Sabo jumper powerbank polymer batery jump start

List-ID: 6501432426 Oct 06:55
  • Description
  • Specification
  • boleh tengok barang lain yang lebih 230item ka link bawah
    =====================================
    mudah link
    ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
    http://www.mudah.my/li?ca=2_s&id=329647

    facebook kita
    ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
    https://m.facebook.com/PlugnPlay88sp

    google location kita
    -↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
    https://www.google.com/search?q=Plug+%26+Play+88+auto+accesories&ludocid=176274992

    instagram
    -↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
    Https://www.instagram.com/plugnplay88sp

    what app saya
    -↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
    https://api.whatsapp.com/send?phone=6

    ======================================
    cuma copy link ka atas untuk tengok barang lain lebih 230 item

    kita ada jual projector,sj cam go pro,cctv rumah,dvr kereta,jumper powerbank,pasar malam lampu,solar light dan kereta acesory

    sAMA FAMILY PI MAKAN ,KERJA SAMPAI LEWAT MALAM.KERJA OUTSTATION dan kereta tiba tiba saja tak dapat start pula~

    nak call orang pun dah lewat malam,kedai pun dah tutup,sekarang cuma pakai jumper powerbank ni saja boleh settle masalah semua

    boleh jumper kereta 3kali keatas tak ada masalah semua,susah nak percaya kan??boleh tengok video pendek ni

    video jump start demo customer kereta jump start 3kali berturut turut boleh copy link ka bawah

    ---------------------------------------------------

    https://youtu.be/t9PnaU3uIxU

    ---------------------------------------------------

    jumper powerbank ni bukan saja boleh jumper kereta anda tapi boleh

    ===pakai untuk charging handphone anda

    ===pakai untuk emergency led bila keretA DAH ROSAK

    ===pakai untuh notebook computer anda

    ===pakai untuk lampu tourch light led boleh tahan lebih 6 jam

    ===boleh connect dengan wifi modem anda yang 12v

    ===jumper kereta cuma plug & start 1 minit sahaja

    boleh wat app saya for more detail

    ===whatapp saya

    cod ka sungai petani
ONLINE TRANSACTION TIPS
You can find many great deals on Mudah.my! Double check when the offer sounds too good to be true.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 65014324)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 258
Location
Kedah - Sungai Petani
Condition
New
Company
Joined since: Jul 2013

Leave a message and someone will be in touch

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.