Restoran glenmarie untuk dipindah milik

List-ID: 8561955617 Sep 15:52
  • Description
  • Specification
  • Anda ingin mencari peluang perniagaan?
    Kami ingin melepaskan restoran kami di Glenmarie dengan kadar segera. Restoran ini telah beroperasi di Glenmarie selama 3 tahun. Kami ingin melepaskan restoran ini kepada pihak yang berminat.

    Antara 6 kelebihan restoran ini ialah:
    1) Masih beroperasi sehingga hujung bulan ini. Selepas hujung bulan ni kami akan jual peralatan dan still akan tutup operasi.
    2) Katering masih berjalan dengan klien kami dari TNB, Haval, FMM, TUV SUD, Tesco (5 outlet), dan byk lagi.
    3) Pekerja semua sudah diberi latihan yang cukup untuk kendalikan restoran. Masakan kami juga AMAT sedap. Dipersilakan utk rasa.Pekerja akan stay. Jangan risau, semua da pandai masak.
    4) Menu kami lengkap dgn Nasi Campur, Aneka Mi, Goreng2, Nasi Ayam Hainan, Western, Roti Canai, Nasi Kambing kami sangat istimewa, dan byk lagi.
    5) Restoran ini mempunyai peralatan yang boleh digunakan untuk membuka satu outlet tambahan lagi. Sebab sebelum ni kami mempunyai cafe di PJ. Kami tutup dek kerana masalah pekerja, jadi barang2 tu dibawa ke sini. So, kalau nak bukak cawangan lain, dah tak perlu spend berpuluh ribu dah.
    6) Kami serahkan sekali kereta Navara Putih dalam gambar tu sekali. Continue loan je. lagi +/- dalam 2 tahun lebih. Engine very good condition. Percayalah. Kami jaga. Seat tu koyak skit. tak sempat nk tukar.

    Sekiranya berminat, sila-sila lah bermesej. Boleh hubungi kami di talian (Deed). Kalau tak dapat jawab tu bermaksud ada dalam meeting la tu. WhatsApp or SMS juga butiran anda. Sya akan call balik.
SHOP SAFELY
Stay at home, during the MCO! We recommend you to use delivery services instead of practicing COD.
Do note that Mudah.my is NOT affiliated in any way with these delivery services and will not be responsible for any losses, damage or missing items.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 85619556)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 80 000
Location
Selangor - Glenmarie

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad