Kambing Perap Berdentum's

List-ID: 9818149023 Sep 15:25
  • Description
  • Salam warga mudah.
    Hai awakkk... πŸ€—

    Takkn tengok and baca jerr.. 🀭
    Tak teringin ke nak try kambing perap sy ni.
    Tak lama pun nk grill atau bakar dia,
    8min je siap dah..

    Letak salad,tomato chery,kacang panggang,kentang rebus potong dadu, lepas tu curah sos jahat sy tu...

    Perkhhhhhh.. Berdentum's bosssss...

    Serius nak bagi tahu ni. Start dari perapan dan sos sy ni jahat..... 🀣🀣 padu and rasa dia lain maachiammm boss.. πŸ‘

    Harga pun mampu milik tak mahal sangat dari pesaing sy kat luar sana. 🀭

    Kalau nak dapatkn terus call/whatsapp .

    Untuk sekitar MELAKA takde masalah nak Cash on delevery.. πŸ˜‰

    Yg jauh pun jangan risauuuu... takde hal maaa..
    pos pun boleh sampai, tapi dgn syarat pastikan j&t area kawasan anda clean lah cun hantar brg. kalau sangkut 3-4hari koyakk oooo 🀭 sy tk tanggung risiko bab courier ni.πŸ™

    Sebab kualiti brg ok takde masalah pakaging cun siap kabus ais pack semua. πŸ‘

    Ingat boss jangan tunggu lama² nak fikir 🀭
    Di jamin puas hati.. πŸ‘πŸ˜‰πŸ€—
generic-icon
USE CHAT FOR A BETTER BUYING EXPERIENCE
Have questions or want to negotiate with the seller? Use the Chat feature for a better and safer buying experience!
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this adΒ (List-ID: 98181490)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 35
Location
Melaka - Melaka Tengah
Company

Leave a message and someone will be in touch

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with theΒ Terms and ConditionsΒ andΒ Privacy PolicyΒ of Mudah

Share this ad