Lot Banglo Berhampiran Masjid Pekan Ajil

List-ID: 4558167321 Jun 12:30
  • Category Type
    Land
  • Size
    623 Acres
  • title type
    Title Type
    Freehold
  • land
    Property Type
    Residential
  • Description
  • Specification
  • DUA TANAH LOT AJIL GREAD A.

    Lokasi :

    1. NSTP Ajil 79K

    2. Taman Ajil Perdana 85K.

    Tak mau ke lot perumahan super duper hebat ni?

    Kenapa beli tanah yang jauh dari orang lain? Berani ke orang rumah nak ditinggalkan dengan anak-anak? Beli tanah ni.... selesai masalah.

    kelebihan lot perumahan ini:
    1. Keluasan yang memang luas, kiranya kalau buat banglo besar pun masih ada halaman laaa.. boleh cik kakaknya nak tanam pokok bunga & cik abgnya main2 badminton dengan anak-anak haaaaa gitu....

    2. Sangat berhampiran pekan ajil. 1.3 km (Taman Ajil Perdana) dan 2.5km (NSTP Ajil) sahaja ke pekan ajil.

    3. Nak ke hospital ajil? Pun dekat. Jadi... kalau ada anak-anak yang sakit tak perlu bersusah payah nak sewa homestay.

    4. Takut nak tinggalkan isteri & anak-anak kalau kita tiada... No hal laaa, jiran dah ada.

    TANAH SUPER DUPER HEBAT NI BIASANYA LAJU JE ORANG BELI.

    Nak murah lagi...ada...:

    Kg. Jak, luas 547m². Tanah hampir dengan jalan, berhampiran dah ada jiran, RM66K.

    Beli & bina dengan kami juga boleh. Kami mampu melakukannya & kami adalah kontraktor berlesen.

    Kos bina Banglo siap dengan kami baru RM388k dengan keluasan 1800sqft, 4 bilik, 3 bilik air. Dijamin harga terendah dengan kualiti yg baik & lokasi yg sangat dekat ke Pekan Ajil.

    Berminat!!!! Call @ whatsapp cepat2 hafiz R2ME di Nak buat rumah dgn kami teruspun boleh....

    Like page fb untuk mengetahui info hartanah & produk kami seperti di bawah:

    https://www.facebook.com/rhu2enterprise/
ONLINE TRANSACTION TIPS
You can find many great deals on Mudah.my! Double check when the offer sounds too good to be true.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 45581673)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 79 000
Location
Terengganu - Hulu Terengganu
seller avatar
Joined since: Nov 2013
Firm: E - 13138
Rhu Dua Muhajirin Enterprise
More listings from this agent:

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad
MORTGAGE LOAN CALCULATOR
Monthly Installment
RM 356
Interest rate 4.4%
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.