Ktm duke 390 (abs) 2017

List-ID: 8795467409 Jan 15:23
  • Description
  • Specification
  • * Motor tahun 2017

    * Register beli pada 9/07/2017

    * Nak jual sebab memang jarang gila pakai.

    * Dah 3 tahun lebih dekat rumah, mileage baru 6k++

    * Ekzos baru akan diberi kalau jadi beli sbb yg lama ni sarang dah luruh (copy ori)

    * Nak letak gambar banyak banyak tapi boleh letak 6 je dlm mudah.

    * Baru servis minyak enjin dgn oil filter pada 10/12/020 di KTM Sentul.

    * GP shifting gear. Bukan quickshift ya. Kalau nak normal shift balik boleh ubah sajoo.

    * Tak ride jauh sebab memang takda masa and gang ride.

    * Guna pegi lepak and futsal saje sbb nak bagi running enjin and ABS pump.

    * Decal asal cabut sebab ingat nak buat custom, tapi tulah mampu merancang je.

    * End bar side mirror.

    * ABS System depan belakang. ABS pump masih padu.

    * Brake ByBre (Brembo)

    * Getah meter ada reput sikit. Tu boleh tukar. Ada orang jual getah meter. Nak saya order pun boleh. Tapi bukan saya pasang.

    * Lampu depan dengan meter dah tinted.

    *DEPOSIT RM1499
    *Prefer cash or transfer. Loan kena urus sendiri sbb saya tak pandai nak buat.

    - Abu
ONLINE TRANSACTION TIPS
You can find many great deals on Mudah.my! Double check when the offer sounds too good to be true.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 87954674)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 13 499
Location
Selangor - Cheras
Condition
Used
Private

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad