53cm yg blum pakai,ekzos kozi racing,cover enjin kanan kiri asal,cdi asal ori,kaberator asal ori,set brek disc yg belum guna lgi sbb plan xjdi sya akn juai skali dgn fork dpn hrga langsam dan mati.geran ada sekali blh tkr nama klau brminat blh pm sya,tq
ONLINE TRANSACTION TIPS
You can find many great deals on Mudah.my! Double check when the offer sounds too good to be true.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 92662473)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 4 000
Location
Kuala Lumpur - Cheras
Condition
Used

Leave a message and someone will be in touch

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.