Pam SUsu Elektrik Yang Senyap Silent Breast Pump

List-ID: 8397493922 Sep 07:25
  • Description
  • Specification
  • "..sekarang tangan tak sakit dah tangan ni nak pump secara manual..encik suami pun bukan selalu ada dapat bantu.."

    Kadang memang tak sempat nak pump atas sebab masa yang sangat limited untuk temankan baby lagi, nak jaga makan berak dia. Entah macam mana bila dah habis maternity leave nanti. Nak kerja lagi, nak pump sendiri nak itu nak ini..risauuuu huhu

    Sekarang ok dah dengan breast pump ni dapat jimat banyak masa dan tenaga. Tak yah dah nak jenuh pump sendiri. Guna mesin je, pump pun tak sakit rasa sama je macam pump sendiri hihi..

    Sambil pump2 tu boleh buat banyak benda lain, layan baby tengok tv ke suma mudah dah.

    SPESIFIKASI:
    ============
    - Kuasa kecik je guna powerbank pun boleh
    - Amat mudah digunakan
    - Mudah alih nak bawak ge mana-mana
    - Material kualiti tinggi REAL BUBEE
    - Pump dua breast sekali gus pun boleh
    - Kuasa pump boleh ditukar ikut keselesaan
    - Mesin senyap

    Features
    ========
    Brand: ReBee
    Model: JD-S68
    Material: Polypropylene BPA Free
    Product Size: 130*190*90 MM
    Weight: 0.5 KG
    Power: 5V600mA (50 Hz)
    Colour: Pink

    PAKAGING:
    =========
    1 PCS X 150 ML Milk Bottle
    1 PCS X Breast Pump
    1 PCS X Long Straw
    1 PCS X USB Power Cord
    1 PCS X Host (Control Panel)
    1 PCS X User Manual Book
    1 PCS X Single Interface
    1 PCS X FREE Nipple Teat

    PERTANYAAN DAN TEMPAHAN:
    ========================
    SMS/Whatapps ke
    SMS/Whatapps ke
    SMS/Whatapps ke

    Saya akan respond dengan kadar segera!
SHOP SAFELY
Stay at home, during the MCO! We recommend you to use delivery services instead of practicing COD.
Do note that Mudah.my is NOT affiliated in any way with these delivery services and will not be responsible for any losses, damage or missing items.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 83974939)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 38
Location
Negeri Sembilan - Others
Condition
New

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad