Kasut bola NIKE Hypervenom

List-ID: 8621384022 Oct 04:05
  • Description
  • Specification
  • nak letgo , sbb nak pakai duit harga RM 150 ( boleh nego ). masa saya first beli tu harga RM 250 dari kedai kasut.

    Condition : 8/10
    - pakai time nk jalanani aktiviti koko di uni sahaja ( seminggu sekali , sepanjang 4 bulan ).
    - owner kaki bangku. time koko pon duk tepi pdg je.
    - time beli dulu ni pon, sbb nk cukop syarat untuk ikut koko di uni shj.
    - Last pakai, tahun 2018 sampai skrg x pernah dipakai lagi. simpan dlm almari sahaja.
    - tak pernah basuh lagi, cuma lepas setiap kali lps pakai tu. lap ngan kain buruk je supaya hilang kotoran.

    COD area melaka dan muar shj ( RM 150 , boleh nego )

    Jika berminat PM saya kat ws
SHOP SAFELY
Stay at home, during the MCO! We recommend you to use delivery services instead of practicing COD.
Do note that Mudah.my is NOT affiliated in any way with these delivery services and will not be responsible for any losses, damage or missing items.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 86213840)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 150
Location
Melaka - Durian Tunggal
Condition
Pre-owned (Used)

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad