Saved search has been added to Favourites
  • Sorry, we couldn't find the ad! Please check other available ads below.

    • The item has already been sold and the advertiser removed the ad.
    • Check the link. If you clicked the link from the e-mail, check that the link hasn't been cut.
    • If you just inserted or changed this ad, remember that it can take up to half an hour before its published.

    urgent
  • Jobs available in Selangor - Page 1 of 58

    Featured ad Kru Restoran

    RM 1 600 - 3 000 per month  
    Assalamualaikum. Kemasukan segera sebagai kru di Experiment Kitchen 1) Beragama Islam 2) Berumur 17-30 tahun 3) Perwatakan Menarik 4) Rajin, Amanah dan Boleh menerima arahan dengan baik 5) Keinginan untuk belajar dan rajin bertanya 6) boleh bekerja tanpa pengawasan 7) boleh bekerja dalam tekanan (customer hujung minggu)
    Today 22:25
    Employer
    Experiment Kitchen  
    Balakong
     

    Full time COOK / CHEF

    RM 1 700 - 2 500 per month  
    We are looking urgently to hire full time cook. 6 days a week. Able to follow recipe and prepare according to order sheet. Able to work night shift. Can be a lead in kitchen. Ensuring excellent food quality provided. Do audits. Follow daily job cards, clearing orders. Able to start immediately
    Today 22:20
    Employer
    GB Pizza  
    Bandar Sunway
     

    Featured ad Pemandu Lori cum Pekerja

    RM 1 800 - 2 500 per month  
    Syarikat Suncool Roofings Sdn Bhd telah memasang shadesails & ten
    ioned membrane selama 18 tahun dan memerlukan anda dengan segera: ...
    Memandu lori serta kerja-kerja memasang shadesails & khemah denga
    pemasang. ...
    Boleh mohon melalui whats app 016-2231225 atau email ke admin@sun
    oolmalaysia.com.my. ...
    Berdisiplin. Rajin & Jujur bekerja sahaja. Boleh kerja outstation. Repot kepada Supervisor.
    Today 22:04
    Employer
    Suncoolroofings  
    Glenmarie
     

    Guru Tadika

    RM 1 100 per month  
    Guru Tadika Islam diperlukan di Bandar Baru Salak Tinggi Sepang. Dua kekosongan jawatan. Berperwatakan muslimah dan berakhlak. Boleh bekerjasama di dalam pasukan. Minat dengan kanak - kanak. Menjaga solat dan boleh membaca Al-Quran. Boleh berkomunikasi dengan baik. Mendidik pelajar berumur 3 & 4 tahun. Menjaga kebersihan tadika. Masak mengikut jadual yang diberikan. Gaji RM1100 sebulan. Rakan kerja yang boleh bekerjasama. Hubungi puan fiqah 0133189412
    Today 21:50
    Employer
    Tadika Maju Dahlia  
    Salak Tinggi
     

    Packing operator

    RM 1 200 - 1 700 per month  
    Jawatan kosong bahagian production baju dan tudung Qzara . Jawata
    sebagai STP( final checker) . Job scope : ...
    Berminat boleh email resume anda kepada farhan.sofearose@gmail.co
    ...
    - packing parcel @ barang customer - Key in order dan alamat dalam system courier - Menyediakan item@barang customer mengikut order yang masuk - Boleh bekerjasama dalam pasukan - Rajin , tepati masa dan berdisplin - Lelaki diutamakan 35 kebawah - Boleh mengikut arahan yang diberikan - Dan lain lain kerja yang berkaitan STP ( final checker ) Benefits -Bonus twice yearly -EPF SOCSO -Annual company’s trip -Staff’s price -14 days annual leave -happy and fun working environment Salary: RM1200-17000 based on skill and experience Working hours: Mon-Fri 9am-6pm in Seksyen 19 Shah Alam
    Today 21:40
    Employer
    QZARA APPAREL & TEXTILE SDN BHD  
    Shah Alam
     

    Pendapatan Meletup Dalam Hartanah!

    RM 6 300 - 12 000 per month  
    PELUANG PENDAPATAN 5-6 ANGKA MELALUI KERJAYA HARTANAH..!! 💰
    💰 ...
    Sebelum masuk ke bidang hartanah, saya lebih 5 bulan menganggur.
    aya sangat terkejut bila saya nampak kawan saya sendiri yang asas ...
    Tanpa lengah, saya terus jumpa dengan kawan saya dan beliau membe
    itahu saya RAHSIA BAGAIMANA UNTUK JANA 5 ANGKA DALAM HARTANAH sem ...
    Saya mula tersedar. Masa saya banyak habiskan untuk kayakan orang
    lain. Alhamdulilah, setelah beberapa tahun dalam property, saya t ...
    Saya mencari individu yang ingin mencabar diri mereka untuk pergi
    lebih jauh. Kalau anda tersenarai dalam golongan dibawah, boleh w ...
    ->Anda tengah menghadapi tekanan yang besar dalam kehidupan sehar
    an ...
    💰 BERTINDAK SEKARANG UTK MERASAI INCOME 5-6 ANGKA SEBULAN..!!
    ...
    Aku cabar korang pecahkan rekod aku buat RM21,000 sebulan pertama
    ...
    Aku ajar dari A-Z macam mana nak buat income kau jadi 5 angka seb
    lan ...
    ============================== TERHAD KEPADA 20 ORANG YANG PERTAMA SAHAJA! ============================== Pertama sekali, saya nak anda simpan no saya dahulu Whatsapp/call: 014-2102473 (Umar Bahiki) "Wow! PEMBELI DATANG DENGAN 90% UNTUK MEMBELI? Biar Betul?" kalau anda nak ubah kehidupan anda, HARTANAH adalah penawarnya. ->Keluar kerja pagi, balik kerja sambung grab and bisnes online ->Lebih separuh hari kerja tapi gaji tak pernah cukup?? ->Pernah bayangkan diri anda dalam 5 tahun akan datang?? ->Adakah anda rasa cukup?? ->Dah banyak buat kerja sale tapi kos keluar lebih dari untung? Kelebihan yang anda akan dapat: 1) Bimbingan dan latihan dari A-Z dalam pasaran Hartanah 2) 5 langkah mudah untuk buat pendapatan 5 angka sebulan 3) Pendapatan yang tidak terhad 4) Langkah yang berjaya semudah 123 5) Pembeli datang dengan 90% untuk membeli 6) Tak perlu cari pembeli, pembeli datang cari agen ========================================= ========================================= Terima cabaran? Tak payah fikir banyak. Start contact aku terus: UMAR BAHIKI (MANAGER PROTOTAL ALPHA) Whatsapp/Call: 0142102473 whatsapp/call: 0142102473 whatsapp/call: 0142102473
    Today 21:30
    Employer
    Professional Real Estate negotiator  
    Subang Jaya
     

    Sale Team Advertising Shah Alam

    RM 2 000 - 5 000 per month  
    Signexpert Advertising Sdn bhd was founded in year 2011. We are a
    Advertising Company and we are a Signboard Factory. We are one of ...
    - Basic knowledge about Signboard and Advertising, experience in
    ales industry. ...
    - Providing highest commission scheme in this industry in Malaysi
    . ...
    Please contact 019-2634460 (Mr sharif) or sending CV to salesigne
    pert@gmail.com for interview. ...
    Responsibilities : - Sell new products to customers when necessary. - Ensure payment collection - Submit weekly report to manager. Requirement : - Presentable, good interpersonal and communication skills. - Able to work as a team. - Fresh graduated are welcomed to apply as training as well. Benefits : - Epf, Socso are provided. Working hour : Mon-Fri (9am-6pm) Sat (9am-3pm)
    Today 21:23
    Employer
    Signexpert Advertising Sdn Bhd  
    Shah Alam
     

    Account Assistant

    RM 1 400 per month  
    -To assist with carry out accounting works, with filing, data ent
    y, recording and maintaining accurate and complete financial reco ...
    -To handling sensitive or confidential information with honesty a
    d integrity. ...
    -To learning how to work as part of the accounting to compile and
    analyze data, track information and support the company or client ...
    -Able to learn and work independence in different location (at cl
    ent offices) in monthly routine within klang valley area. ...
    -Able to learn and work with different accounting software such a
    myob, autocount, sql or else. ...
    Other duties as may arise from time to time and as may be assigne
    accordingly. ...
    Interested please contact Ms Yeo 016-3237560 or email yeoyolanda@
    mail.com ...
    Today 21:18
    Employer
    HY ADVISORY SERVICES  
    Subang Jaya
     

    Featured ad E-Hailing , No Deposit , Kereta Tiada Contract

    RM 4 500 per day  
    Adakah anda berfikir untuk memandu E-hailing seperti (Grab,) atau
    penghantaran barang seperti (grabfood) (lalamove) dan tiada kende ...
    -Berminat nak jana pendapatan dengan memandu GRAB/MAXIM/MULA/MYCA
    ...
    Kami adalah sebuah syarikat kereta sewa dengan kepakaran dalam me
    yewa kenderaan untuk perkongsian perjalanan aplikasi seperti Grab ...
    - Lebih banyak anda memandu lebih banyak wang yang anda boleh dap
    t ...
    Pakej ini meliputi semua servis, penyelenggaraan dan haus dan lus
    h kenderaan.Jangan melepaskan peluang termurah ini . ...
    **INI ADALAH PELUANG ANDA** 1. TIADA KENDERAAN ? 2. Service kereta/Tayar percuma untuk rakan pemandu 3. Coaching & Training Step By Step akan diberikan sebelum memandu 4. Tiada kontrak 5. Part Time boleh / Full Time lebih digalakkan 6. Driver Referral yang tinggi bila berjaya 7. 24 Jam Group Support 8. FREE 1x Car 9.FREE PSV -Ambik kereta termurah ini /the cheapest in town. (Hantar Barang)-LALAMOVE/MRSPEEDY?? -Mempunyai kereta, tetapi kereta sudah tidak layak?? -Ada kereta, tapi tidak tahu cara mendaftar?? Latihan dan support akan diberi oleh pemandu berpengalaman Gaji - Kutipan tunai setiap hari daripada penumpang - RM1500 mingguan dan ke atas Pakej Sewa (tiada kontrak tempoh sewa kereta) Service maintenance free. RM450 - RM 500 *SEWA 14 HARI PERCUMA * PERCUMA PSV SEWA MINGGUAN SERENDAH !! 🚙 PERODUA AXIA - RM3xx 🚙 PERODUA MYVI - RM3XX 🚙 PERODUABEZZA 1.0 - RM3xx 🚙 PERODUA BEZZA 1.3 - RM3xx 🚙 PROTON SAGA CVT 1.3 - RM3XX Jika anda berminat, sila hubungi saya. Dokumen yang diperlukan 1. IC 2. Lesen Memandu 3. Jumlah Deposit(RM O) #PERCUMA TRAINING ✔✔✔ #PERCUMA REGISTER GRAB🚗🚕🚙 #PERCUMA SERVICE KERETA SEWA 🔨🔧🔩 #KHURSUS PSV KITA ATURKAN✔✔✔ Jika berminat boleh menghubungi saya terus di nombor whatsApp 01133280218(helmi) 01133280218(helmi) 01133280218(helmi)
    Today 21:15
    Employer
    Flyt Group Sdn Bhd  
    Petaling Jaya
    UrgentURGENT 
     

    Service Crew(Tealive Tropicana Garden)

    RM 1 400 - 1 800 per month  
    Tealive in Tropicana Garden Mall @ Kota Damansara is looking for
    ervice Crew ...
    - Prepare bar and promote sales - Make various drinks and serve - Clean the outlet - Provide customer service upon request Please send your latest resume with a recent photo to E-Mail : s10win@naver.com or Whatsapp(0126058200)
    Today 21:00
    Employer
    DAEMAEK FNB SDN BHD  
    Kota Damansara
     

    Tukang jahit & pembantu butik online shah alam

    RM 1 200 - 1 500 per month  
    Kami mengalu-alukan anda yg bersemangat & bersungguh2 untuk join
    eam kami sebagai tailor dan pembantu butik bagi memenuhi perminta ...
    Whatsapp utk tetapkan masa temuduga: 0126586814
    Today 21:00
    Employer
    Al Falah House of Tailor M SB  
    Shah Alam
     

    Admin cum customer service (damansara jaya - ss22)

    RM 1 400 - 2 200 per month  
    To assist in daily office operation, assist customer in getting a
    suitable product. ...
    Including data entry, filing and transactions coordination and re
    ording. ...
    ASIA PACIFIC REALTY Jalan SS22/19, Damansara Jaya Petaling Jaya, Selangor Email: law3111@gmail.com h/p: 019-319 3111 (Mr. Mark Law)
    Today 21:00
    Employer
    Asia Pacific Realty  
    Damansara Jaya
     

    Mekanik kenderaan (hawa dingin)

    Negotiable  
    Mekanik hawa dingin kenderaan diperlukan di klang (lelaki Muslim
    ahaja) ...
    Interested kindly direct contact 03-33420197 for interview arrang
    ment ...
    Berpengalaman/tidak berpengalaman dialu-alukan. Berminat sila hubungi 03-33420197 (EMel tidak akan dilayan) Mechanic air conditioning for vehicle is needed in klang (with / without experience are welcome) location map: https://ibb.co/i2cvY5 https://ibb.co/gApaY5 Suntexair Trading Sdn Bhd 19, Persiaran Sultan Ibrahim, 41300 Klang, Selangor
    Today 20:35
    Employer
    Suntexair  
    Klang
     

    Senior Customer Service

    RM 2 000 - 4 000 per month  
    • To provide leadership and direction to the freight / forwardi
    g department in areas of responsibility including administration, ...
    • Manage staff development in maintaining and enhancing product
    vity of team and achieving objectives set. ...
    . Develop modern business processes, identify best practices in t
    e Market, and conduct transformation within the team to ensure se ...
    • Cooperate in a cross-functional manner as a change agent with
    all departments within the Company. ...
    • Liaise closely with director and marketing manager to ensure
    mooth delivery of services to client ...
    • At least 3 years working experience in freight, forwarding or
    customer services filed or holding a managerial position in custo ...
    • Excellent knowledge of domestic and international logistics,
    ocumentation processes and procedure, transport, customs, or trad ...
    • Able to work independently with enthusiastic personality and
    n a fast paced environment. ...
    • Computer literate with good knowledge of Microsoft Office app
    ications such as Excel, Work, Power Point and etc. ...
    . Mandarin and English speakers are encouraged to apply due to ta
    geted markets. ...
    Those with sales experience in LCL consolidation are welcome to A
    PLY too. ...
    Interested candidates, please submit detailed resume to sharon@ca
    efreight.com.my ...
    Key Responsibilities : • Perform other duties as assigned. Key Requirements: • Leadership skills with a track record of managing a team. • Good command of spoken and written English. • Ability to multi-task and meet tight deadlines. Job Location : Kota kemuning, Shah Alam. Shortlisted candidates will be notified for interview session.
    Today 20:25
    Employer
    CARE FREIGHT AND LOGISTICS SDN BHD  
    Kota Kemuning
     

    Pengambilan jawatan kosong part time/fulltime

    RM 4 000 - 30 000 per month  
    2) Margin untung yg tinggi. rm350-400 satu produk. cukup jual 10
    nit sahaja ...
    setiap bulan. (permintaan tinggi sekitar 40,500 orang mencari cuc
    oo setiap bulan) ...
    3) Bisnes yg bersistem. tugas kita hanya kongsikan link kepada pa
    a pelanggan sahaja. untuk pemasangan, servis dan call customer it ...
    5) Tak perlu masuk office punch card. Hanya duduk di rumah boleh
    uat secara ...
    6) Anda dihargai. jika sales tinggi akan diberi mock cheque naik
    entas di ...
    7) Boleh dapat gaji 5 figure sebulan walaupun baru 2 bulan join d
    n ada pasif ...
    8) Banyak lagi, yg paling bagus ialah cuckoo syarikat internation
    l dari Korea ...
    9) Anda akan dibimbing sehingga berjaya capai gaji rm10,000 sebul
    n ...
    sekurang-kurangnya dari Top Sales di Cuckoo. Teknik yg beliau gun
    kan sehingga ...
    dia tidak perlu cari customer, malahan customer yg berpusu-pusu m
    ncari beliau ...
    10) Peluang bina kerjaya tetap di cuckoo kerana anda akan dibayar
    pasif income selama 5 tahun lamanya. ...
    11) Berpeluang mendapat ilmu paling tinggi permintaan pada zaman
    ni iaitu ilmu marketing online menggunakan fb ads dan google ads ...
    12) Proven sistem diberikan dan anda hanya perlu ikut step by ste
    untuk mencapai gaji tetap RM10,000 sebulan. ...
    14) Keutamaan kepada pemohon yang berpengalaman dalam Sales,MLM,i
    surance & etc. Jika tiada Pengalaman layak memohon asalkan bersem ...
    1) Tiada yuran pendaftaran. daftar jadi agen percuma. 4) Tak ada buang harga. semua agen jual harga yg sama. part time/full time. Hanya Jual ONLINE sahaja. hq, dan berpeluang melancong percuma serata dunia. income selama 5 tahun. telah ditubuhkan 42 tahun yg lalu. untuk beli produk cuckoo. Ya, secara one by one akan dibimbing 13) Ada payslip dan sangat mudah untuk apply kereta atau rumah. 15) Ada transport whatsapp segera untuk pertanyaan 0194992181
    Today 20:25
    Employer
    SAMASAMA NETWORK  
    Kota Damansara
     

    Sales Manager

    RM 3 000 - 5 000 per month  
    * Represent and market the company's services to the local and i
    ternational. ...
    * Monitor market trends and identify new business development opp
    rtunities to support the revenue growth. ...
    * Responsible for achieving sales targets for the sector in Freig
    t Forwarding (Air & Sea) for both Import and export markets, tran ...
    * Actively organizing sales activities and work closely with empl
    yer and team to develop new initiatives to drive sales growth and ...
    * Establish sales business plan to promote and sell services to e
    isting or potential clients. ...
    * Gather market intelligence, comprehend of competitor’s activi
    ies and ability to identify new business opportunities. ...
    * > 5 years of relevant experiences in logistics / freight forwar
    ing industry. (currently at managerial level) ...
    * Those with sales experience in LCL consolidation are welcome to
    APPLY too. ...
    Mandarin and English speakers are encouraged to apply due to targ
    ted markets. ...
    Interested candidates, please submit detailed resume to sharon@ca
    efreight.com.my ...
    Job Description : * Acquiring corporate customers in the industry. Job Requirement : * Diploma / Degree in any related field. * Excellent selling, negotiation, and interpersonal skills. Job Location : Kota kemuning, Shah Alam. Shortlisted candidates will be notified for interview session.
    Today 20:21
    Employer
    CARE FREIGHT AND LOGISTICS SDN BHD  
    Kota Kemuning
     

    Admin cum Customer Service (Seksyen 7 Shah Alam)

    RM 1 300 - 1 600 per month  
    PEKERJA ADMIN CUM CUSTOMER SERVICE DIPERLUKAN DI SEKSYEN 7 (SHAH ALAM) Pengambilan Segera, Ogos 2020. - Gaji Pokok RM1300 hingga RM1600 sebulan - Elaun yang menarik disediakan - Fresh graduate sangat dialukan - Syarikat : ProAdvice Sdn Bhd =============== SKOP PEKERJAAN =============== - Kerja-kerja pejabat biasa - Menguruskan tempahan pelanggan - Membantu pertanyaan pelanggan - Membantu pengambilan/rekrut agent baru - Mengikut segala SOP syarikat yg telah ditetapkan =================== SYARAT PERMOHONAN =================== - Wanita sahaja - Berumur 21-29 tahun - Cekap dan menepati masa - Semangat kerja berpasukan yg tinggi - Bertanggungjawab dan teliti dalam bekerja - Ada pengetahuan industri takaful/kewangan diutamakan* ================== CARA PERMOHONAN ================== - Email resume ke : hr@proadvice.com.my - Tajuk Email : PERMOHONAN JAWATAN ADMIN CUM CUSTOMER SERVICE *calon yang terpilih akan dipanggil untuk ke sesi temuduga
    Today 20:05
    Employer
    ProAdvice Sdn Bhd  
    Shah Alam
     

    Pemandu Lori cum stor assistant

    RM 1 500 - 2 000 per month  
    Memastikan barangan dihantar atau diambil mengikut masa yang d
    aturkan dan dalam keadaan baik. ...
    Job Description Memandu lori 1 tan. Menghantar dan mengambil barangan. Penyelenggaraan dan menjaga kebersihan lori. Mengemas dan memastikan stor sentiasa dalam keadaan bersih. Melaksanakan lain-lain tugas seperti yang diberikan. Kelayakan Berumur antara 28-45 tahun. Memiliki lesen GDL / E-Kejur yang sah. Mempunyai pengalaman kerja dalam penghantaran barangan. Bertanggungjawab, amanah dan menepati masa. Sesiapa yang berminat, sila hubungi talian 012-6350328 Expected Start Date: Immediate
    Today 19:55
    Employer
    CTC BIOSCIENCE SDN BHD  
    Puchong
     

    Mekanik Diperlukan segera di Bdr bukit Puchong

    RM 1 500 - 2 500 per month  
    Bole buat Overhaul, Diagnosis kereta, Repair Aircond dan Engine
    ...
    Memerlukan mekanik kereta Muslim Sahaja.
    Today 19:15
    Employer
    rafidah  
    Puchong
     

    Graphic designer for sublimation printing

    RM 1 500 - 2 000 per month  
    We are a company of printing sublimation jersey, looking for an i
    dividual who is professional, can give full commitment to work, c ...
    1. Creating a quality and creative design related to sublimation
    ersey, shirt and also poster for our brand ...
    2. Responsible for preparing artwork design for t-shirt and also
    ublimation jersey ...
    3. Designing promotion multimedia and poster for marketing campai
    n for company ...
    1. Have skills in using Adobe Illustrator and Adobe Photoshop (ai
    psd) ...
    Can whatsapp to +601111257564 (Amir) or email your resume and por
    folio to hiring.ultraprint@gmail.com ...
    =================================================================
    === ...
    Kami adalah syarikat percetakan jersi sublimasi, mencari individu
    yang profesional, dapat memberikan komitmen sepenuhnya untuk beke ...
    1. Membuat reka bentuk yang berkualiti dan kreatif yang berkaitan
    dengan sublimation jersey dan juga poster untuk jenama kami ...
    2. Bertanggungjawab menyediakan reka bentuk karya seni untuk t-sh
    rt dan juga sublimation jersey ...
    3. Merancang multimedia promosi dan poster untuk kempen pemasaran
    untuk syarikat ...
    1. Mempunyai kemahiran menggunakan Adobe Illustrator dan Adobe Ph
    toshop (ai, psd) ...
    7. Dapat memberikan komitmen yang baik untuk bekerja dan juga pas
    kan lain ...
    Boleh whatsapp ke +601111257564 (Amir) atau hantarkan resume dan
    ortfolio anda ke hiring.ultraprint@gmail.com ...
    MAIN SCOPE OF WORK QUALIFICATION 2. Have experience in designing sublimation jersey 3. Creative and Innovative 4. Can work according to deadline 5. Can create design quickly 6. Teamwork 7. Can give good commitment to work and also other teams 8. 20 - 30 years old Location : Bandar Baru Bangi, Selangor SKOP UTAMA KERJA KELAYAKAN 2. Mempunyai pengalaman dalam design sublimation jersey 3. Kreatif dan Inovatif 4. Boleh bekerja mengikut deadline 5. Dapat membuat design dengan cepat 6. Kerja Berpasukan 8. 20 - 30 tahun Lokasi: Bandar Baru Bangi, Selangor
    Today 19:07
    Employer
    ULTRAPRINT UNIVERSAL SDN BHD  
    Bangi
     

    Forman / Mekanik Motosikal Berpengalaman

    RM 1 500 - 4 500 per month  
    - Berpengalaman membaiki pulih motosikal adalah satu kelebihan
    an diutamakan ...
    - Mengetahui serba sedikit mengenai pembaikpulih motor juga dit
    rima ...
    - Boleh bekerja dalam kumpulan dan berdisiplin serta bertanggun
    jawab ...
    - Gaji Rm 1500 - Rm 4500 ( Bergantung pada pengalaman dan kemah
    ran ) ...
    *** KEMASUKAN SEGERA *** Syarikat kami menawarkan jawatan Mekanik Motosikal - Ada elaun / komisen / Epf dan lain-lain lagi Sila hadir temuduga / hubungi WEE TECH MOTORSPORTS TRADING No. 11A Jalan PJS 2D/17 Taman Medan 46000 Petaling Jaya, Selangor Tel : 03-74977841 Ah Hong : 016-9065582 Ms. Lee : 016-9165990
    Today 19:04
    Employer
    Taman Medan, Petaling Jaya  
    Petaling Jaya
     

    Featured ad Pegawai Pemasaran Mencari Pembantu Rumah Tempatan

    RM 2 500 - 3 000 per month  
    1. Mempunyai pengalaman sekurang-kurangnya 2 tahun dalam bidang p
    masaran atau jualan (sales/marketing) ...
    1. Bertugas untuk membuat pemasaran bagi mencari (scouting) calon
    pembantu rumah tempatan warganegara Malaysia yang berminat menjad ...
    2. Berkebolehan dalam meyakinkan calon tentang potensi pekerjaan
    embantu rumah tempatan. Antara kelebihan jika mereka berminat men ...
    3. Mempunyai akses kepada ramai calon pembantu rumah berpotensi t
    rmasuklah mereka yang berada di luar bandar, yang tidak mempunyai ...
    4. Boleh travel di segenap kawasan di dalam negeri atau daerah ya
    g didiami untuk mencari calon yang sesuai. ...
    6. Hantarkan resume anda ke kfadhli3@gmail.com Hanya cara ini aka
    dipertimbangkan untuk dishortlisted.PASTIKAN ANDA EMELKAN RESUME ...
    7. Hanya apply kalau anda serius, tak malu nak bercakap dengan or
    ng, mampu nak cari calon dan terangkan pada mereka tentang potens ...
    JAWATAN INI ADALAH UNTUK LOKASI DI SELURUH MALAYSIA. Syarat untuk memohon: 2. Mempunyai kenderaan sendiri (kereta atau motorsikal) 3. Selesa untuk bekerja di lapangan (di luar pejabat) Tugasan: 5. Amanah dalam pekerjaan.
    Today 18:55
    Employer
    Sinergi Saujana  
    Gombak
     

    Kereta Sewa Bajet Utk Servis E-Hailing

    RM 200 - 300 per day  
    -Komisen untuk driver yang merujuk kawan-kawan yang lain untuk me
    yewa kereta dari syarikat. ...
    -Lesen PSV (Syarikat akan uruskan untuk dapatkan lesen PSV untuk
    emandu baru). ...
    FAEDAH MENYEWA KERETA DENGAN TEAM PEMANDU KAMI - Servis & Penyelenggaran kereta ditanggung oleh syarikat. - Sewa 2 Minggu Pertama Percuma. - Pembaharuan Insurans & Road Tax ditanggung oleh syarikat. -Group Chat Whatsapp untuk pemandu. -Jam Kerja yang Fleksibel. -Registration Percuma. DOKUMEN YANG DIPERLUKAN -IC (MyKad Biru) -Lesen Memandu Penuh -Mesti ada telefon pintar. http://www.wasap.my/60182012528 (Click disini utk WhatsApp)
    Today 18:55
    Employer
    Infinite Rides Services  
    Petaling Jaya
     

    Featured ad Juru Jual

    RM 1 800 - 3 000 per month  
    Elaun makanan & elaun jualan Gaji pokok + Komisyen (RM2,500 to RM3,000++). KWSP 1) Kriteria dan kelayakan pemohon: ========================= Berpewatakan sopan dan mudah mesra. Flexible dan boleh kerja lebih masa. Jujur, amanah dan boleh terima teguran. 2) Gaji: ========================= Gaji pokok: RM1,800. Termasuk komisyen, elaun etc: RM2,500 - RM3,000++. KWSP. Elaun jualan. Elaun makan pagi & tengahari. 3) Waktu Kerja: ========================= Isnin - Jumaat: 10:00 pagi ~ 7:30 petang. Sabtu -Ahad: 9:30 pagi ~ 7:30 petang. 6 hari seminggu. Email resume / CV to info@zakaria-sons.com
    Today 18:50
    Employer
    Zakaria & Sons Precious Metals  
    Ampang
     

    Ninja Van Rider & Driver - Bangi

    RM 2 000 - 3 000 per month  
    Jom jadi sebahagian daripada pasukan kami! Pelbagai faedah diberi
    an kepada pekerja. ...
    - Mempunyai kenderaan sendiri (keutamaan kepada yang memiliki MPV
    van/4wd.) ...
    Peluang pekerjaan di seluruh Bangi. - Hari bekerja 6 hari seminggu Faedah - faedah yang diberikan kepada staf: - Komisen yang tinggi - Insurans kesihatan - Tuntutan "Outpatient" - Insurans kemalangan - Berkerja berhampiran kediaman - 12 hari cuti tahunan - Lain-lain cuti Jika berminat sila hubungi: FARIDZUAN - 011-3937 2623 KHAIRUL ANWAR - 018-902 4428
    Today 18:50
    Employer
    Ninja Logistics Sdn Bhd  
    Bangi
     

    Ninja Van Rider & Driver - Cyberjaya

    RM 2 000 - 3 000 per month  
    Jom jadi sebahagian daripada pasukan kami! Pelbagai faedah diberi
    an kepada pekerja. ...
    - Mempunyai kenderaan sendiri (keutamaan kepada yang memiliki MPV
    van/4wd.) ...
    Peluang pekerjaan di seluruh Kepong. - Hari bekerja 6 hari seminggu Faedah - faedah yang diberikan kepada staf: - Komisen yang tinggi - Insurans kesihatan - Tuntutan "Outpatient" - Insurans kemalangan - Berkerja berhampiran kediaman - 12 hari cuti tahunan - Lain-lain cuti Jika berminat sila hubungi: ADIB NAUFAL - 011-1230 8607 KHAIRUL ANWAR - 018-902 4428
    Today 18:49
    Employer
    Ninja Logistics Sdn Bhd  
    Cyberjaya
     

    Ninja Van Rider & Driver - Kajang

    RM 2 000 - 3 000 per month  
    Jom jadi sebahagian daripada pasukan kami! Pelbagai faedah diberi
    an kepada pekerja. ...
    - Mempunyai kenderaan sendiri (keutamaan kepada yang memiliki MPV
    van/4wd.) ...
    Peluang pekerjaan di seluruh Kajang. - Hari bekerja 6 hari seminggu Faedah - faedah yang diberikan kepada staf: - Komisen yang tinggi - Insurans kesihatan - Tuntutan "Outpatient" - Insurans kemalangan - Berkerja berhampiran kediaman - 12 hari cuti tahunan - Lain-lain cuti Jika berminat sila hubungi: SHAHRUL REDZUAN 018-768 4857 KHAIRUL ANWAR 018-902 4428
    Today 18:44
    Employer
    Ninja Logistics Sdn Bhd  
    Kajang
     

    Ninja Van Rider & Driver - Serdang

    RM 2 000 - 3 000 per month  
    Jom jadi sebahagian daripada pasukan kami! Pelbagai faedah diberi
    an kepada pekerja. ...
    - Mempunyai kenderaan sendiri (keutamaan kepada yang memiliki MPV
    van/4wd.) ...
    Peluang pekerjaan di seluruh Serdang. - Hari bekerja 6 hari seminggu Faedah - faedah yang diberikan kepada staf: - Komisen yang tinggi - Insurans kesihatan - Tuntutan "Outpatient" - Insurans kemalangan - Berkerja berhampiran kediaman - 12 hari cuti tahunan - Lain-lain cuti Jika berminat sila hubungi : AMIN BIN HASNAN - 012-619 9706 KHAIRUL ANWAR - 018-902 4428
    Today 18:38
    Employer
    Ninja Logistics Sdn Bhd  
    Serdang
     

    Digital Marketing Manager

    RM 2 500 - 4 500 per month  
    2. Plan and execute all digital marketing, including SEO/SEM, mar
    eting database ,email, social media and display advertising campa ...
    3. Measure and report performance of all digital marketing campai
    ns and assess against goals (ROI and KPIs) ...
    4. Utilize strong analytical ability to evaluate end to end custo
    er experience across multiple channels and customer touch points. ...
    5. Evaluate emerging technologies, provide thought leadership and
    perspective for adoption where appropriate ...
    7. Solid knowledge of website analytic tools (eg : Google Analyti
    s, Facebook Pixel & etc) Working knowledge of ad serving tools ...
    9. Up to date with the latest trends and best practice in online
    arketing and measurement ...
    Interested candidate can send your resume to ( maxcisglobaladm1n
    gmail.com ) or ...
    2. Experience in Food & Beverage sector would be an added advant
    ge ...
    JOB DESCRIPTION 1. Design, build , manage and maintain our online presence 6. Experience in optimizing landing pages and user funnels 8. Strong analytical skills and data-driven thinking 10. Ability to work independently and as part of a team please contact Mr Awie for more details 012-3281477 - (Mr Awie) 03-3362 4600 - (Office) QUALIFICATIONS 1. Experience level : 3 – 5 years 3. Strong oral / written communication skills 4. Proven ability to lead a team to meet quotas 5. Excellent leadershipskills 6. Experience setting sales goals
    Today 18:30
    Employer
    MAXCIS NIAGA SDN BHD  
    Shah Alam
     

    Featured ad Promoter (Perempuan Sahaja) 3 Kekosongan

    RM 1 100 per month  
    - Mempunyai kebolehan & minat untuk menjual produk kesihatan & ke
    antikan ...
    KEPADA YANG BERMINAT, SILA HANTAR RESUME ANDA KE WHATSAPP: 010-56
    8802 ...
    Job Description: - Warganegara - Berumur 21 tahun hingga 30 tahun - Boleh bekerja shif & hujung minggu - Minat untuk promote produk - Kemahiran berkomunikasi dengan baik - Berpakaian sopan & bersih - Lokasi kedai di Seksyen 8 Bandar Baru Bangi - Gaji RM1100 + Komisen - Waktu operasi 10 pagi - 10 malam (SHIF) - Tempat tinggal sendiri - Pengangkutan sendiri
    Today 18:30
    Employer
    Jutac Holdings Sdn Bhd  
    Bangi
     

    Part Time Office Cleaner

    RM 14 - 21 per day  
    Clean as per instructed and need to checklist all the areas done
    atisfactory. ...
    Payment will not be made if cleaning is not done up to the requir
    ment. ...
    Part Time Cleaner needed Mondays to Friday: 5 pm to 8 pm (3 hours). Saturday: 2 pm to 5 pm (3 hours). Pay per hour RM 7/hour. Must be a responsible person. Payment per weekly basis. Whatsapp Tel: 016-6053 198 Lim
    Today 18:23
    Employer
    CREATIVE NETWORK DENTAL LAB  
    Puchong South
     

    Kru restoran

    RM 1 300 - 3 000 per month  
    Sepasukan kru restoran islam diperlukan di cyberjaya FULL TIME & PART TIME 1) Manager 2) Chef / Tukang Masak 3) Pembantu Tukang Masak / Commis 1,2,3 4) Cashier cum waiter 5) Barista 6) Cleaner Kelayakan : 1. Lelaki atau wanita beragama islam 2. kemahiran dan pengalaman sekurangnya 1 tahun 3. Amanah, pantas dan TEPATI MASA 4. SOCSO, KWSP, BONUS tahunan dan makanan harian disediakan 5. TIADA ASRAMA DISEDIAKAN 6. Kerja mengikut shift (2 Shift) Whatsapp ke 012-6669391 bagi yang layak dan berminat
    Today 18:15
    Employer
    TERAS AZYA UNGGUL SDN BHD  
    Cyberjaya
     

    Kitchen Helper/Pembantu Dapur

    RM 1 500 - 1 700 per month  
    -To ensure day to day operations and food preparation are carried
    smoothly in according to company SOP. ...
    -Responsible in providing a good quality services to the customer
    . ...
    -Ensure kitchen and sitting area is conducive, safe and comfortab
    e. ...
    Further question, please contact via whatsapp Ms Asyaa: 012-59423
    3 ...
    -Performs other job-related duties as assigned. -Work according to shift. Work Location: - Dlaksa Empire Gallery Shopping, Subang Jaya Benefits* EPF Socso Bonus Uniform provided Staff meal provided
    Today 18:15
    Employer
    D laksa  
    Subang Jaya
     

    Business Development Assistant

    RM 1 200 - 1 300 per month  
    • A diploma/degree in Business Entrepreneur would be an added a
    vantage ...
    Email your resume to hrmzsolutions@gmail.com or whatsapp to 011-2
    958295 (Mdm Anis) ...
    Job description • Researching and identify new leads and potential new markets • Planning and overseeing new marketing initiatives • Attending conferences, meetings, and industry events • Preparing PowerPoint presentations and sales displays • Developing quotes and proposals • Negotiating and renegotiating by phone, email, and in person Skills • Socially adept • Good with numbers • Strong communication and IT fluency • Creative talents and the ability to solve problems • The ability to handle pressure and meet deadlines • Excellent time management and organisation Qualification • Ability to deliver presentations • Proficiency with data analysis, forecasting, and budgeting Benefits • Accomodation provided for a single person • Meals for breakfast, lunch provided • Medical allowance • KWSP, SOCSO, EIS contribution • Annual leave
    Today 18:15
    Employer
    MZ SOLUTIONS ENTERPRISE  
    Bangi
     

    Runner / Dispatch / Office Boy

    RM 1 500 - 3 000 per month  
    - Must have motorcycle Driving License (Class B2), Car Driving Li
    ence (Class D) and Lorry Driving License(GDL) ...
    if your are interested, please WHATSAPP OR CALL US FOR INTERVIEW
    ESSION. ...
    - 18 year old and above - Willing to Learning - Able to communication by English and Malay - Able to work shift,Public Holiday and Saturday *** WAZE : PUBLIC AUTO WORLD SDN. BHD # CONTACT : === 017-3287832 (Yoki) === 016-2490027 (Yean) === 010-2813570 (Nurul) PLEASE DIRECTLY CALL/WHATSAPP US FOR INTERVIEW SESSION
    Today 18:07
    Employer
    PUBLIC AUTO WORLD  
    Cheras
     

    Pembantu Am / Store

    RM 1 300 - 1 500 per month  
    Please contact Kelvin @ 017-4671823 (WHATSAPP ONLY) ATAU hantar r
    sume ke kelvin.168concept@gmail.com ...
    WHATSAPP SAHAJA, PM DALAM MUDAH TIDAK AKAN DIBALAS UMUR TIDAK MELEBIHI 30 TAHUN SAHAJA!! - Pick dan pack barang. - Memastikan semua order adalah betul. - Menerima, memindah dan menyusun barangan atas rak. - Check dan QC item yang diterima. - Memilih ruang untuk susunan barangan dalam warehouse. - Memastikan tempat kerja yang bersih dan selamat. - Memastikan barangan yang berbahaya dibuang dari warehouse. - Refill stock. - Pemantauan tahap stock. - Lain-lain duti/kerja yang dibagi oleh supervisor/majikan PEKERJA HARUS: 1. Rela untuk kerja dalam warehouse yang tiada aircon. 2. Boleh cakap, faham dan tulis dalam English & Bahasa Malaysia. 3. Boleh bekerja dalam team dan seorang. 4. Sanggup kerja over-time (OT). 5. Boleh bekerja dengan tekun. Masa kerja: 6 hari seminggu, 9am-6pm
    Today 18:05
    Employer
    168 Trading Sdn Bhd  
    Bandar Bukit Tinggi
     

    Penyelia/Pelayan Restoran Thai di Taipan USJ 10

    RM 1 200 - 2 500 per month  
    Penyelia Lelaki /Pelayan Wanita Restoran baru masakan Thai di Tai
    an USJ 10 ...
    - untuk memberikan perkhidmatan terbaik untuk kepentingan pelangg
    n ...
    - Mesti mempunyai pengalaman dalam F&B Industries (1 tahun ke ata
    ) ...
    Waktu bekerja : Isnin hingga Jumaat 10.30pagi-2.30pm dan 6.00pm-1
    .30pm ...
    : Sabtu Ahad 10.30pagi-3.00pm dan 6.00
    m-10.30pm ...
    Gaji bermula RM1200.00 dan akan dipertimbangkan ketika interview
    engikut pengalaman ...
    Link: https://www.facebook.com/RestoranThaibali/ - untuk berinteraksi dengan pelanggan - untuk memperkenalkan hidangan - untuk menjaga pasukan bersama - bekerjasama rapat dengan pasukan dapur - untuk memastikan setiap pelanggan gembira Nilai teras - mesti mempunyai sikap positif - sentiasa gembira dan tersenyum - boleh bertutur dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu : Ada cuti seminggu sekali Sekiranya berminat hubungi 0176809097
    Today 18:05
    Employer
    Restoran Thaibali  
    USJ
     

    Kitchen Helper (Full Time/Part Time)

    RM 1 300 per month  
    3) Ensure kitchen area & equipment is safe and clean to use, inc
    uding sweeping floor. ...
    And other scope as per periodic memo from management from time to
    time. ...
    If you are interested you may send your resume to foodsbury@gmail
    com OR whatsapp our HR Department at 011-19295982. ...
    Job requirements: 1) Experience as kitchen help for at least 1 year 2) Have positive mind and good attitude 3) Committed Job responsibilities: 1) Responsible in food preparation 2) Cleaning dishes
    Today 18:05
    Employer
    feylong  
    Shah Alam
     

    Tukang masak diperlukan

    RM 2 000 - 2 500 per month  
    TUKANG MASAK MASAKAN MELAYU DIPERLUKAN *Berpengalaman sekurangnya 5 tahun *MINIMUM SPM *BOLEH BEKERJA PADA HARI MINGGU *MEMPUNYAI LESEN MEMANDU
    Today 18:05
    Employer
    NC CATERER & CANOPY  
    Bandar Kinrara
     

    Pembantu dapur

    RM 1 100 - 1 500 per month  
    1) Bantu menyediakan bahan masakan 2) Cuci pinggan/mangkuk/glass/barang2 dapur 3) Bersih lantai dapur
    Today 18:05
    Employer
    Baqara Fine Meat  
    Bukit Jelutong
     

    1

    2

    3

    4

    ...

    58