• Sorry, we couldn't find the ad! Please check other available ads below.

    • The item has already been sold and the advertiser removed the ad.
    • Check the link. If you clicked the link from the e-mail, check that the link hasn't been cut.
    • If you just inserted or changed this ad, remember that it can take up to half an hour before its published.

    urgent
  • Jobs available in Selangor - Page 1 of 88

    Featured ad Guru tadika

     
    2) boleh bekerja secara serius selama 2 tahun, kalau nak kerja se
    ejap jangan apply. ...
    10) komited dan energetik dalam melaksanakan arahan serta tugasan
    dari pihak atasan dengan baik dan positif. ...
    13) dapat menjaga kedatangan dengan baik (waktu kerja/persiapan e
    ent/event) ...
    17) calon ada inisiatif untuk memajukan diri dalam bidang pendidi
    an. ...
    isnin-jumaat : 7.45 pagi hingga 5.15 petang (kecuali jika ada eve
    t) ...
    1) membuat rancangan pengajaran dengan lengkap dan kreatif (kalau
    malas jangan apply) ...
    2) menyampaikan pengajaran di dalam kelas dengan kaedah tersendir
    . ...
    5) bersama-sama terlibat dalam menguruskan promosi Raudhah montes
    ori. ...
    6) Memegang jawatan dalam organisasi (sekiranya diberi tanggungja
    ab) dengan baik dan amanah. ...
    7) bersedia menerima arahan dari semasa ke semasa dari pihak pent
    dbir syarikat. ...
    8) sentiasa bersedia untuk melaksanakan tugas dan peraturan syari
    at ...
    Syarikat memerlukan calon yang benar-benar KOMITED dan BERDISIPLI
    kerana ini melibatkan mendidik anak bangsa.Selepas berjaya ditem ...
    Kemudian, calon akan melalui proses probation iaitu selama 2-6 bu
    an (based on performance) dengan bayaran gaji basic iaitu RM 1000 ...
    Selepas probation, calon-calon yang dirasakan benar-benar sesuai
    ntuk menjadi guru yang cemerlang akan ditawarkan KONTRAK selama 1 ...
    1. Makanan pagi,tengahari disediakan sepanjang trial, probation d
    n sepanjang tempoh kontrak bekerja. ...
    Sekiranya berminat, saudara/i dinasihati supaya membaca kembali s
    kali lagi dengan syarat-syarat diatas serta fahamkan betul-betul ...
    saudara/i dinasihati untuk mengemaskini nombor telefon bimbit sau
    ara/i dan pastikan telefon bimbit saudara/i dalam, keadaan baik d ...
    saudara/i juga perlu bersedia untuk ditemuduga pada masa yang ter
    ekat. terima kasih. ...
    Ciri kelayakan 1) mempunyai pengalaman mengajar di badan kerajaan atau swasta. 3) suka mengajar dan menguruskan kanak-kanak 4) boleh hormat dan mendengar arahan pihak atasan 5) sabar 6) amanah dalam menepati masa waktu bekerja (punctual) 7) berpewatakan dan berketerampilan menarik 8) mahir berbahasa inggeris dan jawi. 9) tak merungut apabila diberi tugasan (tidak berkira kerja) 11) boleh dan perlu overtime 12) sporting dan dapat memberikan sepenuh kerjasama 14) seorang yang aktif dalam semua event syarikat 15) tidak membawa unsur negatif atau berpolitik dalam bekerja 16) guru moden dan berwawasan. 18) mahir microsoft word,excel dan powerpoint 19) suka belajar perkara yang baharu 20) menjadikan profesion pendidik sebagai kerjaya Waktu kerja: Bukan cuti sekolah : isnin-jumaat : 7.00 pagi hingga 5.00 petang overtime : 5.00 ptg-7.00 ptg cuti sekolah: Tugasan: 3) dapat mengawal disiplin pelajar 4) memberi konsultasi kepada ibu bapa sekiranya diperlukan 9) terlibat dalam aktiviti pemasaran dalam penjenamaan syarikat. 10) terlibat dalam segala urusan pentadbiran syarikat 11) terlibat dalam menguruskan event-event syarikat/sekolah 12) menguruskan segala keperluan pelajar Lain-lain faedah selepas confirmation: 2. Caruman KWSP dan Socso (selepas pengesahan jawatan) 3. Bonus medical (RM 50/Sebulan) (selepas pengesahan jawatan) 4. Cuti tahunan 8 hari setahun(selepas pengesahan jawatan) 5. Bonus tahunan (selepas pengesahan jawatan) (NYATAKAN NAMA JAWATAN) raudhah_rmc@yahoo.com atau hubungi Cik yana 014-336 2600
    Today 12:15
    raudhah islamic school  
    Bangi
     

    Featured ad Grab & Uber Driver (Part-Time & Full-time)

    RM 7 000 per month  
    Daftar grab&uber ,Jujur saya cakap, seminggu kerja dengan grab ga
    i cecah rm1500-rm2000.Kalau sebulan ? ...
    DAFTAR GRAB ,JUJUR SAYA CAKAP, SEMINGGU KERJA DENGAN GRAB&UBER GA
    I CECAH RM1500-RM2000.KALAU SEBULAN ? PIKIRLAH SENDIRI. ...
    Sebelum baca tu, simpan dulu no ni 016-9989235 Tolong whatsapp s
    gera! ...
    Ok jom sambung baca.Sbenarnya, kalau tak kena cara,tak guna strat
    gi, tak guna jugak. Sebab tu kena ada coach.Jangan risau.Kalau ni ...
    Nak daftar ni sebenarnya tak payah pergi office pun.Sediakan 3 ga
    bar dokumen di bawah , whatsapp kepada saya dan saya akan aktifka ...
    ( Minimum Perodua Axia, Myvi,Saga Flx,Pesona,Vios,City,Alza,Iris,
    reve [boleh Apply] ) ...
    Lepas daftar, saya akan bantu anda dengan segala pengalaman, tips
    dan strategi untuk memudahkan anda memandu secara profesional. ...
    1.Covernote 2.IC &License Pemandu D 3.Selfie Requirements: -Driving License (jgn 'L' or 'P' ) -Kereta tidak melebihi 8 tahun (Min 2011) [ NO PERODUA KANCIL, OR ATOS ] -Kereta lain sila whatsapp -Kita menyediakan kereta sewa untuk di bawa pulang rumah ( Perlu bayar Deposit & Sewa Sebelum Ambil Kereta ) 016-9989235 Requirements: -Driving License (no 'L' or 'P' plates) -Processes own car not more then 8 years old (Min 2011) -Named Driver under your Car Insurance -Min 21 Years Old -Own a ANDROID smartphone with a data plan min 1GB -Photocopy of IC,Driving License & Insurance Cover Note -All freelancers (Insurance Agent,Real Estate Agent,Sales Agent) are welcome to join also -We do provide Car for Rental to be used for the service [ Car can be taken home as your own ] ( Preferably with an Android smartphone/tablet with data plan ) Remuneration: Earn up to RM 7k a month (Weekly Base Salary) HOW TO APPLY? You can apply by contacting our recruitment guys Whatsapp direct link ( Please click the link below ) https://api.whatsapp.com/send?phone=60169989235&text=GRABREG# Please state your Name,Car model & Car age. Dont miss this great opportunity to earn a great lucrative income!
    Today 12:10
    Smooth Ride Transport  
    Others
     

    Jurujual Promoter coway (KL & SELANGOR)

    RM 5 000 per month  
    Ini adalah satu platform kerjaya dimana kita boleh menjalankan pe
    niagaan untuk meraih pendapatan yang lumayan dengan tanpa had. ...
    Gaji yang di tawarkan : - - Dari RM2,000.00 ke atas. Siapa yang layak memohon : - - Lepasan graduan. - Penganggur. - Suri rumah. - Yang dah bosan makan gaji. - Yang ingin bekerja dalam waktu fleksibel. - Yang ingin meraih pendapatan lumayan. Kepada yang berminat, sila hubungi : - Hubungi En Adha 0133000393 Atau hantar resume ke coway.kerjaya@gmail.com
    Today 12:05
    Inest Marketing  
    Others
     

    Featured ad Jurujual coway selangor

    RM 65 000 per month  
    Kebiasaannya agent coway memperoleh pendapatan RM3000 sehingga RM
    5000 sebulan.. ...
    + seseorang yang bersemangat dalam bidang jualan bagi mendapat pe
    dapatan melebihi 10k! ...
    + saling tolong menolong dalam pasukan agar suasana kerja lebih h
    rmoni dan enjoy ...
    *kami akan membalas whatsapp anda secepat mungkin, andai berlaku
    elewatan diharapkan bersabar.. ...
    Kenapa anda perlu sertai kami? Elaun full time : RM800 - RM2500 Komisen Jualan : RM500 - RM800 setiap unit jualan $ =pendapatan boleh mencecah 5angka! $ =waktu kerja yang bebas $ =suasana kerja yang enjoy $ =Peluang kenaikan pangkat dengan mudah! $ =jualan boleh dibuat seluruh malaysia $ =bimbingan dari yang berpengalaman $ =banyak lagi incentive lain menanti anda! kelayakan *SPM/STPM/SIJIL/DIPLOMA/IJAZAH/MASTER *berumur 19 tahun sehingga 65 tahun. *tiada pengalaman dalam bidang jualan juga digalakkan memohon. *Displin, amanah dan jujur *boleh diajar dan ditegur *keutamaan diberikan kepada yang memiliki kenderaan. Skop kerja Dapatkan jualan bagi product coway dgn pelbagai cara.. syarat-syarat= + rajin berusha tanpa mengenal erti putus asa * Kemasukan segera * kekosongan selangor and kl ** Terhad kepada 5 orang yang terpilih sahaja! *** Tertakluk kepada Terma & Syarat Untuk temujanji, (Call/Whatsapp SAHAJA!) Nama: Umur: Lokasi: Hantarkan kepada 0111-55 33331 Azuan 0111-9471111 Puan Fasihah
    Today 12:05
    proniaga mudahdotmy  
    Klang
     

    Featured ad Account assistant cum admin Sunway Motorola Bridge

    RM 4 000 per month  
    Language Required: English | Bahasa Malay
    ia ...
    Minimum Education Required: Familiar with Quick Book (Tra
    ning provided) ...
    Nationality Preferred: Malaysians Only Gender Preferred: Female Only Experience Level: 1-3 years - Min 2 years working experience in account / admin - Qualification is not essential Location Sunway Motorola Bridge Deadline 30th November 2017
    Today 11:55
    Contact 012-2066199  
    Bandar Sunway
     

    Marketing Assistant (Facebook Ads Specialist)

    RM 3 000 per month  
    - Menjalankan facebook ads (traffic, conversion, video views, ret
    rgeting) ...
    - Merancang kempen retargeting yang membawa pelanggan melalui mar
    eting dan sales funnel ...
    - Menganalisa data dan membuat unjuran budget bulanan, ROI dan ju
    a mencadangkan penambahbaikan setiap kempen ...
    - Sentiasa menambahkan ilmu, skill dengan best practice, strategi
    dan industry standard berkaitan dengan social media, analytical ...
    - Mempunyai idea yang kreatif dalam mengambil gambar untuk dipame
    kan dalam facebook & instagram syarikat. ...
    - Mengetahui cara split test dan membuktikan perbezaan antara ikl
    n ...
    - Mahir menggunakan Excel untuk analisis data (pivot tables, mode
    ing, etc) ...
    - Sentiasa membaca ebook, mendengar podcast, menonton webinar dal
    m menaikkan skill Facebook ads ...
    Bagi yang berminat sila emailkan kami di career.hanatajuddin@gmai
    .com : ...
    Sila hubungi nombor pejabat bagi sebarang pertanyaan : 03-5524084
    ...
    Tugas Utama: - Meluaskan audience secara konsisten dan tepat - Memastikan performance iklan mencapai KPI - Memastikan jumlah leads yang masuk mencapai KPI - Menjalankan split test untuk menguji beberapa jenis iklan - Melibatkan diri dalam merancang dan menulis copywriting iklan - Memastikan tracking pixel di pelbagai channel terutama website - Pandai & kreatif dalam update facebook & instagram syarikat. Syarat diperlukan: - Solat 5 waktu - 2+ tahun menguruskan Facebook adsĀ  - Sangat mahir dalam Facebook Ads Manager dan/atau Power Editor - Skill terbukti dalam copywriting; ada kelebihan - Suka cabaran, dan dahagakan kejayaan - Bijak bergaya & berfesyen. - Suka berinteraksi dengan orang, peramah & perwatakan menarik. Sila sertakan 1. Cover Letter anda. 2. Resume terkini beserta gambar berukuran passport. 3. Nyatakan jawatan ingin dimohon.
    Today 11:45
    HT Global Resources  
    Shah Alam
     

    Online Sales Team ( 6 KEKOSONGAN )

    RM 4 000 per month  
    - Reply message pelanggan melalui social media seperti : facebook
    instagram ...
    Bagi yang berminat sila emailkan kami di career.hanatajuddin@gmai
    .com : ...
    Sila hubungi nombor pejabat bagi sebarang pertanyaan : 03-5524084
    ...
    Tugas Utama: - Close sale melalui whatsapp - Buat follow-up kepada pelanggan yang belum membeli - Update rekod jualan dalam Excel - Packing order parcel. Komisyen : Komisyen mencecah RM100++ sehari Elaun kedatangan : RM50 selain daripada itu turut di sediakan [+] KWSP. [+] Elaun kedatangan. [+] Cuti Tahunan (Selepas Confirm - 3 BULAN) [+] Bonus Tahunan ( Selepas Confirm - 3 BULAN) Syarat diperlukan : 1. Solat 5 waktu 2. Ada pengalaman wassap closing Produk pakaian. 3. Pernah jadi dropship atau agen produk pakaian. 4. Komited dan rajin. Sila sertakan 1. Cover Letter anda. 2. Resume terkini beserta gambar berukuran passport. 3. Nyatakan jawatan ingin dimohon.
    Today 11:45
    HT Global Resources  
    Shah Alam
     

    Featured ad Cook specialised in hot kitchen

    RM 1 800 per month  
    Specialised in chinese cooking, discipline, multitasking, able to
    work in minimal supervision and working in team. Always ensure qu ...
    Today 11:45
    thirteen hours sdn bhd  
    Shah Alam
    Urgent
     

    Sales Clerk

     
    Lelaki /Perempuan berumur 18-30tahun Menjaga Solat Tidak merokok Boleh berkomunikasi dengan baik Berdisplin dan komited Mempunyai kenderaan sendiri
    Today 11:45
    Bukit Jenun Resources  
    Shah Alam
     

    Krew Restoran di EPiC

    RM 2 300 per month  
    Address: E105, METROPOLITAN SQUARE, DAMANSARA PERDANA, JALAN PJU
    /1, 47820 PETALING JAYA, SELANGOR. ...
    Address: G-3A, MONT KIARA MERIDIN, JALAN DUTA KIARA, 50480 MONT K
    ARA, KUALA LUMPUR. ...
    Address: 22, JALAN PJS 11/7, BANDAR SUNWAY, 46150 PETALING JAYA,
    ELANGOR. ...
    * Menghantar pesanan makanan terus kepada pelanggan dalam masa ya
    g ditetapkan dan mengikut prosedur penghantaran yang ditetapkan o ...
    * Menyediakan perkhidmatan pelanggan yang berkualiti melalui inte
    aksi positif dan professional kepada pelanggan di dalam atau di l ...
    * Memberikan kerjasama yang baik dengan pasukan/ rakan sekerja da
    am mencapai matlamat syarikat ...
    * Membantu mempromosi produk dan perkhidmatan EPiC dengan mengeda
    risalah kedai dan bahan promosi lain ...
    * Melaksanakan tugas-tugas lain yang diberikan dari semasa ke sem
    sa ...
    * Mematuhi semua prosedur kesihatan dan sentiasa berpegang teguh
    epada amalan kerja yang selamat ...
    * Memasak makanan Melbourne yang berkualiti dengan mengikut piawa
    an yang ditetapkan ...
    * Melayan dan mengambil pesanan pelanggan di kaunter pesanan deng
    n sentiasa memberi perkhidmatan yang cemerlang kepada pelanggan ...
    * Memastikan semua bahan-bahan untuk memasak makanan Melbourne te
    sedia sebelum memulakan operasi ...
    * Memastikan kedai sentiasa bersedia untuk memenuhi keperluan pel
    nggan ...
    * Mematuhi piawaian yang ditetapkan dalam semua urusan penerimaan
    penyimpanan dan pelabelan makanan dalam memastikan hanya produk ...
    * Memberikan kerjasama yang baik dengan pasukan/ rakan sekerja da
    am mencapai matlamat syarikat ...
    * Membantu memromosi produk dan perkhidmatan EPiC dengan mengedar
    risalah kedai dan bahan promosi lain ...
    * Mematuhi semua prosedur kesihatan dan sentiasa berpegang teguh
    epada amalan kerja yang selamat ...
    # Epic As Usual TEMUDUGA TERBUKA !! WAKTU TEMUDUGA : 11 pagi - 6 petang (Setiap Hari) ALAMAT: 1. EPIC @ DAMANSARA PERDANA 2. EPIC @ MONT KIARA 3. EPIC @ BANDAR SUNWAY -PENGHANTAR MAKANAN- Tanggungjawab: * Mematuhi standard EPiC dalam penjagaan imej dan dandanan Syarat-syarat: - Berumur melebihi 16 tahun - Mempunyai lesen motosikal (Class B2) - Boleh berkomunikasi dengan baik - Periang, murah senyuman dan bersih - Boleh bekerja shift, hujung minggu dan cuti umum Tawaran kami: Kerja Sepenuh Masa - Gaji bermula dari RM1000 sehingga RM1600 - Sumbangan EPF dan SOCSO - Elaun penghantaran yang menarik - RM150 - RM300 CASH dibayar setiap minggu - Peluang untuk kenaikan pangkat and kemajuan kerjaya - Latihan akan disediakan - Hostel disediakan - Makanan staff disediakan Kerja Separuh Masa - Gaji mencecah RM5.80 sejam - Elaun peghantaran yang menarik - RM150 - RM300 CASH dibayar setiap minggu - Waktu kerja yang fleksibel (sekurang-kurangnya 4 jam sehari) - Peluang untuk kenaikan pangkat dan kemajuan kerjaya - Hostel disediakan - Makanan staff disediakan -KREW KITCHEN- Tanggungjawab: * Mematuhi standard EPiC dalam penjagaan imej dan dandanan Syarat-syarat: - Berumur melebihi 16 tahun - Boleh berkomunikasi dengan baik - Periang, murah senyuman dan bersih - Boleh bekerja shift, hujung minggu dan cuti umum Tawaran kami: Kerja Sepenuh Masa - Gaji bermula dari RM1300 sehingga RM1800 - Sumbangan EPF dan SOCSO - Peluang untuk kenaikan pangkat and kemajuan kerjaya - Latihan akan disediakan - Hostel disediakan - Makanan staff disediakan Kerja Separuh Masa - Gaji mencecah RM5.80 sejam - Waktu kerja yang fleksibel (sekurang-kurangnya 4 jam sehari) - Peluang untuk kenaikan pangkat dan kemajuan kerjaya - Hostel disediakan - Makanan staff disediakan Ingin Tahu Dengan Lebih Lanjut? Sila hubungi / sms / whatsapp: HASHIM 0179380000
    Today 11:40
    Epic Fit Meals Co  
    Damansara Perdana
    Urgent
     

    Pemandu Peribadi - Sierramas (Berpengalaman)

    RM 2 500 per month  
    - Bersedia bekerja lebih masa & pada hujung minggu, cuti am (jika
    diperlukan) ...
    - Pengalaman sebagai pembantu peribadi sekurang-kurangnya dua tah
    n ...
    Tugas: - Memastikan kenderaan dalam keadaan bersih dan terjaga - Menerima arahan dari masa ke semasa - Pemandu kepada isteri CEO dan keluarga Kelayakan: - Umur bawah 45 tahun - Mempunyai lesen memandu B2 dan D - Mahir jalan di sekitar KL, Selangor - Bebas dari rekod jenayah - Diberi keutamaan bagi mereka yang tinggal berdekatan Berminat sila menghubungi: 012-9699078 / 012-9693138
    Today 11:40
    UTS Marketing Solutions Sdn Bhd  
    SierraMas
     

    Jawatan Kosong Di Sungai Besi

     
    Two S Auto Sungai Besi autoWorld Lot D Selangor Turf Club Jalan Kuda Emas , Jalan Sungai Besi 57100 Kuala Lumpur . 012.323 1695 Mr.Chan
    Today 11:40
    Sungai Besi Autoworld  
    Others
     

    Photographer / Videographer

     
    - Starting gaji RM 1300 - RM1600 (bergantung pada pengalaman & sk
    ll) ...
    --------------------------------------- Jawatan Kosong -------- ------------------------------- 1. Photographer / Videographer 2. Practical Photographer / Videographer . . . -------------------------------- Kelebihan Menyertai kami : -------------------------------- . - Tahu menggunakan Komputer IMAC - Boleh bekerja lebih masa. - Mampu mencapai KPI syarikat - Wanita atau Lelaki - Mudah mengikut arahan - Boleh bekerja secara berkumpulan - Berperwatakan menarik - Jujur, Amanah, Friendly & Mesra - Solat 5 waktu (Ini sangat penting) - Mempunyai lesen & transport sendiri - umur 21 - 35 tahun sahaja - KWSP, SOCSO, Claim Transport. - Anual Dinner, Anual Family Trip & Entertainment Trip - Dikelilingi staff yang happy go lucky . . -------------------------------- Tugasan Kerja : -------------------------------- - Photoshoot (pandai menggunakan DSLR Camera) - Pandai edit foto - Rajin mengambil gambar dan kreative dalam menghasilkan gambar - Membuat presentation bulanan gambar terbaik yang dihasilkan Perisian yang diperlukan adalah: 1. Adobe Photoshop 2. Adobe Lightroom 3. Smart Album Design 4. Final Cut Pro Email your resume / cv to: - . ----------------------------------- [orangephotography2008@gmail.com] Please place email tittle "Photographer / Videographer 2017 " . Example: Photographer / Videographer 2017 ------------------------------------ . . After email please Whatsapp at : +6014-8455314 . . . ** PLEASE INCLUDE YOUR PHOTO AND RESUME Minimum Education Required
    Today 11:35
    Orange Photography  
    Batu Caves
     

    Perunding Kewangan PruBSN Takaful

    RM 2 000 per month  
    Email resume: johari@prubsnadvisor.com.my,johari.f1dt@gmail.com,
    p 0192883361 ...
    FAEDAH YANG DITAWARKAN:- -Komisen selama 6 tahun -Melancong 4-7 kali ke luar negara/Umrah percuma setiap tahun -Kerjaya terjamin dengan potensi membina agensi sendiri. -Peluang membina pendapatan pasif sepanjang hayat -Kelas latihan disediakan secara oleh PruBSN dan tenaga agensi. -Melaksanakan cabang ilmu Muamalat Islam -Komisen setiap 2 minggu dan bonus setiap 6bulan -Pendapatan tanpa had bagi Full Time -Pendapatan tambahan RM3000-4000 sebulan bagi Part Time -Elaun Basic bulanan RM3000-RM5000 yang untuk sepenuh masa. -Keutamaan kepada pemegang Degree/Diploma
    Today 11:35
    joharims  
    Shah Alam
     

    Real Estate Negotiator/Agents/Team Leader

    RM 8 000 per month  
    - Malaysian - Fresh Graduate - Age 18 and above - No need experience - Flexible working hour - Energetic and Passionate - Provided one to one training -Please do not hesitate to call Annie 016-328 1201 -Please do not hesitate to call Annie 016-328 1201 Or register at the link below http://goo.gl/forms/6FRJHFccqN
    Today 11:35
    Chester Properties Sdn Bhd  
    Bandar Sunway
     

    Mechanical Draughtsman

    RM 1 800 per month  
    Jobs Description: 1. Able to develop conceptual design. 2. Create and update BOM List and 2D Drawing. 3) Generate program and operate water jet machine.
    Today 11:31
    nz automation sdn bhd  
    Klang
     

    Pembantu kedai halal mart (part-time)

     
    Wanita sahaja Mesti jujur, rajin, boleh dipercayai dan amanah Kerja utk jangka masa lama @ sebagai career Berminat boleh hubungi: 016-229-2702 @ 016-232-7462
    Today 11:25
    mutiara aifi  
    Klang
     

    Data entry event

    RM 3 800 per month  
    1)Membantu Supervisor dalam mengendalikan event yang dianjurkan s
    arikat ...
    2)Berkomunikasi dengan pelanggan mengenai event dan roadshow yang
    dianjurkan oleh syarikat ...
    BRANCH KAMI KLANG,SHAH ALAM,SUBANG,PJ,DAMANSARA,KL,KUALA SELANGOR
    DAN BANTING. ...
    Responsibilities: 3)Membantu dalam mengisi borang butiran semasa event IMMEDIATELY INTAKE!!! CALL OR WHTSAPP MISS ZARINA 0164474524 0164474524 0164474524
    Today 11:22
    orinsgroup  
    Shah Alam
     

    Sale assistant di Shah Alam

     
    (2) Mempunyai pengetahuan dalam bidang Pemasaran, Jualan, Perniag
    an, ...
    (5) Penampilan kemas, sopan, bersikap rajin dan sedia menerima il
    u ...
    Jika berminat, sila email resume ke : hr@gmh.com.my atau hubungi
    ya di talian 03-55139171 ...
    (1) Perempuan yang berumur 18 tahun ke atas dan berkelulusan SPM Pengurusan atau bidang berkaitan diutamakan. (3) Mempunyai personaliti dan kemahiran komunikasi yang baik. (4) Mempunyai kemahiran dalam komputer terutama Microsoft Office (6) Gaji basic+ komisen+ OT + insentif= RM2000++ Faedah yang anda terima: (1) Potongan KWSP dan SOCSO (2) Bonus (3) Insentif target (4) Elaun kerja lebih masa (OT) (5) Uniform percuma (6) Elaun prestasi GMH TRADING & MARKETING SDN BHD A-10-1 WISMA GMH WORLDWIDE@7, JALAN LAZUARDI 7/29, 40000 SHAH ALAM SELANGOR
    Today 11:15
    GMH Trading & Marketing sdn bhd  
    Shah Alam
     

    Data entry event

    RM 2 800 per month  
    > Speak to customers and communicate their issues to the manageme
    t ...
    Responsibilities: > Provide a summary to your supervisor at the end of the day > Manage junior employees and delegate workload to them other tasks assigned to you > Handle event and communicate customer needs Working hours: > Mon - Friday 8am - 5:30pm (office hour) > Saturday - 8am-1pm (half day) INTERESTED? Contact: 0182524246/0164474524 Email: ask.haniahmad@gmail.com
    Today 11:10
    ors advertising  
    Klang
     

    Assistant manager (male only)

    RM 2 800 per month  
    > Leadership: You will have several people you need to supervise
    n addition to handling general complaints, last-minute schedule c ...
    > Organization: There will be a million and one things going on a
    an assistant manager and everyone will assume that you have it a ...
    > Recruiting and training: Assistant managers are usually the one
    responsible for recruiting and interviewing quality people to st ...
    > Being friendly and outgoing: People skills and customer service
    are a must in this job. Not only will you interact with your empl ...
    > Staying attentive: This is not a position where you can sit bac
    , forget about the people around you and do your own thing. Your ...
    =================================================================
    ========== ...
    CONTACT MISS HANI 0182524246 / 0164474524 (Call: 8am-5pm ONLY, Wh
    tsApp 24hrs) ...
    IF INTERESTED PLEASE EMAIL YOUR RESUME: ask.haniahmad@gmail.com or
    Today 11:10
    ors international sdn bhd  
    Klang
     

    Online sales executive (30 kekosongan)

    RM 3 000 per month  
    Off Day 1 hari di antara hari
    Isnin hingga Jumaat ...
    1. Membuat jualan produk syarikat melalui online / offline (keban
    akan offline) ...
    4. Membantu customer dalam memberikan saranan bagi produk yang be
    sesuaian. ...
    5. Mengambil order dan memasukkan data customer ke dalam sistem s
    arikat ...
    6. Bekerjasama secara berkumpulan untuk mengejar target individu
    an kumpulan. ...
    8. Menghantar laporan harian kepada leader mengikut waktu yang di
    etapkan. ...
    - Berdekatan dengan shopping mall (entertainment wayang & bowling
    ...
    - Berhampiran dengan service apartment kos rendah (swimming pool
    gym) ...
    - Beserta Resume (Gambar terkini, Pengalaman, Pekerjaan Terkini,
    aji Terkini, Sijil SPM, Transkrip Keputusan Diploma/Degree & lain ...
    - Syarikat: HERBAWORKS HEALTHCARE SDN BHD, Setia Alam, Selangor. - Email : HQHerbaworks@gmail.com Pekerjaan - Online Sales Executive - Basic RM1,000~RM1,200 + Komisyen - Potensi Income RM 3,000 ke RM 6,000 - Kerja Shif Pagi= Isnin-Jumaat (9am-6pm) Sabtu (10am-1pm) - Kerja Shift Petang = Isnin-Ahad (2pm-10pm) Skop kerja 2. Menguruskan page Media Sosial FB & IG syarikat 3. Menjawab semua pertanyaan customer di FB, IG & Whatsapp 7. Menguruskan tempahan postage pelanggan. 9. Mengikut SOP syarikat yang telah ditetapkan. Syarat - Perempuan diutamakan - Minimum SPM / Sijil / Diploma/Degree - Berumur 21 ~ 30 tahun - Rajin & minat dalam sales - Mahir dalam menggunakan komputer - Pengalaman bekerja (Tiada pengalaman, training disediakan) - Minat untuk memajukan diri - Ingin bekerja tetap - Semangat berpasukan, bertanggungjawab - Bersemangat untuk kejar pendapatan yang tinggi - Boleh kerja lebih masa untuk kejar sales target - Fresh Graduate dialu-alukan Kelebihan + Komisyen yang tiada had (RM2000~RM6000) + Cash Reward Mingguan RM200~RM500 jika mencapai sasaran + Bonus Bulanan RM200~RM500 jika mencapai sasaran + Cuti tahunan selepas confirmation (percubaan minimum 3 bulan) + Caruman KWSP dan SOCSO selepas confirmation. + Kemudahan tempat tinggal boleh dibawa bincang. Lokasi Office - Sangat strategik - Bersebelahan dengan Fast Food Restaurant (McDonalds & KFC) - Bersebelahan dengan Balai Polis - Bersebelahan dengan Restoran Makanan Melayu & Mamak Cara Permohonan - Emailkan ke : HQHerbaworks@gmail.com - Tajuk Email : PERMOHONAN JAWATAN ONLINE SALES EXECUTIVE - Salinan Pengenalan diri (IC) - Akaun Personal Facebook / Instagram
    Today 11:10
    Herbaworks Healthcare Sdn Bhd  
    Shah Alam
     

    Featured ad Pembantu Butik

     
    -Bertanggungjawab melayan dan membantu pelanggan yang datang untu
    membeli belah dengan mesra. ...
    -Melakukan tugasan rutin harian membersihkan kedai dan produk-pro
    uk. ...
    -Bertanggungjawab memastikan produk disusun dengan cantik dan kem
    s. ...
    -Melakukan kerja-kerja handy seperti menukar mentol lampu dan lai
    -lain. ...
    - Ikhlas bekerja kerana Allah dan untuk menampung keperluan haria
    serta keluarga ...
    Keterangan kerja: -Terlibat dalam event luar sekiranya diperlukan. -Menjadi pembantu kepada pengurus atau penolong pengurus. -Melakukan kerja-kerja lain yang berkaitan. Syarat-syarat: - Umur 18 - 30thn - Muslim - Solat 5 waktu - Menutup aurat - Berperwatakan menarik dan cergas - Cekap, Jujur, amanah dan berdedikasi - Matang dan boleh multi-tasking - Boleh bekerja dengan pengawasan minimum - Boleh berdikari - Peramah dan mesra
    Today 11:10
    DNY Excellent Sdn Bhd  
    Shah Alam
     

    Guru Tadika / Kindergarten Teacher

     
    1) Ready to commit in educating the children of 3 to 6 years old.
    ...
    3) Diploma / Bach Degree (Diploma in early childhood education is
    mostly welcome) ...
    4) Trustworthy, responsible. disciplined and ready to improve one
    elf ...
    6) Practicing, or at the very least determined to practice a life
    of a good Muslim/Muslimah, as the Khalifah of Allah. ...
    If interested please submit your updated resume to cilikmumtaz.ba
    gmail.com. ...
    Criteria of an ideal teacher: 2) Sincere, Patient and Caring, Friendly 5) Proactive, dedicated and ready to work in a team. 7)Multitasking Selected candidates will be contacted for an interview session. Pn Rahmah 0182974741
    Today 11:07
    Cilik Mumtaz  
    Bangi
     

    Ketua tukang masak

     
    1. MENYEDIAKAN SATU PIAWAI JABATAN PENGELUARAN / DAPUR (HOSPITAL/
    AFE/JAMUAN RASMI) DAN MENYEDIAKAN TUNJUKAJAR DAN NASIHAT BERKENAA ...
    2. CEKAP DI DALAM MENGURUSKAN KESELURUHAN JABATAN PENGELUARAN / D
    PUR SEPERTI MEMBERI LATIHAN, PENGIRAAN KOS DAN PESANAN STOK. ...
    3. MENYIASAT PERMASALAHAN DI DALAM PENGELUARAN MAKANAN DENGAN MEN
    AMBILKIRA AKAN PELAKSANAAN TINDAKAN PEMBETULAN YANG BERSESUAIAN S ...
    5. BEKERJASAMA DENGAN PENGURUS CAWANGAN, JABATAN PEMBELIAN DAN PE
    BEKAL SYARIKAT, KONTRAKTOR DAN LAIN-LAIN JABATAN YANG BERKENAAN D ...
    6. UNTUK MEMBANTU DI DALAM PENGIRAAN KOS DAN HARGA SESEBUAH MENU
    ANG DIKELUARKAN DAN PERKHIDMATAN MAKANAN YANG LAIN DENGAN MENGAMB ...
    7. MEMERIKSA DAN MENGUJIRASA MAKANAN YANG DIBEKALKAN DARI MASA KE
    SEMASA DI DALAM MEMASTIKAN IANYA ADALAH MENGIKUT PIAWAI KUALITI Y ...
    8. MEMBANTU DI DALAM PEMBANGUNAN PELAKSANAAN PROGRAM LATIHAN UNTU
    STAF PENYEDIAAN DAN PENGENDALI MAKANAN AMNYA DAN STAF JABATAN PE ...
    9. MEMBUAT JADUAL KERJA KEPADA STAF JABATAN PENGELUARAN / DAPUR D
    NGAN MENGAMBILKIRA AKAN JUMLAH PESAKIT TETAPI PERLU MENGUTAMAKAN ...
    10. MEMBANTU DI DALAM MENYELESAIKAN ADUAN PELANGGAN TERUTAMANYA B
    RKENAAN DENGAN MAKANAN YANG DIMASAK. ...
    11. MEMASTIKAN KUALITI MAKANAN YANG DIBEKALKAN KEPADA PESAKIT DIP
    RSEMBAHKAN DENGAN PERSEMBAHAN YANG MENARIK. ...
    13. MEMBUAT SEBARANG TUGASAN YANG DIBERIKAN KETUA SECARA LANGSUNG
    DARI MASA KE SEMASA. ...
    Sesiapa yang berkelayakan dan berminat boleh menghantar resume me
    eka kepada: live.slyg.consistant@gmail.com dan sila lampirkan ber ...
    Di antara tugas dan tanggungjawab Ketua Tukang Masak ialah:- 4. UNTUK MEMBANTU DI DALAM PERANCANGAN DAN PEMBUATAN MENU. 12. MENYELIA BERSAMA SEMASA PENGHIDANGAN DI TRAYLINE.
    Today 11:06
    Live Consistant Sdn. Bhd  
    Sungai Buloh
     

    Admin Marketing Diperlukan Segera

    RM 1 900 per month  
    -Boleh berkomunikasi dengan mengunakan telephone untuk membuat pe
    gesahan. ...
    -Gaji yang di tawarkan basic + komisyen (Gaji Tambahan Bila Targe
    sudah dpt setiap bulan) ...
    -Area Kerja Setia Alam / Klang -Tanpa Pengalaman Boleh Mohon -Serius dan berdedikasi dalam kerja
    Today 11:06
    M Vegas  
    Shah Alam
     

    Eksekutif Pemasaran/Pembantu Akaun

    RM 2 500 per month  
    Lokasi : Sinar Teknik Urusharta Sdn Berhad, Petaling Jaya Selango
    . ...
    SILA HANTAR RESUME ANDA KEPADA nooriza@sinarjernih.com.my ATAU HU
    UNGI NOORIZA 03-7785 0908 (HR) UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU KES ...
    * maklumbalas resume encik/cik mengambil masa tiga (3) minggu sel
    pas penghantaran resume. sekiranya tiada maklumbalas dari pihak s ...
    * Fresh Graduate /tiada pengalaman berkaitan tidak digalakkan mem
    hon. ...
    Skop/Syarat Kerja Eksekutif Pemasaran:- * Pengurusan Tender. * Pengurusan Pejabat * Mempunyai Ijazah/Diploma bidang berkaitan * Mahir Bahasa English/Malay * Ada Kenderaan/Motosikal sendiri * Pengalaman bidang pemasaran lebih 2-3 tahun * Gaji RM2000-RM2500. Skop/Syarat Kerja Pembantu Akaun:- * GST system * Full set Akaun * Documentation & Failing * Invoices/Expenses Claim/Petty Cash/Reimbursement * Perempuan * Diploma * Pengalaman lebih 1 tahun yang bidang Akaun * Gaji RM1800-RM2000 Waktu Kerja: 8.30 pagi-5.30 Petang Isnin -Jumaat sekian terima kasih.
    Today 11:06
    sinar jernih sdn bhd  
    Petaling Jaya
     

    Account Executive

    RM 2 500 per month  
    Mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda dalam bidang per
    kaunan. ...
    Calon yang berminat boleh menghantar resume lengkap dan nyatakan
    Pengalaman bekerja, no. telefon, keputusan SPM, CGPA, dan gambar ...
    (Hanya calon yang disenarai pendek akan dipanggil untuk sesi temu
    uga) ...
    Kelayakan: Mahir dalam mengendalikan Microsoft office dan UBS Berpengalaman sekurang-kurangnya 1 tahun Email: jopamihr@gmail.com or Tel: 03-55137626/55137818 Fax: 03-55137748
    Today 10:55
    jopami group  
    Shah Alam
     

    Grabcar/ Grab /Driver

    RM 5 000 per month  
    6.Kami menyediakan SEWA KERETA MURAH dan SERVIS kereta PERCUMA ke
    ada driver yg tidak mempunyai kereta. ...
    JOM SERTAI KAMI HARI INI!!! KAMI MENCARI YG SERIUS SAHAJA!!! TEMP
    T TERHAD!!! ...
    Kenapa Wajib Join Kami!!! 1.Kami telah mendaftar dan melatih lebih 1000 driver. 2.Driver dibawah kami terbukti memperoleh RM2000 SEMINGGU. 3.Kami membimbing anda sehingga berjaya secara PERCUMA. 4.Pendaftaran PANTAS dan tak perlu pergi ke office Grab. 5. Anda akan dimasukkan kedalam GROUP WHATSAPP DRIVER GRAB OTAI 018 771 9004 018 771 9004 018 771 9004
    Today 10:55
    KBK Resources  
    Others
     

    Featured ad Operator Kilang Elektronik Johor -slr

    RM 2 000 per month  
    -Beberapa buah syarikat yang kami mahukan pekerja segera dalam me
    gendalikan barang elektronik di Johor Bahru. ...
    -Untuk pemohon yang tiada pengalaman , latihan kerja akan di beri
    ...
    JAWATAN KOSONG SERTA-MERTA -Berumur 18 hingga 40 Tahun -Kontrak tiada tempoh -Asrama dari berbagai jenis kemudahan untuk anda -Perkhidmatan pengangkutan disediakan Gaji Pokok : Rm 1300.00 Transport Allowance : Rm 100.00 Night Shift Allownce : Rm 5 / day Over time Tetap : 2.5 Jam Hari Bekerja : 5 atau 6 hari bekerja Waktu Bekerja : 8 hingga 12 jam Hubungi / Whatsapp segera: 016-2016852 Nazreen 016-7215449 Erni 016-2016924 Bambang
    Today 10:55
    agensi pekerjaan dream-job sdn. bhd  
    Others
    Urgent
     

    Warehouse Assistant

     
    Responsible for unloading, loading, picking and packing of produ
    ts ...
    Arrange all incoming goods and place the products at the designa
    ed location. ...
    Bertanggungjawab untuk memunggah, memuatkan, mengambil dan membu
    gkus produk ...
    Memastikan semua produk yang dinilai dan dikategorikan dengan be
    ul. ...
    Memastikan ketepatan dalam semua kertas kerja dan penghantaran k
    antiti. ...
    Susun semua barang masuk dan meletakkan produk di lokasi yang di
    etapkan. ...
    Tugas-tugas lain sebagaimana yang diberikan oleh Penyelia atau P
    ngurus. ...
    Primary/Secondary School/SPM/"O" Level, Higher Secondary/STPM/"A
    Level/Pre-U, Professional Certificate, Diploma in any field ...
    Strong problem solving skills, possess a high level of attention
    to details and a good team player ...
    This position involves physical work and therefore suitable for
    ale individuals that are in excellent physical condition. ...
    Must possess good knowledge in Microsoft Excel for data interpre
    ation ( Formula, Pivot Table, Shortcut etc) ...
    Primary/Secondary School/SPM/"O" Level, Higher Secondary/STPM/"A
    Level/Pre-U, Professional Certificate, Diploma dalam apa sahaja ...
    Kemahiran menyelesaikan masalah baik, mempunyai tahap pemerhatia
    yang baik kepada butiran dan seorang yang baik dalam kumpulan ...
    Kedudukan ini melibatkan kerja-kerja fizikal dan oleh itu sesuai
    untuk individu lelaki yang berada dalam keadaan fizikal yang sang ...
    Mesti mempunyai pengetahuan yang baik dalam Microsoft Excel untu
    tafsiran data (Formula, Pivot Table, Shortcut dll) ...
    Block A MapleTree Distripark, Persiaran Perusahaan Section 23, 40
    00 Shah Alam Selangor ...
    Please send your: 1. A copy of your latest resume 2. A copy of your IC 3. A copy of your educational certificates and transcript at careers@my.zalora.com Block A MapleTree Distripark, Persiaran Perusahaan Section 23, 40400 Shah Alam Selangor Job Description: Ensure all products are quantified and categorized correctly. Ensure accuracy in all paperwork and delivery quantities. Perform stock count on periodic basis. Performing 5S and daily improvements of operations Supervising and training junior staff Other duties as assigned by the Supervisor or Manager. Tugas kerja: Melaksanakan pengiraan stok secara berkala. Melaksanakan 5S dan menambahkan baik operasi harian Menyelia dan memberi latihan kepada staff baru Other Requirements: Ability to work in shifts Must be able to speak and understand basic English. Working experience in warehousing (> 1 year) is preferred. Fresh graduate encourage to apply Syarat-syarat lain: Boleh bekerja Shift Mesti dapat bertutur dan memahami Bahasa Inggeris asas. Pengalaman bekerja di gudang (>1 tahun) diutamakan Lepasan graduan digalakkan bermohon Kindly sent your resume at: or email at careers@my.zalora.com
    Today 10:45
    Jade Eservices M Sdn Bhd  
    Shah Alam
     

    Agent Hartanah

    RM 10 000 per month  
    NCOME RM10,000++ Jawata Kosong Agent Hartanah Syarikat Kami memerlukan lebih ramai agent hartanah, sepenuh masa atau separuh masa. Syarat untuk memohon 1.Berumur 18 than-60 tahun 2.Mempunyai kenderaan sendiri 3.Boleh menggunakan internet dengan baik 4.Berkomited 5.Mempunyai minat di dalam bidang hartanah 6. Sepenuh masa / separuh masa 7. Stock rumah ada diberi 8. Sebanyak 8000 buah rumah disediakan untuk dijual tahun 2017. Menyertai Kami: a)Latihan one on one b)Latihan dari Zero sampai Professional c)Latihan migguan da bulanan dari ketua yang berpengalaman d)Komisyen jualan yang tinggi
    Today 10:45
    Triangle Marketing & Services Sdn Bhd  
    Cheras
     

    Beauty Advisor

    RM 1 700 per month  
    Jawatan Kosong BEAUTY ADVISOR / PERUNDING KECANTIKAN - Boleh bekerja di kedai farmasi di shopping mall location: 1. Aeon Wangsa Maju 2. Alamanda 3. Citta Mall 4. IoI Mall 5. KL Festivest 5. One Utama 6. Paradigm Mall 7. Setia City Mall 8. Sunway Velocity 9. Sg Wang 10. The Curve 11.Tesco Kampar - 1 tahun pengalamam dalam bidang kecantikan digalakkan memohon - 6 hari waktu bekerja - Gaji kasar dari RM1600 Jika berminat, boleh hantarkan resume & gambar anda ke hrm3772@gmail.com
    Today 10:45
    retail  
    Others
     

    Admin Assistant

    RM 1 300 per month  
    - Handle telephone calls, courier services - Filing, faxing, scanning and photocopying - Able to speak, read and write in BM and English - Good working attitude and willing to learn - Able to start work is an added advantage
    Today 10:40
    Toyo Ink Sdn Bhd  
    Seri Kembangan
     

    Manager in Training Dominos Malaysia

    RM 2 500 per month  
    The store management plays an integral part at Domino's Pizza. Managers are trained and required to handle all aspects of managing the business; from the preparation of food to the delivery of the final product, hiring, firing and the profit and loss. Main responsibilities would be the management of product, service and image of the restaurant. Email resume: nor.azreen@dominos.com.my Or Contact/WhatsApp: 011 31896912 (Miss Areen) Requirements: %u2022 SPM level/STPM Level/A Level/Diploma/Degree or relevant working experience %u2022 Entrepreneurial mindset %u2022 People skills %u2022 Customer orientated %u2022 Good command of English - able to work under pressure - able to work on rotating shift - able to work on public holidays nor.azreen@dominos.com.my
    Today 10:35
    Dominos Pizza  
    Shah Alam
     

    Jurujual/ Pembantu Kedai

    RM 1 600 per month  
    1. Tempat kerja di TAMAN SRI GOMBAK (Batu Caves)/ TAMAN MELAWATI
    Ulu Kelang, KL) ...
    2. Gaji lumayan, Ikut pengalaman, EPF, SOCSO, Bonus, Allowance, d
    l ...
    3. Berkerja sepenuh masa, kerja 6 hari seminggu 4. Cara permohonaan: SMS ke no. 016-353 8998 Atau bakewelljobs@gmail.com - Nama: - No. kad pengenalan: - Tempat tinggal (Kawasan) cth: Setapak, Batu Caves
    Today 10:35
    Bake Well Supplies Sdn Bhd  
    Ulu Klang
     

    Pelajar Praktikal Admin

    RM 450 per month  
    Syarikat kami adalah sebuah kolej swasta yang didaftarkan di bawa
    Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK) dan Kementerian Pendidikan M ...
    Kami menawarkan tempat untuk student praktikal / internship stude
    t bagi kekosongan berikut: ...
    Jika anda berminat, sila hantarkan resume anda ke e-mail syafiqah
    autoprima.edu.my atau vacancy_autoprima@yahoo.com dan jika anda m ...
    1. Diploma in Administration 2. Elaun akan diberikan RM450 sebulan 3. Kemasukan bulan Januari @ Februari 2018
    Today 10:30
    Auto Prima College  
    Kota Kemuning
     

    Pemandu syarikat

    RM 1 501 per month  
    - Menghantar dan mengambil pekerja - Hantar invois - Mengikut arahan pengarah syarikat
    Today 10:28
    Saji Selera Enterprise  
    Kajang
     

    General admin

    RM 1 500 per month  
    * Female * PREFERABLE (SQL BILLING SYSTEM) -51/2 DAYS PER WEEK,MONDAY TO FRIDAY & SATURDAY (HALF) -OFFICE HOUR 8.30AM TO 5.30PM & (SATURDAY 8:30AM-1PM) -ABLE TO WORK IMMEDIATE
    Today 10:28
    aces multi bina s/b  
    Serdang
     

    Pekerja Dobi Petaling Jaya(Tempat Tinggal Dibagi)

    RM 1 300 per month  
    3. Kerja utama - seterika (Ironing) baju & layan customer. Traini
    g akan dibagi sepenuhnya. ...
    4. Boleh bekerjasama dengan rakan untuk habiskan semua kerja-kerj
    dobi. ...
    1. Gaji bermula dari RM1100. (Basic RM1100 + OT off day + OT Publ
    c Holiday) Boleh sampai ...
    2. Kerja ikut shift ( 3 Hari 9am-9pm, 3 hari 9am-7pm , 1 hari cut
    ) ...
    4. Tempat tinggal dibagikan percuma. (shower mandi, tilam& katil
    internet) ...
    Lokasi kedai : C-G-11A, Jalan PJU 1A/20B, Dataran Ara Damansara,
    7301 Petaling Jaya,Selangor. Kalau pakai waze, sila type ''Mr Me ...
    Syarat-Syarat untuk mohon 1. Kena tahu baca & tulis 2. Boleh KERJA LAMA dengan ikhlas 5. PEREMPUAN UMUR 20 ke atas sahaja. Details job RM1300. 3. Boleh buat pilihan masuk kerja pada hari cuti, kira OT 5. Semua public holiday selangor dikirakan OT. 6. Gaji akan naik lagi dalam 3 bulan bergantung kepada pretasi. Sesiapa berminat & serious, Whatapps atau SMS 016-7131520. Paling baik boleh terus interview dalam hari sama.
    Today 10:28
    mr mega laundry  
    Ara Damansara