• Sorry, we couldn't find the ad! Please check other available ads below.

    • The item has already been sold and the advertiser removed the ad.
    • Check the link. If you clicked the link from the e-mail, check that the link hasn't been cut.
    • If you just inserted or changed this ad, remember that it can take up to half an hour before its published.

    urgent
  • Jobs available in Selangor - Page 1 of 83

    Accounts Officer

    RM 1 300 - 1 800 per month  
    SKILL a. Able to handling book keeping and full set accounts. b. Accounting Software
    Today 16:52
    PCOM Technologies Sdn Bhd  
    Kota Damansara
     

    Graphic Designer cum Copy Writer

    RM 1 500 - 3 000 per month  
    1. Mampu buat design yang kreatif dan tahap merecikkk untuk semua
    iklan online/offline (fb, IG, web dan lain-lain) ...
    2. Mahir ambil gambar dengan cara yang kreatif sampai customer pu
    tak sabar-sabar nak beli produk yang diiklankan ...
    3. Mahir buat iklan video pendek yang sempoi dan siapa tengok pun
    terus meroyan nak beli. ...
    4. Mahir buat copy writing untuk tujuan story telling dan sharing
    tentang kesihatan, kecantikan dan penjagaan diri adalah satu kele ...
    5. Ada pengalaman dan pengetahuan buat fbads dan google adword ad
    lah satu kelebihan yang memang boss boleh sayang anda.. ...
    6. Jika tahu urus website/blog ialah satu lagi kelebihan tambahan
    yang kami cari. ...
    2. Kami lebih utamakan yang berpengalaman dan boleh hasilkan kerj
    yang superbbb. ...
    3. Kalau ada Diploma, Degree atau master, tapi ditambah ada krete
    ia yang disebutkan diatas memang lagi terbaik lah… ...
    Kalau anda rasa anda ada semua cirri-ciri yang di atas ni… Jang
    n buang masa lagi laaa ...
    Lokasi pejabat kami kalau pilih nak full time ialah di Taman Buki
    Mewah, Kajang Selangor.. ...
    TUGAS UTAMA KENA BUAT IALAH ; SIAPA YANG LAYAK DAPAT KERJA NI? 1. Lelaki/Perempuan 2. Tak berani tinggal solat 5 waktu 3. Jujur, amanah dan sopan 4. ‘Good Attitude’ 5. Sihat tubuh badan 6. Sentiasa hormat orang 7. Benci ponteng kerja 8. Banyak idea Kreatif 9. Boleh berdikari sendiri 10. Sentiasa nak upgrade hasil kerja 11. Boleh siapkan kerja ikut ‘deadline’ 12. Boleh mula segera (full time/Part time) 13. Hensem/ Cantik bukan wajib APAKAH KELULUSAN YANG DIPERLUKAN? 1. Mesti ada sekurang-kurangnya sijil dalam bidang berkaitan Whatsapp ke 019-6629789 (Abang Boss) sekarang juga ye…
    Today 16:51
    la genius sdn bhd  
    Kajang
     

    Safety Officer cum Operation Officer

    RM 2 000 - 3 000 per month  
    Interested candidates are invited to submit a detailed resume sta
    ing present ...
    and expected salary and contact number to :- Contact person : Ms Nisa Tel : 03-31764328 / 4279 Fax : 03-31764421 Email : nisa_pke@southernacids.com
    Today 16:50
    PKE Malaysia Sdn Berhad  
    Port Klang
     

    HR Exec Human Resources

    RM 1 500 - 2 500 per month  
    1. Proses Pengambilan Pekerja, temuduga, pengiklanan kerja, latih
    n dan lain-lain berkaitan ...
    5. Penyediaan gaji mengikut keperluan undang-undang kerajaan, KWS
    , SOCSO, EIS & lain-lain berkaitan ...
    1. Pengalaman sekurang-kurangnya 2 Tahun dalam bidang HR / bidang
    pengurusan pejabat ...
    7. Keupayaan untuk bekerja secara bebas dengan penyeliaan yang mi
    imum. ...
    9. Keperibadian dinamik dengan kualiti dan keinginan yang tinggi
    ntuk kemajuan ...
    10. Motivasi diri, komitmen, tanggungjawab, ketekunan dan keupaya
    n untuk bekerja di bawah tekanan. ...
    11. Untuk menjalankan tugas lain seperti yang diarahkan oleh Peng
    rusan ...
    15. Memiliki pengangkutan sendiri dan bersedia bersiap sedia apab
    la diperlukan ...
    Calon yang berminat sila hantar surat lamaran anda, resume yang t
    lah dikemas kini (sila sertakan ketersediaan, gaji yang diharapka ...
    Antara skop pekerjaan: 3. Mengemaskini dan menjaga rekod pekerja 4. Menyediakan Polisi Sumber Manusia & Prosedur untuk pekerja Kelayakan: 2. Diploma/Degree dalam bidang berkaitan. 3. Penggunaan microsoft office dengan baik 4. Amanah dan menyimpan rahsia Syarikat 5. Mempunyai kenderaan sendiri 6.Tahap kemahiran tinggi dalam bahasa Inggeris 12. Mesti mempunyai ilmu di Malaysia Undang-undang Buruh 13. Menunjukkan sikap profesional dan disiplin 14. Kedudukan sepenuh masa yang tersedia.
    Today 16:50
    Aveena Beauty  
    Kajang
     

    Sales Assistant

    RM 1 200 - 2 000 per month  
    Kami di NURFA MARKETING memerlukan lelaki dan wanita untuk jawata
    SALES ASSISTANT yang boleh memberikan FULL COMMITMENT dalam menj ...
    5. Boleh bekerja di bawah pengawasan yang minima dan bermotivasi
    inggi ...
    7. Mereka yang mempunyai pengalaman dalam bidang berkaitan ADMIN&
    ALES ASSISTANT amat dialu-alukan ...
    8. Bagi mereka yang tiada pengalaman,latihan dan intensif akan di
    berikan. ...
    3. Membuat dan menyelaras serta mengendalikan keperluan pelanggan
    ...
    Syarat kelayakan: 1. Berumur 18 -26 tahun 2. Minimum STPM 3. Mempunyai Kenderaan sendiri. 4. Boleh beri komitmen yang tinggi. 6. Sentiasa berfikiran positif dalam apa jua keadaan. 9. mahir menggunakan komputer/laptop Tugasan: 1. Mempromosikan produk dan servis syarikat kepada pelanggan 2. Membuat dan melaksanakan fungsi sokongan jualan 4. Mencapai sasaran jualan 5. Menunjukkan sikap positif bekerja 6. Kemahiran berkomunikasi 7. Berkebolehan menarik minat pelanggan 8. Bekerja sebagai satu pasukan 9. Lain- lain tugas yang diarah oleh majikan Kelebihan: 1. Diberi latihan asas dan sistem untuk pengendalian. 2. Bekerja didalam office sahaja 3. Gaji basic, komisyen dan elaun disediakan. 4. Bonus serta kenaikan pangkat berdasarkan pretasi kerja. Jika berminat sila emel kan resume di nurfamarketing@gmail.com Contact for more details : cik izati - 0133030403 encik Fairul - 0194937193
    Today 16:45
    nurfa marketing  
    Sungai Besar
     

    Production Planning Control

    RM 1 800 - 2 400 per month  
    • Candidate must possess at least Professional Certificate, Dip
    oma/Advanced/Higher/Graduate Diploma, Bachelor's Degree/Post Grad ...
    • At least 2 Year(s) of working experience in the related field
    is required for this position. ...
    • Preferably Junior Executive specialized in Engineering - Indu
    trial or equivalent. ...
    • Liaises with sales division to determine customer requirement
    ...
    • Approves materials, costs, manufacturing equipment, and the s
    ze of workforce needs to manufacture goods ...
    • Develops a production schedule detailing all tasks and when t
    ey should be completed by to meet predicted completion date ...
    • Liaises with customers, suppliers, the human resources depart
    ent, and maintenance employees to ensure all workers, materials, ...
    • Monitors project's progress to ensure it's following the sche
    ule ...
    • Troubleshoots problems that occur during production, includin
    staff shortages and machinery malfunctions ...
    • Organize project paperwork, including purchase orders, and ma
    ntains records ...
    • Collects and assesses data about the production and team's pe
    formance ...
    • Prepares reports about production processes for upper managem
    nt and suggests ways to improve efficiency ...
    • Knowledge in ISO 9001 : 2015 ( Quality Management Systems) an
    MS 966 ...
    Requirements: • Required language(s): Bahasa Malaysia, English Job responsibilities: • Predicts how long a project will take to complete • Monitors production and raw material costs
    Today 16:43
    binascape m sdn bhd  
    Subang Jaya
     

    Retail Boutique Assistant & Sales Assistant

    RM 1 200 - 1 500 per month  
    Boutique Sales Assistant & Sales Assistant diperlukan di Bokitta
    ijab main outlet di The Strand Kota Damansara. Kemasukan segera. ...
    - Bertanggungjawab untuk melakukan housekeeping dan inventori st
    k di butik. ...
    – Masa bekerja (10.30am-7.00pm) dari Hari Selasa –Ahad (Cuti
    etiap ISNIN) ...
    Please send your cv to admin@bokittahijab.com atau WhatsApp terus
    ke 6013-375 0706 (wasap.my/6013375 0706/kerjakosong ...
    - Mestilah berwatakan menarik, peramah - Pandai melayan kehendak pelanggan yang walk-in ke butik. - Membantu pelanggan mencari produk yang sesuai dengan mereka - Training akan diberikan pada minggu pertama. - Online Website Fullfilment Processing. - Boleh bertugas di luar kawasan (jika ada events booth) – Berhijab serta berterampilan kemas – Berumur 19 – 27 tahun – Wanita Muslim Yang Masih Bujang sahaja. – Mesra & Rajin
    Today 16:41
    bokitta hijab  
    Kota Damansara
     

    Pereka grafik junior di ampang

    RM 1 200 - 1 500 per month  
    PENGAMBILAN SEGERA PENGAMBILAN SEGERA PENGAMBILAN SEGERA Emel resume @ set terus untuk sesi temuduga. Sila bawa artwork. Hubungi : 03-42916910 / 012-4913112
    Today 16:40
    canpho studio  
    Ampang
     

    Admin & sales marketing

    RM 1 500 - 3 000 per month  
    We are lorry dealer in klang, looking for sales advisor, MALE or FEMALE are acceptable. Please arrange time come for interview. - Salesman/Salesgirl Wanted - With or without experience , fresh graduate are welcome - Willing to work - Willing to learn - Good working environment - Basic Salary + High Commission + EPF+Socso - Salary range from RM1,500 to RM 3,000
    Today 16:37
    klang  
    Klang
     

    Logic Plus Emotion Is Equal To Sales(Property)

    RM 10 000 - 50 000 per month  
    Anda tengah menghadapi tekanan yang besar dalam kehidupan seharia
    ?? ...
    Sesetengah orang mimpi untuk dapatkan. Sesetengah orang berharap untuk dapatkan. Kami pastikan kami dapat *Pastikan anda membaca sampai habis* Per "Wow! PEMBELI DATANG DENGAN 90% UNTUK MEMBELI?" Lebih separuh hari kerja tapi gaji tak pernah cukup?? Pernah bayangkan diri anda dalam 5 tahun akan datang?? Adakah anda rasa cukup?? Dah banyak buat kerja sale tapi kos keluar lebih dari untung? "TAK PERLU CARI PEMBELI, PEMBELI DATANG CARI KITA?" Agen kami mampu membuat sale pertama dalam seminggu yg pertama! Kelebihan yang anda akan dapat: 1) Bimbingan dan latihan dari A-Z dalam pasaran Hartanah 2) 5 langkah mudah untuk buat pendapatan 5 angka sebulan 3) Pendapatan yang tidak terhad 4) Langkah yang berjaya semudah 123 5) Pembeli datang dengan 90% untuk membeli 6) Tak perlu cari pembeli, pembeli datang cari agen Ini adalah HARTANAH! Saya cabar anda sendiri untuk buat lebih dari RM21,000 sebulan! ================================================== Saya akan ajar dari A-Z untuk buatkan pendapatan anda 5 angka =================================================== Terima cabaran? Umar Abdul Karim Whatsapp/call: 014-2102473 Whatsapp/call: 014-2102473 Whatsapp/call: 014-2102473
    Today 16:35
    V Bros Consultation  
    Kota Damansara
     

    Featured ad Junior Executive, Operation

    RM 2 000 - 2 500 per month  
    - To ensure all the Delivery Note are keyed-In into the system ac
    urately. ...
    - To assist in doing operation report. - Operation's administration.
    Today 16:35
    blg swift logistics sdn bhd  
    Port Klang
     

    Sales Asistant / Executive

    RM 1 000 - 1 300 per month  
    PELUANG BINA KERJAYA BERSAMA PEMBEKAL BUNDLE SERI KEMBANGAN. Jawatan Jr Sales and Customer Servis Lokasi seri kembangan (equine park) Kriteria. 1. Lelaki 2. Minimum diploma + pengalaman dalam bahagian sales (jualan) 4. Berpewatakan menarik. 5. Warganegara 6. Boleh angkat barang berat Maklumat kerja 1. Basic RM1000-1400 (depend on your experience) 2. 10pagi - 7 malam 3. kwsp dan socso 4. komisyen kedatangan 5. Komisyen jualan 6. Intern diterima 7. Isnin hingga sabtu Bidang kerja utama: Melayan pelanggan melalui whatsapp dan walkin. Kriteria lain yang membantu: 1. Pengalaman dalam industri pakaian bundle. 2. Minat bidang perniagaan hantarkan resume ke nadzmisuhaimi99@gmail.com Subjek: resume untuk kerja
    Today 16:33
    syamimi  
    Seri Kembangan
     

    Reservation Executive

    RM 2 500 per month  
    1. Make reservations for planned travel, including hotels and air
    ines. ...
    2. Follow up with clients about travel plans and make adjustments
    as needed. ...
    3. Make alternative booking arrangements if changes arise before
    r during the trip. ...
    4. Assemble and issue required documentation such as tickets, tra
    el insurance policies, and itineraries. ...
    5. Coordinate with client’s point-of-contact in days leading up
    to travel. ...
    Specific responsibilities include: 6. Find fare and schedule information. 7. Calculate total travel costs/budget.
    Today 16:33
    Tourist Guide  
    Kajang
     

    Graphic Designer - Social Media Executive

    RM 3 000 per month  
    2. Develops engaging, creative, innovative content for regularly
    cheduled posts, which enlighten audiences and promote brand-focus ...
    3. Coordinates social media messaging with marketing department,
    anagers, and quarterly or seasonal company goals ...
    4. Audits and analyses social media presences, including digital
    dvertising costs and returns ...
    5. Analyses social media campaigns with tracking systems to gathe
    visitor data and determine efficacy and areas for social media c ...
    6. Works with other departments to develop social media timelines
    coinciding with new product releases, ad campaigns, or other bran ...
    7. Monitors and develops reports on competitor activity within so
    ial media spaces ...
    Specific responsibilities include: 1. Oversees all company social media accounts management
    Today 16:33
    Tourist Guide  
    Kajang
     

    Peluang Pekerjaan Guru Taska Bangi Avenue (Segera)

    RM 900 - 1 000 per month  
    2. Mempunyai sijil KAAK / KAP atau sijil dalam bidang awal kanak-
    anak utk digalakkan memohon ...
    3. Mempunyai pengalaman dalam bidang taska sekurang-kurangnya set
    hun. ...
    Syarat Kelayakan: 1. Kelulusan minima SPM
    Today 16:33
    Taska Amadrya Bangi Avenue  
    Bangi
     

    Site Supervisor / Co-ordinator

    RM 1 800 - 2 500 per month  
    2) Candidate must possess at least SPM with credit in Maths & Eng
    ish. ...
    If you are interested, please forward a resume by email to: topfe
    ture@gmail.com or fax no: 03-80683371 ...
    1) Preferably male. 3) At least 2 years of working experience in Waterproofing. 4) Able to work independently 5) Willing to travel outstation. 6) Valid Class D driving licence.
    Today 16:30
    top feature sdn bhd  
    Puchong
     

    Technician Air Cond

    RM 1 200 - 1 600 per month  
    1. Servis dan Membaiki Air Cooler & Air Cond 2. Memasang Air Cooler & Air Cond 3. Menghantar Barang Requirement: 1. Boleh bekerja di Puchong 2. Mempunyai pengalaman 2-3 tahun dalam bidang air cond 3. Ada lesen motor / kereta / GDL
    Today 16:30
    Keruilai Pacific Sdn Bhd  
    Puchong
     

    Perancang kewangan dan takaful

    RM 3 500 - 9 000 per month  
    [✔] mempunyai semangat daya saing yang tinggi dan tidak mudah p
    tus asa ...
    Jika anda tidak mempunyai pengalaman dalam bidang ini.... JANGAN
    ISAU.. ...
    DISINI KAMI MENYEDIAKAN PELUANG DAN LATIHAN BAGI MEMASTIKAN ANDA
    ERJAYA ...
    Kami berada di Suite 6.01, Level 6, Menara AIA, No. 68, Jalan Bat
    i Laut 4, Taman Intan, 41300 Klang, Selangor ...
    ADAKAH ANDA? [✔] berumur 22 Tahun dan keatas [✔] ingin punya empayar sendiri [✔] ingin bekerja mengikut waktu anda sendiri [✔] boleh berkomunikasi dengan baik [✔] jujur,amanah dan berfikiran positif
    Today 16:29
    liz agency  
    Klang
     

    Debt recovery and collection officer

    RM 1 200 - 1 800 per month  
    2. Debt collectors remind debtors of their overdue bills and do t
    eir best to negotiate payment methods. ...
    3. An officer should have a good listening skill to help determin
    a solution for the debtor. ...
    4. An officer should have a good negotiation skill to start some
    ort of payment plans for the debtors provided by the organization ...
    5. Training will be provided before the first call to the debtors
    ...
    6. Opportunity to learn communication and negotiation skills is v
    st as it will help your future development. ...
    1.Debt collectors help companies get paid.
    Today 16:28
    techno mech (m) sdn bhd  
    Petaling Jaya
     

    Telemarketing (Female)

    RM 1 000 - 3 000 per month  
    Jika berminat boleh temuduga atau email resume ke sales@lmt.com.m
    ...
    - Berumur bawah 30 tahun - Bekerja berdikari, rajin, bertanggungjawab dan disiplin - Gaji , komisyen, insentif RM1,000 - RM3,000++ - Caruman EPF SOCSO disediakan - Cuti tahunan pekerja diberi - Sabtu dan Ahad serta cuti umum tidak bekerja - Tidak ada kerja lebih masa/ot/shif - membekal alat-alat pejabat & e.t.c - latihan yang disediakan (03-61887340 - Taman Sri Gombak)
    Today 16:27
    lmt automation sdn bhd  
    Batu Caves
     

    Admin Pusat Servis Kenderaan

    RM 1 500 - 2 000 per month  
    Pusat servis kenderaan dan tayar AUTOHAUSKL memerlukan Admin yang
    berminat untuk menyertai barisan staff. ...
    -Kemahiran berkomunikasi yang baik dengan pelanggan dalam Bahasa
    elayu & English. ...
    -Mengendalikan pertanyaan berkenaan informasi alat ganti, servis
    emasangan dan harga daripada pelanggan. ...
    -Memberi penerangan kepada pelanggan status semasa dan tempoh dur
    si kerja baik pulih. ...
    -Membuat follow up call dan menjalankan kempen2 promosi yang tela
    ditetapkan. ...
    Individu yang berminat boleh menghubungi AIMAN 017-6538507 atau e
    ailkan resume terus ke techniker.expert@gmail.com. ...
    Kriteria yang kami perlukan: -Pengalaman 2 tahun ke atas -Berumur antara 22 ke 35 tahun -Memiliki minat serta pengalaman dalam bidang automotif. -Memiliki kenderaan sendiri. Kerja dan tanggungjawab: -Menyediakan invoice dan menerima bayaran dari pelanggan. -Dan kerja2 lain seperti yg diminta oleh pihak pengurusan. Syarikat kami menawarkan pakej seperti berikut:- 1. Gaji Bulanan berdasarkan pengalaman dan kemahiran. 2. Insentif Bulanan 3. Baju Uniform 4. Cuti Tahunan 5. Elaun Perubatan 6. EPF & Socso Ciri yang diperlukan seperti berikut: 1. Sihat tubuh badan 2. Menjaga Solat 3. Disiplin 4. Dapat berkerja dalam satu pasukkan 5. Jujur 6. Mempunyai lesen B2 dan D.
    Today 16:26
    AutoHaus KL  
    Bangi
     

    Clerk / Kerani / Admin  DIPERLUKAN SEGERA

    RM 1 400 - 1 600 per month  
    ~ KAMI AKAN BALAS SMS ATAU CALL ANDA SEMINGGU KAMI ADAKAN INTERVI
    W. ...
    ~ SILA BAWA RESUME, GAMBAR PASPORT 1 KEPING, SIJIL AKADEMI TERTIN
    GI, IC COPY ...
    ~ Untuk sebarang pertanyaan, sila tanya dalam interview nanti. TE
    IMA KASIH. ...
    JOB SKOP : - - Berkerja di dalam office - Tahu menggunakan mesin taip dan microsoft excel/words - Bekerja Isnin - Jumaat - Time : 9.00am - 6.00pm NOTA PENTING: - ~ BERPAKAIAN FORMAL / COPORATE.
    Today 16:21
    lanjut manis enterprise  
    Kelana Jaya
     

    Infrastructure Design Engineer

    Negotiable  
    Interested candidates, please forward your resume stating experie
    ce, contact number, result SPM & CGPA, and a copy of photo(passpo ...
    SENIOR INFRASTRUCTURE DESIGN ENGINEER
    Today 16:19
    jopami group  
    Shah Alam
     

    Senior Admin Executive

    Negotiable  
    - Candidates must posses a Degree in Business Studies/Administrat
    on/Management, Secretarial or equivalent from IPTA ...
    - Posses good verbal and written communication skills in English
    nd Bahasa Malaysia ...
    - At least 5 years and above working experience in the related fi
    ld ...
    - Mature with pleasant personality, self- motivated, multi- taski
    g and able to work independently ...
    - Master holder will be an advantage - Minimum age 28 and above - Must be able to liaise with top management - Available to start immediately *Please do not apply if you do not have the above requirements
    Today 16:19
    jopami group  
    Shah Alam
     

    Sales Assistant (Contract)

    RM 1 800 - 2 100 per month  
    * Lelaki/Perempuan * Berpewatakan Menarik * Boleh berkomunikasi dengan baik * Menepati Masa * Jujur & Amanah * Berumur 18 hingga 30 Tahun * Lokasi - Lembah Klang Sebarang Pertanyaan Sila Hubungi Lynn 01123390017 Richa 0123623959
    Today 16:18
    Sofia  
    Kota Damansara
     

    Retail Associate (MBE Main Place Mall USJ21)

    RM 1 400 - 1 600 per month  
    Able to serve walk in customers efficiently and in a friendly man
    er in a retail environment ...
    Ability to follow process and procedures in the store especially
    hen it comes to courier services ...
    Responsible, honest, disciplined Knows basic Microsoft Office Knows basic English Shift: 10am - 7pm / 1pm-10pm 6 days a week.
    Today 16:17
    SLS Mail Carrier  
    Subang Jaya
     

    Admin Executive

    RM 1 800 - 2 500 per month  
    * Handling of office documentation flow by communicating, filing
    f office correspondence. ...
    * Handle purchasing by corresponding with suppliers and monitor d
    livery schedules. ...
    * Proficiency in MS Words and Excel * Maintain Staffs Attendances * Issue Invoices, Delivery Orders.
    Today 16:16
    SGO Designer Glass (M) Sdn Bhd  
    Kota Damansara
     

    Technician (Aircond)

    RM 1 500 - 1 600 per month  
    - able to install, inspect, test, troubleshoot and service split
    ircond units range from 1HP to 3HP ...
    - knowledge on inverter type aircond, split unit and cassette uni
    ...
    - experience in chemical service and normal maintenance - experience in AHU and cooling tower maintenance - work location - Kuantan and KL
    Today 16:15
    West River Engineering Sdn Bhd  
    Cheras
     

    Pegawai Pemasaran (Marketing Executive)

    RM 1 200 - 1 300 per month  
    • Membantu syarikat dalam menjalankan promosi secara offline da
    online. ...
    • Mahir mengendalikan laman sosial seperti Instagram, Facebook
    an website. ...
    • Sanggup bekerja diluar waktu pejabat/hujung minggu sekiranya
    iperlukan. ...
    • Penginapan, pengangkutan disediakan bagi yang belum berkahwin
    ...
    Alamat : Lot 5057, Jalan Utama, Kg Dato Abu Bakar Baginda, 43650
    andar Baru Bangi, Selangor ...
    Jika berminat sila emailkan resume dan artwork anda ke mzsolution
    roduction@gmail.com ...
    SKOP KERJA : • Menulis bahan pemasaran seperti brosur dan laman web. • Menguruskan analisis berkala terhadap usaha pemasaran. • Membantu menyelesaikan masalah pelanggan. • Membantu staf dibahagian operasi sekiranya diperlukan. • Mengurus aktiviti bagi mempromosikan produk syarikat. SYARAT KELAYAKAN/KRITERIA : • Berpengetahuan dalam bidang berkenaan. • Mempunyai kemahiran interpersonal yang baik. • Mempunyai kemahiran dalam bidang editing grafik. • Solat lima waktu. • Boleh bekerja dalam satu kumpulan. • Boleh bekerja dalam tekanan dan menerima arahan dengan baik. • Yakin, matang dan mempunyai kemahiran komunikasi yang baik. • Kemasukan SEGERA adalah keutamaan. MANFAAT TAMBAHAN : • Makan sarapan, tengahari dan petang disediakan. • EPF, SOCSO. Sebarang pertanyaan sila whatsapps 014-3180070 (En Fazrul).
    Today 16:14
    mz solutions enterprise  
    Bangi
     

    Technician

    Negotiable  
    Troubleshoot and oversee the maintenance of the mechanical system
    ...
    The job included installation, modification testing, repairing et
    . ...
    preferably Junior technician with experience with molding / Robot
    ch/CNC etc. ...
    Dip/degree /certified course in mechanical engineering/ Industria
    Technology. ...
    Focusing on preventive maintenance. Responsible to manage the production machinery and equipment. Requirements At least 1-year experience in related field. Willing to work in balakong Email resume to mevcareer@live.com
    Today 16:11
    Manufacturing  
    Balakong
     

    Pemandu lorry dan kelindan

    RM 1 500 - 2 500 per month  
    alamat :No 151-0-3, ground floor, Mutiara Puchong Business Cent
    e ...
    JIka anda berminat sila datang temunduga di office kami masa-1pm to 4 pm (isnin & jumaat ) Jln Puchong 6 1/2 Batu , 58200 , kuala Lumpur. -Gaji Pmandu Lorry:RM 2800( KWSP +SOCSO+EIS) -Elaun komisyan
    Today 16:11
    productive youth  
    Puchong
     

    Pembantu Operasi ( Inventory )

    RM 1 500 - 2 000 per month  
    Kelayakkan: - Umur 18 hingga 35 tahun. - Lelaki sahaja. - Kelulusan minima SPM. - Mesti mempunyai pengalaman dalam Inventory/cycle count. - Waktu kerja 08.30am-05.00pm sabtu 08.30am-01:00pm (halfday) - Baik dalam menggunakan komputer. - Mempunyai kenderaan sendiri ( elaun kenderaan disediakan ) - Pelbagai elaun dan insentif disediakan. Berminat hubungi atau email resume segera ; Farah : 012 3133137 Email : farah@jobsdivision.com
    Today 16:09
    Work And Wage Employment  
    Shah Alam
     

    Skiled Mechanic

    RM 1 200 - 1 800 per month  
    Pick Up & Deliver vehicles to clients' place, if needed Repairing cars, buses, & lorries Handling PUSPAKOM & JPJ matters, if needed Attending clients; due to clarifying their vehicle problems Estimating any repairing cost for quotations Helping the others if there is no clients to be attended
    Today 16:07
    commects (m) sdn bhd  
    Bukit Antarabangsa
     

    Pemandu Lori 1 Tan/3 Tan

    RM 1 700 - 2 300 per month  
    Big Freight Services Sdn Bhd merupakan syarikat 'Transportation'
    an 'Freight Forwarding' yang telah beroperasi selama 20 tahun. Ka ...
    2) Menjaga van/lori supaya sentiasa dalam keadaan yang baik dan b
    rsih. ...
    5) Rajin, amanah dan jujur adalah menjadi syarat wajib sebelum be
    erja. ...
    10) Mengikut segala arahan pihak pengurusan dan syarikat dari sem
    sa ke semasa. ...
    -----------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------- ...
    Jika anda berminat, sila hantarkan resume anda ke email anuar_bi
    freight@yahoo.com / khairulazribigfreight@gmail.com ...
    JAWATAN SEGERA -Pemandu Lori Tugas serta syarat kelayakan adalah seperti berikut: PEMANDU LORI TUGASAN : 1) Membuat penghantaran barang di tempat yang ditetapkan. 3) Mengikut segala arahan syarikat dari semasa ke semasa. SYARAT KELAYAKAN : 1) Mempunyai Lesen GDL yang sah. 2) Sihat tubuh badan. 3) Tidak mempunyai rekod jenayah. 4) Menjaga Solat 5 waktu. 6) Boleh bekerja mengikut arahan dan boleh bekerja lebih masa. 7) Boleh bekerja pada hari ahad dan cuti umum. 8) Mempunyai sifat bertanggungjawab dan berdisiplin. 9) Menepati masa. PENDAPATAN : Gaji purata RM 1,700 - RM 2,300 sebulan Caruman KWSP dan SOCSO akan diberikan. atau sila hubungi : 012-2382935 (En Anuar) 012-2385935 (En Azri) 03-7845 4209 (Pejabat)
    Today 16:05
    big freight services sdn bhd  
    Subang Bestari
     

    Event Sales Supervisor

    RM 2 000 - 2 500 per month  
    1)Carrying more to personal care products of Optimum®,event like
    festival, roadshow and campen ...
    2) we introduce our new products we help customers conducting ins
    ant demonstration at our booths. ...
    3) Our events are strategically located at hospitals, factories,
    hopping malls, business centers and universities. ...
    If interested can call/whatsapp this number 019-8101251 ( Encik S
    fian ) ...
    or sent your resume to email:sufian.event90@gmail.com
    Today 16:05
    innovage klang  
    Bandar Bukit Tinggi
     

    Full-Time Pekerja Pasar Malam (Ice Blended)

    RM 700 - 1 200 per month  
    -Waktu Kerja bermula 3pm hingga 11pm (start dari pembersihan, pen
    ediaan barang niaga di kedai - berniaga di tapak - balik kedai un ...
    -Penyediaan Susu, Air Gula, Buah2an, serbuk perisa, blender, dan
    eperluan niaga lain. ...
    -Membasuh besih semua alat perniagaan sesudah habis meniaga di ke
    ai ...
    Ciri2 yang diperlukan: -JUJUR dan amanah -DISIPLIN dan bertanggungjawab -PEMBERSIH dan TIDAK MEROKOK -Pandai bawa kenderaan (van)
    Today 16:05
    Eskiu Enterprise  
    Kajang
     

    Store Assistant

    RM 1 200 - 1 800 per month  
    -Waktu bekerja (9.00 am - 6.00 pm)Isnin hingga Jumaat @ selasa h
    ngga Sabtu ...
    Antara tugasan Store Assistant adalah : -unloading and loading roll fabrik dari kontena -susun dan mengenal jenis fabrik (roll) -membuat booking -membantu pelanggan memilih fabrik -Menjaga dan membersihkan warehouse -membuat stocktake
    Today 16:02
    laila fabrika  
    Puchong
     

    Featured ad Pembantu Klinik Pergigian

    RM 1 400 - 1 600 per month  
    5) boleh bekerja lebih masa , cepat belajar dan boleh bekerja tan
    a pengawasan sepenuhnya ...
    * Kelebihan kepada pemohon yang pernah bekerja di klinik pergigia
    atau makmal pergigian. ...
    b) menjaga kebersihan ruang kerja serta mempastikan alatan pergig
    an bersih ...
    Kelayakan : 1) lelaki atau wanta berumur 25 tahun keatas 2) sekurang-kurangnya mempunyai SPM atau Diploma berkaitan 3) mempunyai kenderaan sendiri 4) mempunyai kesihatan yang baik 6) Berkeupayaan berkomunikasi Tugasan a) memahami serta mematuhi arahan para doktor c) membantu kerja-keeja doktor juga pengurusan para pesakit d) membantu kerja-kerja makmal pergigian e) menguruskan sistem maklumat klinik serta makmal
    Today 16:00
    Klinik Pergigian Halizah  
    Bangi
     

    Internship management / business studies

    RM 450 per month  
    - Menggunakan komputer stock sistem untuk merekod pengeluaran dan
    penerimaan barang di dalam store ...
    - Mana-mana tugas lain yang berkaitan dengan bidang kerja dan bil
    perlu dari semasa ke semasa. ...
    Berminat sila hantar resume/surat rasmi daripada kolej/Universiti
    ke : ...
    - Pengetahuan komputer. - Tahan lasak dan boleh mengangkat barang. - Memastikan dan menyusun dokumen di dalam fail secara tersusun. - Membuat pemeriksaan inventori setiap hari dan setiap bulan. - Mengawal keluar dan masuk barangan dari store  - Memastikan store di dalam keadaan bersih dan teratur. recruitment.ffsb@gmail.com recruitment.ffsb@gmail.com recruitment.ffsb@gmail.com
    Today 15:59
    MomsHouseBabyShop  
    Shah Alam
     

    Outlet Assistant - Immediate

    RM 1 200 - 2 000 per month  
    - Able to identify and resolve problems in a timely manner and ca
    analyze information skillfully. ...
    - Show high level of interest, able to give full commitment, able
    to think logically ...
    Interested candidates please email latest CV/resume, and expected
    salary ...
    together with a recent passport-sized photograph to: joincaso@gma
    l.com ...
    - Attendance Allowance - EPF and Socso provided - Training & Uniform provided - Able to start immediately - Malaysian Citizen ONLY. - Highly ambitious and energetic individuals - Outspoken, high confidence level, good communication skills - Enjoy meeting people and able to work in a team environment - Age Limit : 20 – 28 years old - Able to working in team work Location: 26-00-01, Lorong Batu Nilam 4A, Bukit Tinggi Klang, 41200 Klang, Selangor
    Today 15:57
    caso sdn bhd  
    Klang