Limited 4 in 1 Bayblade Complete Beyblade Set Aren

List-ID: 8397212522 Sep 07:25
  • Description
  • Specification
  • "..JUJUR SAYA LEBIH SUKA ANAK MAIN BENDA ALAH NI DARI MENGADAP HP JE MEMANJANG.."

    Bagi mak bapak atau abang kakak yang tak tahu cara nak pilih beyblade yang bagus untuk anak tu, INI ADALAH PILIHAN TERBAIK UNTUK ANDA!!!!

    Kenapa?!

    Baik macam ni, kena tahu beyblade ni ada 3 benda basic
    1. Beyblade (gasing)
    2. Launcher (alat untuk pusing beyblade)
    3. Arena/stadium (yg viral selalu pakai kuali tu)

    Jika dapatkan SET 4 in 1 ni maka akan dapat ketiga-tiga sekali atau fullset ketiga-tiga benda asas permainan ni.

    Ini detail barangan dalam set ni:
    ==========================
    4 Unit Beyblade Berlainan Jenis
    2 Launcher maksudnya dapat battle 1 lawan 1 terus
    1 Stadium agar selamat kuali di rumah hehe

    Barangan ni kalau beli secara berasingan mahal gila, maka lebih baik beli yang full set macam ni. Dapat jimat lebih disamping dapat penuhi kehendak anak. Sayang anak!

    Barangan tahan lasak jangan risau.

    Bagi adik-adik yang nak ada sendiri beyblade ni, abang memang syorkan beli yang 4 in 1 set ni sebab dapat complete satu set terus.

    PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN
    ========================
    SMS/Whatapps ke
    SMS/Whatapps ke
    SMS/Whatapps ke

    Kami akan respond dengan kadar segera =)
SHOP SAFELY
Stay at home, during the MCO! We recommend you to use delivery services instead of practicing COD.
Do note that Mudah.my is NOT affiliated in any way with these delivery services and will not be responsible for any losses, damage or missing items.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 83972125)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 48
Location
Negeri Sembilan - Others
Condition
New

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad