RAYMIN FLATFIX - Repair Flat Tyre Instantly 500ML

List-ID: 8110713914 May 19:22
 • Description
 • Specification
 • -TIDAK PERLU TUKAR TAYAR : Flatfix akan menampal dan mengembangkan tayar secara automatik. Amat bagus kepada semua orang terutamanya untuk kaum wanita kerana proses penukaran tayar dapat dielakkan.

  -SELESAI DALAM MASA 90 SAAT : Anda hanya memerlukan 90 saat sahaja dengan menggunakan Flatfix. Perjalanan dapat diteruskan tanpa sebarang kelewatan.

  -MUDAH & SENANG DIGUNAKAN : Hanya perlu sambungkan hos Flatfix ke valve tayar dan tekan butang pada botol. Sangat praktikal dan boleh dikendalikan oleh semua orang.

  -KESELAMATAN TERJAMIN : Risiko jenayah di jalan raya dapat dikurangkan terutamanya pada waktu malam dan ketika berada di tempat yang sunyi. FlatFix membaiki tayar bocor dengan mudah dan pantas.

  BUY ORIGINAL ITEM!! GET WARRANTY 2 YEARS!

  FLATFIX adalah alat yang bertindak sebagai penampal dan pengepam tayar bocor sepantas 90 saat. Proses penukaran tayar yang memenatkan dapat dielakkan. Bukan sahaja untuk kereta, dan motorsikal pun boleh.

  SELESAI DALAM MASA 90 SAAT
  Anda hanya memerlukan 90 saat sahaja dengan menggunakan Flatfix. Perjalanan dapat diteruskan tanpa sebarang kelewatan.

  KESELAMATAN TERJAMIN
  Risiko jenayah di jalan raya dapat dikurangkan terutamanya pada waktu malam dan ketika berada di tempat yang sunyi. FlatFix membaiki tayar bocor dengan mudah dan pantas.

  FAQ Flatfix:
  i- Perlukah paku dicabut terlebih dahulu sebelum menggunakan FlatFix? Tidak perlu. Walau bagaimanapun, jika boleh, anda digalakkan untuk mencabut paku kerena dikhuatiri ianya akan merosakkan tayar semasa kereta bergerak. . .

  ii- Bolehkah saya menggunakan satu tin FlatFix untuk merawat lebih dari satu tayar? 1 botol Flatfix ialah 500ml. Besar saiznya. Tiada dijual di tempat lain saiz seumpama ini. Disarankan 1 tayar habiskan sebotol. Tayar akan terisi angin seperti asal. Walaubagaimanapun, anda boleh juga guna lebih dari 1 tayar. Isi cukup untuk menampal dan isi angin sehingga rim tidak lagi jejak tanah. Kemudian cari pam angin untuk tambah angin sehingga normal. . .

  iii- Perlukah menghantar tayar ke kedai selepas menggunakan FlatFix? Ya! Anda dinasihatkan menghantar tayar ke kedai tayar untuk diperiksa dan dirawat secara kekal. Kegunaan FlatFix hanya untuk tujuan kecemasan. . .

  iv- Di manakah tempat terbaik untuk menyimpan FlatFix? Tempat terbaik untuk menyimpan FlatFix adalah di dalam bekas tayar simpanan atau bonet belakang. . .

  v- Bolehkah FlatFix membaiki semua jenis kebocoran? Ya, selagi saiz bocor tidak melebihi 6mm. Dan bukan kebocoran pada sisi tayar. Jika tayar mengalami koyak besar, tidak digalakkan menggunakan Flatfix. . .

  vi- Flatfix ada tarikh luput? Ada. Jangkaannya lebih 3 tahun. Walaubagaimanapun, selagimana botol tidak karat, Flatfix masih boleh digunakan walaupun sudah lebih 3 tahun.
ONLINE TRANSACTION TIPS
You can find many great deals on Mudah.my! Double check when the offer sounds too good to be true.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 81107139)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 40
Location
Kelantan - Kota Bharu
Condition
New

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad