Found 2510 Jobs (for jobseekers) see jobs in Selangor - Page 1 of 63
Job In Damansara Damai - Pemandu Lory
2
Job In Damansara Damai - Pemandu Lory
RM 1 000 - 3 000 per month
Pemandu Lory Beragama Islam Mempunyai Lesen GDL Kemudahan Gaji Komisen Kwsp Socso Yang Berminat Boleh Email: greenuniverseglobalsdnbhd@gmail.com atau Whatsapp : www.wasap.my/ 60133254511
Today, 02:26Damansara Damai
Green Universe Global Sdn Bhd
Technician
Technician
RM 1 100 - 2 000 per month
1-Gaji diberi mengikut pengalaman yang terbukti sebagai juruteknik penyelenggaraan 2-Pemahaman asas mengenai sistem elektrik dan lain-lain 3-Pengetahuan mengenai proses dan kaedah penyelenggaraan am 4-Memperbaiki sistem mekanikal untuk memastikannya selaras dengan standard keselamatan 5-Melakukan penyelenggaraan sistem elektrik 6-Pengetahuan mengenai alat, perkakas dan peranti biasa 7-Kemahiran manual dan kemahiran menyelesaikan masalah 8-Keadaan dan kekuatan fizikal yang baik dengan kesediaan untuk bekerja lebih masa
Today, 02:26Klang
CF AUTOMATION & ELECTRICAL SDN BHD
Site Supervisor- Gardener (Tukang Kebun)
Site Supervisor- Gardener (Tukang Kebun)
RM 1 500 - 1 800 per month
- Memimpin pekerja untuk bekerjasama. - Pembersih dan pemotongan rumput di lokasi. - Memantau kesihatan semua tumbuh-tumbuhan. - Megekalkan semua peralatan berkebun dan jentra - Melaksanakan tugas dan tanggungjawab lain, yang mungkin ditugaskan oleh syarikat dari semasa ke semasa dengan penutupan penuh pada masa. Lokasi kerja: Klang Valley Setiap Hari Isnin - Sabtu ( 8:00am - 5.00pm) whatsapp untuk interview 018-4740020
Today, 02:26Others
Eco Footprint Sdn bhd
Pekerja Am / General Worker
Pekerja Am / General Worker
RM 1 200 - 1 500 per month
Yang berminat sila telefon ke : No. telefon : 016 331 4441 No. telefon : 016 331 4441 Skop Kerja - Membersihkan kawasan tempat kerja - Cuci kereta - Penolong penyelia - Umur antara 18 tahun - 35 tahun
Today, 02:26Puchong
MASTER GROUP AUTO PARTS SUPPLY
Retail Crew at Beutifood
Retail Crew at Beutifood
RM 1 700 - 1 701 per month
Retail Crew • Ability to work well in a team • Good customer service skills • Greet customers and ascertain what each customer wants or needs • Recommend, select, and help locate or obtain anything needed by customer • Food handling certificate will be provided upon employment • Location: Sunway, Taman Mega • Keupayaan untuk bekerja dengan baik dalam satu pasukan • Kemahiran perkhidmatan pelanggan yang baik • Menyambut kedatangan pelanggan dan memastikan apa yang dikehendaki atau diperlukan oleh setiap pelanggan • Mengesyorkan, memilih, dan membantu mencari atau mendapatkan apa sahaja yang diperlukan oleh pelanggan • Sijil pengendalian makanan akan diberikan semasa bekerja • Sunway, Taman Mega Salary: RM1700 + Allowances
Today, 02:26Petaling Jaya
Beutifood
Automotive Workshop Service Advisor di Glenmarie
Automotive Workshop Service Advisor di Glenmarie
RM 2 500 - 3 500 per month
2 years and above work experiences in customer service - Must have experience in automotive industry - Computer literate in EPC - Electronic Part Catalogue, Microsoft Office - Good command of written and spoken in English and Bahasa Malaysia - Attend to customers' enquires, provide technical explanation and proceed with service work - Prepare estimation cost of repair works and actively communicate to customers on car repair status - Explain to customers regarding the work done and cost of repair - Manage customer complaints and escalate to reporting manager - Able to work with minimum supervision, confident, dynamic and customer oriented attitude - Join a high performing team & fast paced environment Disiplin, kedatangan yang memuaskan dan rajin untuk belajar serta boleh berkerjasama EPF, Perkeso, EIS, Cuti Tahuan, Latihan, Kenaikan Gaji diperuntukkan Ganjaran kehadiran penuh RM 200 sebulan Gaji: RM2500 - RM3500 (Mengikut pengalaman dan kemahiran) Lokasi: Glenmarie Shah Alam Call / WhatsApp: Mr Tan 0192889204 www.vagtechnik.com.my
Today, 02:26Glenmarie
VAGTechnik Malaysia
Admin Clerk and Internship welcome
Admin Clerk and Internship welcome
RM 1 800 - 2 200 per month
- Assist in daily office operation - Handling admin and clerical task - Any additional duties as requested by the management JOB REQUIREMENT Nationality Preferred Malaysians Only Gender Preferred Female Only Language English l Chinese | Bahasa Malaysia Own Transport None Experience Level < 1 year LOCATION: PROMPTPAY SOLUTION SDN BHD A306, MENTARI BUSINESS PARK, JALAN PJS 8/5, DATARAN MENTARI, 46150 PETALING JAYA, SELANGOR. For resume, kindly email to shawn.promptpay@gmail.com Thank You!
Today, 02:26Bandar Sunway
Tan
Chef Japanese Restaurant
Chef Japanese Restaurant
RM 2 500 - 4 000 per month
Tanggungjawab: ✅ Bertanggungjawab dan cekap dalam menguruskan operasi di dapur dan memastikan ia memenuhi piawaian kualiti makanan dan penjagaan dapur restoran. ✅ Terlibat dalam penyediaan makanan dan minuman, memantau kualiti dan memastikan ia patuhi syarat Halal. ✅ Menghasilkan menu yang memenuhi keperluan dan mendapat kelulusan dari pihak pengurusan dari segi jenis makanan, harga dan kos. ✅ Memantau, merekod dan menyimpan inventori stok barangan makanan, minuman dan bekalan dapur. ✅ Melatih kakitangan dapur dan menetapkan jadual kerja. ✅ Bertanggungjawab dalam mengawal dan menjaga stok barangan di dapur bagi mengelakkan pembaziran. ✅ Pastikan dapur sentiasa bersih sepanjang masa dan mematuhi undang-undang keselamatan dan sanitasi makanan. Kelayakan: ✅ Pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan. ✅ Berpengetahuan dan berpengalaman dalam menyediakan masakan Jepun. ✅ Sanggup untuk bekerja mengikut waktu syif. ✅ Mempunyai disiplin masa yang baik, jujur, amanah dan rajin. ✅ Bersemangat untuk belajar dan mengalami perkara-perkara baru. Sila hantar resume ke whatsapp 010 2118967 atau email ke savvy.diners@gmail.com
Today, 02:26Shah Alam
Savvy Enterprise
Jana Income Hartanah semasa tempoh PKPP
2
Jana Income Hartanah semasa tempoh PKPP
RM 5 000 - 30 000 per month
Assalamualaikum dan apa khabar semua yang membaca . Asyik dengar orang lain buat business lepas tu follow je dan tak tahu cara nak dapatkan pembeli . Ini tertukar bro sbb pembeli yg dok cari kita . Meh sini aku dok cerita kenapa aku pilih untuk masuk HARTANAH ni . Permulaan cerita aku selepas belajar 3 tahun dalam bidang Automotif ni terus cari kerja jadi pergi lah interview semua tempat dan dapat kerja pemeriksa kenderaan. Kerja pemeriksa kenderaan ni kalau korang pernah buat mesti korang faham kerja 8-9 jam itu kalau tak kena paksa OT tapi yang paling bosan sebab benda yg sama korang buat setiap hari tanpa boleh keluar kecuali masa rehat .Selama 1 tahun bekerja di pusat pemeriksaan kenderaan badan aku sendiri dah terasa sakit sbb tak biasa buat kerja tengah panas dengan kawasan yg panas . Jadi aku decide simpan duit sikit untuk cari kerja yg lebih sesuai .Masa tengah lepak lepas habis kerja ada satu iklan di MUDAH masuk tulis pasal HARTANAH yg boleh jana pendapatan tinggi . Malas fikir panjang jumpa dengan orang tu dan dia terangkan pasal sistem HARTANAH ini . Jadi aku daftar sebagai AGENT PROPERTY dan semua diajar sehingga aku dapat first deal dalam masa 1 bulan yang komisen masa tu sebanyak RM 8,000 . Terbeliak mata aku dapat deal dengan komisen besar . Sekarang baru aku faham kenapa cina yg pegang HARTANAH ni . Jadi nak dipendekkan cerita dalam masa singkat sahaja aku dah boleh jana income lebih daripada 20k++ dalam masa 1 bulan . Dan ini aku cabar korang yg baca ni untuk buat lebih dari aku dan aku sendiri akan guide korang A-Z .Yang penting korang berikan sepenuh hati untuk buat kerja ni , IN SHAA ALLAH dipermudahkan ." HIDUP JANGAN BAGI ALASAN DAN ANGAN-ANGAN TANPA TINDAKAN !! Satu lagi saya cabar korang untuk buat lebih dari apa korang dapat sekarang . Nanti korang akan tahu kenapa orang selain melayu buat hartanah. LOKASI PUSAT LATIHAN & PEJABAT URUSAN: VB ROYALE PROPERTIES NO.12A-3,JALAN PJU5/5,DATARAN SUNWAY,KOTA DAMANSARA.SELANGOR. HUBUNGI SEKARANG !!! Terus WHATSAPP ke : No HP : 011-3920 7794 (IZZUDDIN) No HP : 011-3920 7794 No HP : 011-3920 7794
Today, 02:26Kota Damansara
VB Royale Properties
Pekerja Am
Pekerja Am
RM 1 200 - 1 300 per month
TANGGUNGJAWAB: 1. Melaksanakan tugas manual barisan pemasangan. 2. Lakukan tugas berulang yang sederhana seperti yang diarahkan oleh penyelia dari semasa ke semasa. KOMPETENSI KERJA: • Pengalaman lebih dari 3 tahun • Mampu menghubungi pihak berkuasa yang berkaitan. • Sangat komited, bermotivasi tinggi, dan dinamik dengan komunikasi yang kuat dan kemahiran interpersonal, berorientasi tugas, berdaya tahan, mempunyai inisiatif dengan kemampuan untuk bekerja secara bebas. Berminat boleh hubungi nombor 019-2615086 atau email resume di hr@chonglek.com
Today, 02:26Klang
Chong Lek
Tukang Kebun / Gardener
2
Tukang Kebun / Gardener
RM 70 - 1 200 per day
Tugasan: Ini untuk kawasan pusat beli-belah (Shopping Mall) - Menyiram bunga, pokok and rumput - Merumpai rumput liar - Memangkas pokok bunga - Mengebor tanah - Membaja pokok bunga sebulan sekali - Meracun pokok bunga mengikut jadual - Membersih dan menjaga kebersihan kawasan shopping mall Kerja 4 hari seminggu MESTI ADA MOTOR SENDIRI
Today, 02:26Ara Damansara
Ecogarden Landscape Sdn Bhd
Van / Lori Driver Kajang
Van / Lori Driver Kajang
RM 1 400 - 1 400 per month
1. Menghantar barang mengikut DO 2. Memunggut barang dari store dan hantar ke pelanggan 3. Perlu menjaga kebersihan van 4. Perlu mempunyai GDL untuk van 5. Mempunyai sikap rajin, jujur, bersikap mesra 6 Boleh berkerja sama dalam kumpulan 7. Membantu store jika tiada penghantaran 8. Boleh bertutur dalam bahasa malaysia, English 9. Experience dalam hygiene line TK Success Sdn Bhd No 6 Jalan Impian Makmur 3/A Taman Saujana Impian 43000 Kajang Selangor Tel: 03-87412181 email: tksuccess.enquiry@yahoo.com.my Call for appointment
Today, 02:26Kajang
TK SUCCESS SDN BHD
Graphic designer for Medifeet
Graphic designer for Medifeet
RM 1 800 - 2 500 per month
Graphic designer -Responsible for designing and developing trendy design materials. -Responsible to create innovative, creative and graphic concepts of product packaging -Perform market research to identify customer requirements. -Required skills : Adobe Photoshop. Adobe Illustrator, Adobe In Design,Adobe After Effect,And Adobe Flash - -Able to work independently with minimum supervision. -Good communication & interpersonal skills and able to perform under minimum supervision. -Strong networking abilities, resourceful and multi-tasked. -3 years of experiences -Bertanggungjawab dalam mereka dan membuat reka bentuk yang terkini -Bertanggungjawab untuk mewujudkan bungkusan yang inovatif dah kreatif seperti poster, spanduk dan iklan -Melakukan penyelidikan pasaran untuk mengenal pasti keperluan pelanggan -Kemahiran yang diperlukan: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator dan lain-lain -Seorang yang rajin dan boleh bekerja dengan pengawasan yang minimum -Seorang yang berketerampilan dan mempunyai kemahiran berkomunikasi yang baik -3 tahun pengalaman RM1800-RM2500
Today, 02:26Subang Jaya
MEDIFEET
Sale executive (used car)
2
Sale executive (used car)
RM 3 000 - 10 000 per month
Sales Executive Experience In UsedCar RM 3 000 - 15 000 per month LH CAR ENTERPRISE SELANGOR - BANDAR KINRARA Description Sales Executive With Automotive Background PositionSales Executive : SALES Executive Requirements: - Male only - Commission 500> 2500 per car - Full Time, Showroom based - Preferably age 21-35 - Able to speak English ,Malay and Chinese - Prefer have Sales experience in car industry - Able to work on Weekend - Self-motivated, Target-Oriented & Hardworking and responsibilities - MUST have a valid driving license - Salary 3K-15K(The more you sell, the more you earn) - Able to work as team - Able to attract new customers * OWNED VALID DRIVING LICENSE - (D). * POSSES POSITIVE WORKING ATTITUDE. * GOOD COMMUNICATION SKILL. * ABLE TO ATTRACT NEW CUSTOMERS. * ABLE TO WORK AS A TEAM. * WITH AND WITHOUT EXPERIENCE ARE WELCOME * TRAINING PROVIDED * BASIC + COMMISSION + EPF + SOSCO + BONUS * IF INTERESTED PLEASE COME TO OUR SHOWROOM FOR WALK-IN INTERVIEW OR CALL: IVAN LIM (0126348268) 如果想换新环境可以考虑这里 【人才招聘,本公司聘请汽车销售员。】 1)勤劳好学,不怕吃苦,不抱怨生活,肯上劲心,肯学习 2)责任心,责任感,负责任。 3)薪金超高,本公司让你体会预想不到的收入,薪金高过个行个业(只怕你不愿做,只怕你懒得去做) 【销售人员薪金】 RM3000-RM15000……本公司正常厉害卖车销售人员的正常水平 TEL: 0126348268(IVAN LIM)
Today, 01:50Bandar Kinrara
BUKIT JALIL
AIA Life Planner / Takaful Advisor / AIA Elite
2
AIA Life Planner / Takaful Advisor / AIA Elite
RM 2 000 - 9 000 per month
PELUANG KERJAYA BERSAMA AIA . ✅ Partime: Commission + Bonus + Trip & Etc ✅ Flexi: Extra Commission + Bonus + Trip & Etc ✅ Fultime: Dip: RM2K - RM3K/Monthly + Comission + Bonus + Trip & Etc ✅ Fultime: Degree: RM4K - RM9K/Monthly + Comission + Bonus + Trip & Etc ✅ Flexible Working Hours + Unlimited Income. ✅ Percutian Percuma 5 Stars Ke Luar Negara. ✅ Bonus 4 Kali Setahun. ✅ Group Insurance Benefits (Health, Life/TPD & Critical Ilness). ✅ Pelbagai Insentif & Contest Menarik Setiap 3 Bulan. ✅ Product Yang Pelbagai: Life Takaful/Medical Card/SME/Hibah/MLTT/PRS/Mortgage & etc. ✅ Peluang Kenaikan Pangkat Pantas Dan Membina Agency Sendiri . 👉Marketing- We Guide You 👉System- We Provide You 👉Knowledge- We Train You 👉Products- We Get It For You 👉Support- We Give You . http//aia.pmwasap.my Whatsapp -> wassap.my/60108551102 010-8551102
Today, 01:02Shah Alam
AIA Public Takaful
Pegawai perkhidmatan pentadbiran ( kota damansara)
Pegawai perkhidmatan pentadbiran ( kota damansara)
RM 1 500 - 3 500 per month
MEMBERI KHIDMAT MEMBANTU OPERASI PERKIDMATAN DAN PENTADBIRAN BAHAGIAN JUALAN KEPADA PASUKAN JUALAN DAN MEMBANTU MEMPROMOSI / MEMASARKAN PRODUK PERBANKAN KEPADA PELANGGAN SEDIA ADA DAN YANG BARU ====================================================================================== SYARAT KELAYAKAN YANG DIPERLUKAN:- 1. Boleh memulakan tugas dengan segera jika dipilih dan sila EMAIL RESUME yg berserta photo kepada lynraisya@gmail.com ================== 2. Mempunyai pengalaman yang meluas di dalam bidang pentadbiran terutamanya yang berkaitan dengan sales sekurangnya 1 tahun. 3. Skill yang bagus di dalam perisian komputer terutamanya excell,power point ,words etc. 4. "A team player" dan mempunyai sifat kerja yang baik serta memahami dan boleh mematuhi peraturan bekerja sebagai satu pasukan. 5. Boleh bekerja dibawah tekanan, lebih masa ,hujung minggu atau cuti am jika diperlukan 6. Mempunyai kenderaan sendiri dan berpengetahuan didalam produk personal loan satu kelebihan 7. Berkebolehan dalam berinteraksi dengan semua peringkat kakitangan dan mempunyai perwatakan baik mesra adalah satu kemestian 8. Taraf jawatan adalah tetap dengan gaji tetap bulanan serta epf/socso.
Today, 00:50Kota Damansara
COSHAREEZ SDN BHD
Tinted Installer/Pemasang Filem Penapis Haba Pro
2
Tinted Installer/Pemasang Filem Penapis Haba Pro
RM 2 500 - 3 000 per month
- Mahir dan pakar dalam pemasangan tinted kereta dan bangunan - Berpengalaman sekurang-kurangnya 2 tahun - Boleh bekerja dalam pasukan - Boleh kerja dibawah tekanan - Mahir dalam menggunakan hot gun untuk blow tinted depan belakang Whatsapp atau Call 019-3746249 (Miss Wani) Hiring Manager
Today, 00:10Setia Alam
VERTINT SETIA ALAM
Pekerja Kilang & Pengimpal (welder MIG)
2
Pekerja Kilang & Pengimpal (welder MIG)
RM 1 500 - 3 000 per month
Pengimpal besi (Welder MIG) untuk kilang membuat batu mamar Kelayakan: - Lelaki - Umur 18-35 - Warganegara Malaysia (IC Biru) - Pengalaman kimpalan - Sihat tubuh badan - Berpengalaman membaca dan membuat ukuran - Berpengalaman mengecat undercoat /gloss dan menggunakan spray - Berdisplin dengan waktu kerja - Rajin bekerja dan tetapi masa - mampu menjalankan kerja yang diberikan tanpa penyeliaan - Keutamaan diberikan kepada yang mampu mengetuai project / kerja - alamat kerja : 28 Jalan TPP 5/6, Taman Perindustrian Puchong, Selangor
Yesterday, 23:50Puchong
FAB Specialist M SB
Sales & Marketing Consultant
2
Sales & Marketing Consultant
RM 1 300 - 1 800 per month
Tijari Spa is an exclusive for women spa with presence in Salak Tinggi, Sepang and Shah Alam. We provide all inclusive services with focus on Facial Treatments. 1. Responsible in consulting customers on best treatments to solve their problems. 2. Interacting with customers in Social Media including Facebook & Instagram. 3. Achieve sales target as set by the company. 4. Answer customers' questions regarding products & services offered. 5. To close sales during customer visit 6. Remain knowledgeable on products and services offered. 7. Actively seek out customers 8. Process POS (point of sale) purchases 9. Team up with co-workers to ensure proper customer service 10. Build productive trust relationships with customers 11. Suggest ways to improve sales (e.g. planning marketing activities etc) Requirements: 1. Solid communication and interpersonal skills 2. Highly motivated 3. Deep interest in beauty and sales 4. Able to work with minimum supervision 5. Fast Learner 6. Resourceful 7. Basic understanding of sales principles and customer service practices 8. A friendly and energetic personality with customer service focus *Must submit application via WhatsApp: +60193500282 OR Email: tijari.spa@gmail.com --> to attach Resume/CV and Portfolio for reference.
Yesterday, 23:30Shah Alam
Tijari Spa dan Butik
Car Park Attendant (I-City Pengambilan Segera!!!)
Car Park Attendant (I-City Pengambilan Segera!!!)
RM 1 200 - 1 500 per month
- Kawasan parkir rondaan untuk memastikan aliran lalu lintas yang lancar sepanjang masa - Pastikan kebersihan tempat letak kenderaan, papan tanda, peralatan tempat letak kereta, dan stesen pembayaran - Pantau tempat letak kenderaan dan pastikan tempat letak kenderaan teratur - Menguatkuasakan peraturan tempat letak kenderaan - Pantau dan isi semula tiket di semua pintu masuk - Pantau peralatan tempat letak kereta dan stesen pembayaran dalam memastikan fungsi penuh setiap masa - Membantu pasukan penyelenggaraan dalam penyelenggaraan pencegahan peralatan tempat letak kenderaan apabila diperlukan Cara Memohan Calon yang berminat sila e-melkan resume ke elaine.beh@i-city.my atau whatsapp 010-2886003 (Cik Elaine) semasa waktu pejabat
Yesterday, 23:25Shah Alam
i-City Properties Sdn Bhd
Kru restoren
Kru restoren
RM 1 300 - 2 500 per month
Kemasukan segera sebagai crew di Rocksixteen kitchen 1. Beragama Islam 2. Berumur 18 hingga 30 tahun 3. Perwatakan menarik 4. Rajin,amanah dan boleh menerima arahan dengan baik 5. Minat bekerja dalam restoren dan bersikap tanggungjawab 6. Boleh bekerja tanpa pengawasan majikan 7. Boleh bekerja dalam keadaan tekanan (customer ramai hujung minggu)
Yesterday, 23:10Sepang
SS DOGAN ENTERPRISE
Spa Therapist/ Beautician (Spa untuk Wanita Shj)
2
Spa Therapist/ Beautician (Spa untuk Wanita Shj)
RM 1 200 - 1 500 per month
Mahir atau berpengalaman dalam pelbagai rawatan spa termasuk muka (urutan muka, pelbagai facial), badan (scrub, mask, massage), pedicure, manicure. ++Lepasan SKM digalakkan untuk memohon++ - Berperwatakan menarik, jujur dan rajin. - Minat mendalam dalam bidang kecantikan Lokasi Spa - Seksyen 7 Shah Alam Permohonan boleh melalui e-mail (tijarispa@gmail.com) atau WhatsApp 01935kosong0282
Yesterday, 23:10Shah Alam
Tijari Spa
Sales executive
Sales executive
RM 1 500 - 5 000 per month
Di sini kami ada 3 kekosongan jawatan yang terhad untuk diisi. (LELAKI & WANITA) TSTM FOOD INDUSTRIES adalah syarikat Milik Muslim yang mengeluarkan produk runcit, kami mencari Pegawai Pemasaran & Jualan 1) Pegawai Jualan ~membuat jualan produk dan servis ~bekerja di dalam kumpulan ~sentiasa berfikiran positif ~menjaga solat 5 waktu ~patuh kepada masa ~boleh diajar ~boleh belajar ~boleh ditegur 2) Pengurus Jualan ~Seorang Pegawai Jualan Berprestasi Tinggi ~berpengalaman dan ada pasukan ~mempunyai kebolehan mendidik ~personaliti menarik ~boleh menjadi ketua
Yesterday, 23:00Bangi
TSTM FOOD INDUSTRIES
Pegawai atau Pengawal Wanita Lady Female Guard
2
Pegawai atau Pengawal Wanita Lady Female Guard
RM 1 950 - 2 850 per month
PEGAWAI IN-HOUSE WANITA , KETUA PENYELIA SHIFT WANITA , KETUA PEGAWAI WANITA, PENYELIA KANAN WANITA DAN PENGAWAL KESELAMATAN WANITA DI PERLUKAN DI SEKITAR KAWASAN SHAH ALAM. KESEMUA WANITA DIGALAKAN MOHON. LATIHAN AKAN DIBERI. CARUMAN EPF ,SOCSO , INSURANCE, PANEL KLINIK , PINJAMAN HARIAN , TRANSPORT DAN ALAUN ALAUN LAIN AKAN DIBERI. PERMOHONAN DARI PESARA TENTERA / POLIS BANTUAN/ RELA/ PEGAWAI DAN PENGAWAL KESELAMATAN KANAN SANGAT DI ALU ALUKAN. GAJI POKOK BERMULA DARI RM1,300 HINGGA RM 2,500 BERDASARKAN PENGALAMAN DAN KELAYAKAN. GAJI POKOK RM1,300 HINGGA 2,500 INI BELUM DIMASUKAN OVERTIME DAN ALAUN ALAUN LAIN. PINJAMAN HARIAN, HOSTEL DAN TRANSPORT DIBERI. JAWATAN DIBERI SERTA MERTA. UNTUK MAKLUMAT LANJUT DAN TERPERINCI, HUBUNGI PEJABAT KAMI DENGAN SEGERA UNTUK LOKASI DAN TEMUDUGA TERBUKA. WANITA DIGALAKAN MOHON. TEMUDUGA SETIAP HARI BERMULA DARI 10 PAGI HINGGA 5 PETANG DI IBU PEJABAT KAMI. TALIAN PEJABAT: 03 92235898 / 0898 (ENCIK LOKMAN /PUAN PUNKA / DR SHARON) ALAMAT PEJABAT : 2A-3 JALAN METRO PUDU , FRASER BUSINESS PARK (F&N) SUNGAI BESI, SEDERET DENGAN AFFIN BANK. 5 MINIT JALAN KAKI SAMPAI DARI LRT CHAN SOW LIN DAN DARI LRT PUDU. TOLONG WAZE ALAMAT. ANDA DIGALAKAN HADIRI HARI INI UNTUK ISI BORANG PERMOHONAN DAN AKAN DITEMUDUGA SERTA MERTA. KERJA AKAN DITAWAR DENGAN SERTA MERTA SELEPAS DITEMUDUGA. HOSTEL DI SEDIAKAN. PINJAMAN AKAN DIBERI. TALIAN PEJABAT: 03 92235898 / 0898 (ENCIK LOKMAN /MISS PUNKA / DR SHARON ) Whatsapp atau Message talian bimbit sahaja. Pangilan boleh di buat di talian office sahaja. PUAN PUNKA : 019 227 2998 (Whatsapp atau sms sahaja) ENCIK LOKMAN 019 354 6889 (Whatsapp atau sms sahaja) JP 019 6666066 (Whatsapp atau sms sahaja) DR SHARON : 019 978 3998 (Whatsapp atau sms sahaja) LAYARI LAMAN WEB KAMI : www.1Malaysiasecurity.my / www.bodyguards.my / www.teamguards.my / EMAIL: general@teamguards.com.my cc: procurement@teamguards.com.my
URGENT
Yesterday, 23:00Shah Alam
TEAM GUARDS SECURITY SDN BHD
Pegawai In House / Penyelia / Ketua Pengawal
2
Pegawai In House / Penyelia / Ketua Pengawal
RM 1 500 - 2 500 per month
PEGAWAI IN-HOUSE , KETUA PENYELIA SHIFT , KETUA PEGAWAI , PENYELIA KANAN DAN PENGAWAL KESELAMATAN DI PERLUKAN DI SEKITAR KAWASAN SHAH ALAM. WANITA DIGALAKAN MEMOHON. CARUMAN EPF ,SOCSO , INSURANCE, PANEL KLINIK , PINJAMAN HARIAN, HOSTEL DAN ALAUN ALAUN LAIN AKAN DIBERI. PERMOHONAN DARI PESARA TENTERA / POLIS BANTUAN/ RELA/ PEGAWAI DAN PENGAWAL KESELAMATAN KANAN SANGAT DI ALU ALUKAN. GAJI POKOK BERMULA DARI RM1,300 HINGGA RM 2,500 BERDASARKAN PENGALAMAN DAN KELAYAKAN. GAJI POKOK RM1,300 HINGGA 2,500 INI BELUM DIMASUKAN OVERTIME DAN ALAUN ALAUN LAIN. PINJAMAN HARIAN, HOSTEL DAN TRANSPORT DIBERI. JAWATAN DIBERI SERTA MERTA. UNTUK MAKLUMAT LANJUT DAN TERPERINCI, HUBUNGI PEJABAT KAMI DENGAN SEGERA UNTUK LOKASI DAN TEMUDUGA TERBUKA. WANITA DIGALAKAN MOHON. TEMUDUGA SETIAP HARI BERMULA DARI 10 PAGI HINGGA 5 PETANG DI IBU PEJABAT KAMI. TALIAN PEJABAT: 03 92235898 / 0898 (ENCIK LOKMAN /PUAN PUNKA / DR SHARON) ALAMAT PEJABAT : 2A-3 JALAN METRO PUDU , FRASER BUSINESS PARK (F&N) SUNGAI BESI, SEDERET DENGAN AFFIN BANK. 5 MINIT JALAN KAKI SAMPAI DARI LRT CHAN SOW LIN DAN DARI LRT PUDU. TOLONG WAZE ALAMAT. ANDA DIGALAKAN HADIRI HARI INI UNTUK ISI BORANG PERMOHONAN DAN AKAN DITEMUDUGA SERTA MERTA. KERJA AKAN DITAWAR DENGAN SERTA MERTA SELEPAS DITEMUDUGA. HOSTEL DI SEDIAKAN. PINJAMAN AKAN DIBERI. TALIAN PEJABAT: 03 92235898 / 0898 (ENCIK LOKMAN /MISS PUNKA / DR SHARON ) Whatsapp atau Message talian bimbit sahaja. Pangilan boleh di buat di talian office sahaja. ENCIK LOKMAN 019 354 6889 (Whatsapp atau sms sahaja) PUAN PUNKA : 019 227 2998 (Whatsapp atau sms sahaja) DR SHARON : 019 978 3998 (Whatsapp atau sms sahaja) LAYARI LAMAN WEB KAMI : www.1Malaysiasecurity.my / www.bodyguards.my / www.teamguards.my / EMAIL: general@teamguards.com.my cc: procurement@teamguards.com.my
URGENT
Yesterday, 23:00Shah Alam
Jayvin Pandher
Operations Assistance and Sales/ Operasi & Jualan
Operations Assistance and Sales/ Operasi & Jualan
RM 1 800 - 1 800 per month
We are looking for someone who is flexible to do: 1)Online Sales(Selling cosmetics) 2) Packing products and shipping it out 3) Admin assistance/data entry 4)Operational duties when required You do not have to be very qualified on paper however, you must be willing to work very hard, must have the tenacity to get the job done and reach your KPI. ___________________ Pihak boostbalm memerlukan seorang yang fleksibel untuk membuat perkara seperti berikut: 1) Jualan Cosmetic online 2) Packing product dan shipping 3) Bantuan admin dan kemasukan data 4) Tugas operasi apabila diperlukan Anda tidak perlu ada kelayakan tinggi, ijazah tinggi, kami perlukan seseorang yang sangat rajin, sangat tabah untuk buat dan capai KPI bulanan.
Yesterday, 22:55Ampang
BOOST BALM
Pool Attendant (I-City Pengambilan Segera!!!!!)
Pool Attendant (I-City Pengambilan Segera!!!!!)
RM 1 400 - 1 600 per month
- Membersih dan mencuci kolam bagi memastikan kolam dalam keadaan bersih dan dalam penjagaan - Memeriksa peralatan dan kawasan di sekitar stesen (pintu masuk, kisi-kisi, tangga, tekanan tiub dan lain- lain) - Periksa slaid dan ujian sebelum dibuka kepada umum - Pastikan semua penunggang memenuhi syarat ketinggian untuk tarikan tertentu - Membantu tetamu dengan sebarang pertanyaan atau pertanyaan yang mengenai taman tema - Bersikap ramah dan sopan ketika anda memberi petunjuk kepada tetamu mengenai kedudukan menunggang yang betul dan memastikan mereka selamat memasuki slaid - Melaksanakan pelbagai tugas penyelenggaraan seperti yang diarahkan untuk menjaga kemudahan yang bersih dan selamat Cara Memohon Calon yang berminat sila e-melkan resume ke elaine.beh@i-city.my atau whatsapp 010-2886003 (Cik Elaine) semasa waktu pejabat.
Yesterday, 22:50Shah Alam
i-City Properties Sdn Bhd
Van Salesman (Produk FMCG)
Van Salesman (Produk FMCG)
RM 2 000 - 3 500 per month
Calon yang berminat sila hubungi Mr Patrick @ 0129328424 dengan Whatsapp. Sila jangan memohon kerja dengan menggunakan applikasi Mudah.my. 1. Wajib mempunyai lesen GDL yang sah dan aktif. 2. Menjual barangan makanan organik, makanan beku and makanan kucing kepada kedai runcit dan pasaraya. 3. Memasarkan produk kami dengan memperincikan kebaikan dan harga produk. 4. Memastikan pungutan hutang daripada pelanggan tepat pada masa. 5. Lawati sekurang-kurangnya 15 kedai runcit setiap hari. 6. Susun barangan kami dengan teratur di atas rak / peti sejuk di dalam kedai. 7. Mesti bekerja dengan tahap disiplin yang tinggi. Wajib hadir bekerja setiap hari. Kekosongan kerja: Liputan negeri Selangor x 1, liputan Negeri Sembilan x 1
Yesterday, 22:45Puchong
SCC Marketing M Sdn Bhd
Senior marketing executive
Senior marketing executive
RM 1 600 - 2 500 per month
• To assist the General Manager in driving organizational branding, marketing strategies and planning. • To work closely with REAL Kids and REAL Schools’ marketing and operations division in the implementation of marketing campaigns and strategies. • To assist in planning and coordinating group marketing and branding campaigns, activities and events • Monitors project deliverable and timeline, following up on work results. • Gathers, reviews, analyses, and evaluates information and data from all campaigns and events. • Research and collect market intelligence and competitors’ analysis. • Assists in the budget planning and monitoring. • To assist in the development of digital advertising and media strategies and coordinating with creative agencies and suppliers. • To travel frequently to centres for marketing support, events and activities
Yesterday, 21:43Jenjarom
NEUROKHALIFAH GROUP SDN BHD
Sales Coordinator
Sales Coordinator
RM 1 500 - 2 000 per month
- Handle & support day to day operation activity - Coordinate sales team by managing schedules, filing document and communication relevant information - Deal and handle with customer - Assist in generating sales documentation (Quotation/DO/Invoice) - Initiative and Responsibility - Well-organized and responsible with an aptitude in problem-solving - Discipline and Punctuality. - Ability to work with minimal supervision - Female only - Workplace : Bandar Baru Klang Interested candidate please email resume to acc.uruswajar@gmail.com Shortlisted candidate will notify for interview
Yesterday, 21:40Klang
Uruswajar Concrete Sdn Bhd
Sales admin assistant
Sales admin assistant
RM 1 200 - 1 500 per month
JOB SCOPE 1. To perform daily general sales, administrative works and maintain an organized filling system. 2. Customer service and day to day operation assistant. 3. Responsible in handling stocks/inventories, customer’s order, and monitor the company online shop website. 4. Assist in products research and development from time to time. 5. To promote products to all company’s social media and website. 6. To brief customers on products, promotions and resolve complaints. 7. Assist in other ad hoc task as assigned. 8. Willing to work in Jenjarom, Banting 9. Immediate hiring - can start as soon as possible
Yesterday, 21:28Jenjarom
NEUROKHALIFAH GROUP SDN BHD
General Clerk
General Clerk
RM 1 200 - 1 600 per month
General Clerk (15 person) - Fresh Graduate are welcome - Qualification : At least SPM - Familiar with Excel, Find Information Via Online - Salary : RM 1200 - 1600 Per Month Plz call or Whatsapp : 016-2138108 or 016-3325729 Location : Desa Aman Puri, Kepong. 聘请书记 (15位) - 欢迎离校生 - SPM或以上 - 熟悉Excel, 懂得在网上找资料 - 工资 :RM 1200 - 1600 一个月 请呼叫或Whatsapp : 016-2138108 或 016-3325729 地点 :Desa Aman Puri, Kepong.
Yesterday, 21:20Sungai Buloh
Etnik Edisi
Tukang Cuci/Cleaner
2
Tukang Cuci/Cleaner
RM 1 200 - 1 300 per month
Kini Syarikat AJS Maju Services Sdn Bhd memerlukan 3 CLEANER PEREMPUAN yang berumur tidak lebih daripada 45 tahun Terbuka kepada Warganegara INDONESIA(PEREMPUAN) Tempat kerja: CYBERJAYA Hostel disediakan di: CYBERJAYA Skop kerja: Cuci Rumah ke Rumah/Pejabat ke Pejabat Perincian gaji adalah seperti berikut : 1) Gaji keseluruhan Rm1,200 sebulan. 2) Elaun Prestasi juga akan diberi 3) Rumah disediakan(PERCUMA di CYBERJAYA) 4) Kerja: Isnin hingga sabtu 5) Ahad Cuti 6) Waktu kerja: 8.00am - 6.00pm Syarikat memerlukan pekerja yang rajin, berdedikasi dan mahu kerja untuk jangka masa panjang. Jika anda memiliki ciri-ciri tersebut, anda boleh Whatsapp En. Haris di 0175195711 Terima Kasih.
URGENT
Yesterday, 21:10Cyberjaya
AJS Maju Services Sdn Bhd
Full time tutor for mathematics subject
Full time tutor for mathematics subject
RM 1 200 - 1 500 per month
JOB SCOPE 1. To be an active part of the core teaching team responsible for the overall academic performance. 2. To prepare lesson plan, teaching resources which inspires students to make maximum progress. 3. Monitor the performance of students through assessment and keep relevant records of progress. 4. To prepare test or examination paper for students monthly and quarterly assessments. 5. To plan and to coordinate a year effective teaching methods and willing to improve teaching skills from time to time. 6. Carry out other tutor duties and ready for any ad hoc task given by the superior.
Yesterday, 21:09Jenjarom
NEUROKHALIFAH GROUP SDN BHD
E-Hailing , No Deposit , Kereta Tiada Contract
2
E-Hailing , No Deposit , Kereta Tiada Contract
RM 4 500 per day
Adakah anda berfikir untuk memandu E-hailing seperti (Grab,) atau penghantaran barang seperti (grabfood) (lalamove) dan tiada kenderaan atau tidak mahu menambah kehausan tambahan pada kereta anda sendiri. **INI ADALAH PELUANG ANDA** 1. TIADA KENDERAAN ? 2. Service kereta/Tayar percuma untuk rakan pemandu 3. Coaching & Training Step By Step akan diberikan sebelum memandu 4. Tiada kontrak 5. Part Time boleh / Full Time lebih digalakkan 6. Driver Referral yang tinggi bila berjaya 7. 24 Jam Group Support 8. FREE 1x Car 9.FREE PSV -Ambik kereta termurah ini /the cheapest in town. -Berminat nak jana pendapatan dengan memandu GRAB/MAXIM/MULA/MYCAR (Hantar Barang)-LALAMOVE/MRSPEEDY?? -Mempunyai kereta, tetapi kereta sudah tidak layak?? -Ada kereta, tapi tidak tahu cara mendaftar?? Latihan dan support akan diberi oleh pemandu berpengalaman Kami adalah sebuah syarikat kereta sewa dengan kepakaran dalam menyewa kenderaan untuk perkongsian perjalanan aplikasi seperti Grabcar,Bimbing Sampai mahir ( KL , SELANGOR ) Gaji - Kutipan tunai setiap hari daripada penumpang - RM1500 mingguan dan ke atas - Lebih banyak anda memandu lebih banyak wang yang anda boleh dapat Pakej Sewa (tiada kontrak tempoh sewa kereta) Service maintenance free. RM400 - RM500 *SEWA 14 HARI PERCUMA * PERCUMA PSV SEWA MINGGUAN SERENDAH !! 🚙 PERODUA AXIA - RM3xx 🚙 PERODUA MYVI - RM3XX 🚙 PERODUA BEZZA 1.0 - RM3xx 🚙 PERODUA BEZZA 1.3 - RM4xx 🚙 PROTON SAGA CVT 1.3 - RM3XX KERETA BARU : 🚙 BEZZA 1.3 2020 NEW FACE LIFT - RM4XX 🚙 SAGA AT 2020 - RM3XX Pakej ini meliputi semua servis, penyelenggaraan dan haus dan lusuh kenderaan.Jangan melepaskan peluang termurah ini . Jika anda berminat, sila hubungi saya. Dokumen yang diperlukan 1. IC 2. Lesen Memandu 3. Jumlah Deposit(RM O) #PERCUMA TRAINING ✔✔✔ #PERCUMA REGISTER GRAB🚗🚕🚙 #PERCUMA SERVICE KERETA SEWA 🔨🔧🔩 #KHURSUS PSV KITA ATURKAN✔✔✔ Jika berminat boleh menghubungi saya terus di nombor whatsApp 01133280218(helmi) 01133280218(helmi) 01133280218(helmi)
URGENT
Yesterday, 21:05Petaling Jaya
Flyt Group Sdn Bhd
Eksekutif Junior Pentadbiran
Eksekutif Junior Pentadbiran
RM 1 500 - 1 800 per month
Tugas Kerja - Bertanggungjawab terhadap kerja-kerja berkaitan sebutharga dan pembekalan - Bertanggungjawab melaksanakan kerja-kerja operasi dan logistik - Bertanggungjawab terhadap stok dan inventori stor - Melaksanakan tugasan sehingga selesai mengikut masa ditetapkan - Melaksanakan tugas lain apabila ditugaskan oleh pihak pengurusan. • Gaji: RM 1,500 hingga RM 1,800.00 Syarat-syarat Wajib - Wajib dan perlu kerja lebih masa (over time) – kerja perlu diselesaikan dengan kadar segera - Wajib selesaikan tugasan mengikut standard kerja kerja sedia ada - Wajib mempunyai lesen kenderaan dan boleh memandu kenderaan gear manual (kenderaan syrikat) Keperluan • Calon mesti mempunyai sekurang-kurangnya Diploma & ke atas. Lepasan Ijazah amatlah dialu-alukan memohon. • Pengalaman tidak diperlukan. Calon yang benar-benar ingin bekerja dan menyara kelangsungan hidup SANGAT DIGALAKAN memohon. • Boleh bekerja di Kajang, Selangor • Kemahiran dan kemahiran berbahasa Melayu yang baik • Mempunyai Lesen Memandu dan Lesen Memandu Jenis Kenderaan Manual • Mempunyai Attitude Rajin, Berusaha Keras, Menepati Masa • Celik komputer. Wajib Mahir Ms Office (Ms Excel dan Ms Word) • Boleh bekerjasama dan komunikasi yang baik. • Bersedia untuk belajar, mampu bekerja secara bebas • Siswazah yang baru digalakkan untuk memohon • Boleh mula bekerja dengan segera Waktu Kerja: Isnin hingga Sabtu Masa Kerja : Isnin hingga Jumaat (8.30 hingga 5.30 ptg) Sabtu (8.30 pg hingga 1.00 ptg) - alternate 2 kali dalam sebulan Gaji dan pendapatan - Basic - RM 1,500.00 hingga RM 1,800.00 - Elaun (Kepada Yang Layak) - Elaun Kedatangan - Elaun Mobile Data - KWSP dan SOCSO Sila hantar resume beserta gambar di assalamentyahoo@gmail.com atau amz.hamzali@gmail.com whatapps resume pada Show contact number 011-5880 7512
Yesterday, 21:00Kajang
As Salam Enterprise Sdn Bhd
Kerani Akaun (Seksyen 7 Shah Alam)
2
Kerani Akaun (Seksyen 7 Shah Alam)
RM 1 300 - 1 500 per month
KERANI ACCOUNT DIPERLUKAN SEGERA DI SEKSYEN 7 (SHAH ALAM) - Gaji Pokok RM1300 hingga RM1500 sebulan - Elaun kedatangan, KWSP, PERKESO, EIS dan lain2 benefit - Syarikat : Idea Master Creation Sdn Bhd =============== SKOP PEKERJAAN =============== - Memasukkan data-data akaun syarikat - Merekod segala butiran pembayaran - Membantu akauntan syarikat dalam urusan akaun - Mengikut segala SOP syarikat yg telah ditetapkan =================== SYARAT PERMOHONAN =================== - Perempuan sahaja - Berumur 21-29 tahun - Minimum diploma akaun - Cekap dan menepati masa - Semangat kerja berpasukan yg tinggi - Bertanggungjawab ================== CARA PERMOHONAN ================== - Email resume ke : hr@ideamaster.com.my - Tajuk Email : PERMOHONAN JAWATAN KERANI AKAUN * Calon yang terpilih akan dipanggil untuk ke sesi temuduga ** Sebarang pertanyaan lain boleh whatsapp 013-3839200 (En. Izzat)
Yesterday, 20:50Shah Alam
Idea Master Holdings Sdn Bhd
Grafik Designer (Setia Alam)
2
Grafik Designer (Setia Alam)
RM 1 300 - 1 800 per month
GRAFIK DESIGNER DIPERLUKAN SEGERA DI SETIA ALAM (SHAH ALAM) - Gaji Pokok RM1300 hingga RM1800 sebulan - Elaun kedatangan, KWSP, PERKESO, EIS dan lain2 benefit - Syarikat : Idea Master Creation Sdn Bhd =============== SKOP PEKERJAAN =============== - Membantu kerja-kerja design poster syarikat - Membantu bahagian marketing untuk assets online - Mengikut segala SOP syarikat yg telah ditetapkan =================== SYARAT PERMOHONAN =================== - Lelaki atau perempuan - Berumur 21-29 tahun - Cekap dan menepati masa - Semangat kerja berpasukan yg tinggi - Bertanggungjawab ================== CARA PERMOHONAN ================== - Email resume ke : hr@ideamaster.com.my - Tajuk Email : PERMOHONAN JAWATAN ADMIN CUM OPERATION * Calon yang terpilih akan dipanggil untuk ke sesi temuduga ** Sebarang pertanyaan lain boleh whatsapp 013-3839200 (En. Izzat)
Yesterday, 20:50Shah Alam
Idea Master Holdings Sdn Bhd
Runner van syarikat (Seksyen 7 Shah Alam)
2
Runner van syarikat (Seksyen 7 Shah Alam)
RM 1 300 - 1 500 per month
RUNNER VAN DIPERLUKAN SEGERA DI SEKSYEN 7 (SHAH ALAM) - Gaji Pokok RM1300 hingga RM1500 sebulan - Elaun kedatangan, KWSP, PERKESO, EIS dan lain2 benefit - Syarikat : Idea Master Creation Sdn Bhd =============== SKOP PEKERJAAN =============== - Menguruskan bahagian logistic syarikat - Menghantar dan mengambil barangan2 syarikat - Membantu angkat barangan di showroom dan pejabat - Mengikut segala SOP syarikat yg telah ditetapkan =================== SYARAT PERMOHONAN =================== - Lelaki sahaja - Berumur 21-29 tahun - Cekap dan menepati masa - Semangat kerja berpasukan yg tinggi - Bertanggungjawab ================== CARA PERMOHONAN ================== - Email resume ke : hr@ideamaster.com.my - Tajuk Email : PERMOHONAN JAWATAN RUNNER VAN SYARIKAT * Calon yang terpilih akan dipanggil untuk ke sesi temuduga ** Sebarang pertanyaan lain boleh whatsapp 013-3839200 (En. Izzat)
Yesterday, 20:50Shah Alam
Idea Master Holdings Sdn Bhd
Admin cum Operation (Seksyen 7 Shah Alam)
2
Admin cum Operation (Seksyen 7 Shah Alam)
RM 1 300 - 1 500 per month
ADMIN CUM RUNNER DIPERLUKAN SEGERA DI SEKSYEN 7 (SHAH ALAM) - Gaji Pokok RM1300 hingga RM1500 sebulan - Elaun kedatangan, KWSP, PERKESO, EIS dan lain2 benefit - Syarikat : Idea Master Creation Sdn Bhd =============== SKOP PEKERJAAN =============== - Menguruskan tempahan daripada pelanggan - Merekod segala butiran pembayaran - Membantu mengurus showroom syarikat - Mengikut segala SOP syarikat yg telah ditetapkan - Backup runner (kepada runner utama syarikat) =================== SYARAT PERMOHONAN =================== - Lelaki sahaja - Berumur 21-29 tahun - Cekap dan menepati masa - Semangat kerja berpasukan yg tinggi - Bertanggungjawab ================== CARA PERMOHONAN ================== - Email resume ke : hr@ideamaster.com.my - Tajuk Email : PERMOHONAN JAWATAN ADMIN CUM OPERATION * Calon yang terpilih akan dipanggil untuk ke sesi temuduga ** Sebarang pertanyaan lain boleh whatsapp 013-3839200 (En. Izzat)
Yesterday, 20:50Shah Alam
Idea Master Holdings Sdn Bhd