Peluang kerja sebagai Agent Hartanah

List-ID: 9741075616 Aug 02:05
Job Description
Saya dah lama teringin nak jadi ejen hartanah. Tapi tak tahu macam mana nak mula.

* Macam mana nak cari rumah nak jual
* Tak tahu macam mana nak promote pada orang lain
* Nak hantar loan ke bank mana ?
* Macam nak berurusan dengan pejabat tanah, peguam pulak

Macam-macam benda kena belajar. Saya jadi lost. Walaupun teringin dan tahu bidang ni komisen lumayan, saya jadi ragu-ragu boleh buat ke tidak .

Jangan fikir banyak abang, kakak, adik-adik sekalian. Buat Jer.
Tak tahu tak per, kami ajar dari Zero Sampai Jadi Hero.

Percaya tak suri rumah, bekas driver lori , pekerja kilang, orang yang tak der SPM pun boleh dapat income 4-5 angka dalam bidang ni.

Lagi best, ada yang dah beli rumah sendiri, siap jadi pelabur hartanah dah sekarang ! !!

Kerja tak sampai dua tahun pun dengan kami.

Nak bukti?

Nak tahu caranya?

Jom sertai Bussiness Opportunity Preview PERCUMA Hebat Realtor Di

Klik Link Ini Untuk Register ---- >

http://www.wasap.my/6/joinhartanah
Job Details
Job Info & Requirement
Contract Type
Part-time
Job Type
Executive
Experience Level
< 1 year
Job Categories
Property-Related
Minimum Education Required
SPM
Language Required
Bahasa Malaysia, English
Nationality Preferred
Malaysians Only
Gender Preferred
All Genders
Own Transport
Car/Van
Salary & Other benefits
Salary
RM 1 500 - 10 000 per month
Other Benefit (Optional)
Free training Support Dari team yg besar Kelas mingguan Komisen yg besar
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 97410756)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Salary
RM 1 500 - 10 000
(per month)
Location
Pahang - Kuantan
Contact Type
Part-time
Job Type
Executive
Category
Property-Related
Company
Joined since: Sep 2020
Employer Info
Company Name
Hebat Realtor
Company Description
properties
Size
101-500 employees
Share this ad