• Home
  • Selangor
  • Room
  • Ridzuan Condo Apartment Room Bandar Sunway Pyramid- Muslim lady only

Ridzuan Condo Apartment Room Bandar Sunway Pyramid- Muslim lady only

List-ID: 92710115Yesterday 23:59
  • Category Type
    Room
  • Size
    1190 sq.ft.
  • couple
    Preferences
    Female
  • Description
  • Specification
  • Kami menyediakan bilik yang memenuhi keperluan, keselesaan dan keselamatan anda.
    * 100% MUSLIM LADY. STRICTLY NO MIX GENDER.
    * 100% keselamatan terbaik berbanding dengan tempat2 lain
    * Suasana privasi bilik anda dan rasailah macam suasana rumah sendiri
    * Ada 24 hrs mini market dalam condo
    * Ada food court sebelah condo - waktu malam meriah
    * Boleh saja jalan kaki ke komplex sunway pyramid- dalam 600m je
    * Fully furnish, fridge, washing machine, TV, tempat memasak disediakan
    * Internet, bil api, air, gas memasak semua free
    * Free monthly house cleaning untuk kitchen, hall, utility room, toilet

    Kadar sewa kami musim pandemik, termasuk
    Bilik medium : Katil queen & almari; RM550 sebulan (boleh muat selesa 2 orang)
    Bilik kecil tak bertingkap : katil super single & almari; RM440 sebulan

    * Zaman sekarang tak susah, x sempat nak datang tengok rumah sebab sibuk dengan rutin kerja, akak bagi je virtual tour bilik dan rumah yang available. Kalau suka, boleh terus booking. Cut the hustle. Akak bagi rental istimewa untuk booking after virtual view.

    BERURUSAN DENGAN OWNER TERUS
    SMS/ Whatsapp/ Call Akak Lisa/ SyedZ

    * Nak masuk? Cuma deposit 1 bulan+ bayaran bulan pertama + pendaftaran pass masuk keluar kondo (RM70)
    * Boleh booking Rm200 utk secure bilik kalau dah confirm nak sewa. Nanti RM200 ni masuk dalam deposit.

    Gambar rumah kami ni memang the latest, pada minggu ke 3 bulan Jan 2022. Diambil selepas selesai cucian rutin bulanan. Biasanya adalah sedikit perbezaan bila dah ada makanan whatever atas meja tu tapi biasalah kan bila rumah dah memang ada orang.. Apa pun, insyaAllah lepas setiap cucian bulanan back to original gambar.

    * Bill air, TNB anda PERCUMA sehingga RM100 kecuali anda guna aircon, bayar caj aircon mengikut bacaan meter bilik anda sahaja, ikut tarif TNB yang ditetapkan.

    * Parking motor dan kereta agak terhad tetapi kami boleh tolong carikan untuk anda sekiranya parking kami dah habis.

    SMS/ Whatsapp/ Call Akak Lisa/ SyedZ

    Kami sebenarnya mencari tenant yang tak begitu cerewet, too perfectionist, tak merokok, tak pengotor, boleh berkompromi & boleh bertolak ansur dengan tenant lain. Kami cuma nak bagi ketenangan untuk semua tenant kami. InsyaAllah, jangan risau, house mate yang ada semua baik dan sporting seadanya.
Ask for a lower price?
ONLINE TRANSACTION TIPS
You can find many great deals on Mudah.my! Double check when the offer sounds too good to be true.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 92710115)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 440
(per month)
Location
Selangor - Bandar Sunway
seller avatar
Joined since: Oct 2017
More listings from this agent:
Share this ad