Jom cepat dapatkan CAMAY SPRAY no.1 di MALAYSIA

List-ID: 8604739111 Oct 15:27
  • Description
  • *SELESAI MASALAH*

    Jom cepat-cepat dapatkan CAMAY SPRAY No.1 Malaysia
    Cuba satu, pasti tak cari yang lain dahh.😃

    Weng!weng!wenggg! Sambil terbang. Pelbagai spesis lalat ada termasuk la yang hijau serta serangga yg lain...😖
    🤤🤤🤤

    Juadah pun pelbagai jenis. Menu masakan. Pendek kata semua nya akan masak menu berbagai janis.
    🥘🍲🍛🥘🍲🍛

    Haaa! Tetamu tak diundang pun sibuk datang menjengah☹☹.
    Penuh la lalat berterbangan hinggap serta serangga atas makanan yang dihidang atas meja atau di mana saja adanya makanan.

    Stresss nyaaa!! Tolongg😩😩

    Jangan risau sedara😬✌️
    CAMAY kan ada, spray saja dengan CAMAY. Selesai masalah.
    Tak perlu was-was, dengan CAMAY pada makanan pun boleh spray.
    Bukan saja mati berjemaah lalat-lalat tu, serangga yang lain pun tak datang lagi dah.

    Haa ambik kau lalat! Penangan dari CAMAY.

    CAMAY SPRAY terbukti berkesan dengan beratus testimoni yang telah berjaya terbukti.

    Harga sebotol (500ml)
    RM35.00
    Tidak termasuk kos pos

    Nak order sebotol klik je link wasap⬇⬇⬇
    www.wasap.my/6+camay

    CAMAY SPRAY
    #camayterbaik
    #camayselamat
    #camaybebasracun
    #camaytakberbau
    #camayberkesan
SHOP SAFELY
Stay at home, during the MCO! We recommend you to use delivery services instead of practicing COD.
Do note that Mudah.my is NOT affiliated in any way with these delivery services and will not be responsible for any losses, damage or missing items.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 86047391)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 35
Location
Perak - Ipoh
Condition
New
Private

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad