Ipad Air 5th M1 chip 256gb cellular 5G

List-ID: 9921313725 Nov 07:19
  • Description
  • Specification
  • Bismillah, Assalamualaikum, apa khabar warga mudah, saya ada sebuah Ipad Air5 m1 chip dengan kapasiti 256gb dan support cellular 5G ingin di lepaskan dengan tuan yang baru ,waranty ada smpai 9/6/2023 under apple reason jual sebab nak tukar ke iphone , kalau nak swap boleh prefer iphone 13 or 13pro kalau nak kurang boleh whatsapp saya 👌 jualan nak urgent pun boleh kata jugak harga boleh bincang sapa cepat dia dapat saya bukak mur mur ni kalau confirm boleh f2f kita deal depan depan aku tak suka post nanti kena scam. tq mudah.
generic-icon
USE CHAT FOR A BETTER BUYING EXPERIENCE
Have questions or want to negotiate with the seller? Use the Chat feature for a better and safer buying experience!
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 99213137)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 3 600
Location
Johor - Johor Bahru
Condition
Second-hand (Used)

Leave a message and someone will be in touch

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad