• Sorry, we couldn't find the ad! Please check other available ads below.

    • The item has already been sold and the advertiser removed the ad.
    • Check the link. If you clicked the link from the e-mail, check that the link hasn't been cut.
    • If you just inserted or changed this ad, remember that it can take up to half an hour before its published.

    urgent
  • Jobs wanted in Selangor - Page 1 of 5

    • Displaying 1 - 40 of 182 ads
     
    Latest

    Mencari full time

    RM 1 200 per month  
    sya ingin mencari kerja full time office hour kerana sye mempunya
    anak.. ...
    Today 13:41
    Atie  
    Ampang
     

    Looking for a job

    RM 2 000 per month  
    Hai , im siti , im looking for a new job immediately right now .
    efore this i have been working in retail as a sales excutive unde ...
    Today 13:28
    Siti  
    Puchong
     

    Executive/Junior Engineer

    RM 1 800 per month  
    Multitasking & willing to assist other job within the engineering
    scope. ...
    Proficient in Microsoft Office which is Microsoft Word, PowerPoin
    and Excel. ...
    Independent, self-motivated, multitasking, team player and proact
    ve. ...
    I am fresh graduate. Strong communication and technical writing skills. Independent and able to meet deadlines. Can work under pressure and meet tight deadlines.
    Today 13:01
    Ramisah Binti Md Zain  
    Shah Alam
     

    Saya mencari kerja sub contractor / renovation

    RM 100 per day  
    -Saya mencari kerja-kerja SUB CONTRACTORS (kontrak) , RENOVATION
    atau pun short project yang berkaitan dalam pembinaan / pembangun ...
    JIKA ada kerja tetap untuk di tawarkan boleh hubungi saya untk pe
    bincangan lanjut ...
    Asslmulaikum dan salam sejahtera ..nama saya syahrizan@ ejhan -PASANG MOSEIC (TILE ( -WIRING -CAT -LANTAI -CUCI RUMAH dan macam macam kerja lagi saya buat.. Hubungi saya call @ whatsapp 01127413601
    Today 12:50
    syarizan ejhan  
    Others
     

    Affordable Freelance Graphic Designer

    RM 650 per day  
    Hi, I am a Graphic Designer. I am now pursuing my study in Bachel
    r of Graphic Design (Hons.) currently in final semester. I provid ...
    Yesterday 18:24
    Teeya Hanapiah  
    Puncak Alam
     

    Lorry/Van Driver

    RM 1 800 per month  
    Sedang mencari kerja - Lesen B2,D & GDL - Ada pengalaman kurier selama 2 tahun - Mahir disekitar lembah klang - Boleh outstation - Belajar pengalaman baru Sekiranya berminat boleh hubungi 0173320402/0142250295
    Yesterday 13:28
    Adam Mohd Salleh  
    Port Klang
     

    Pemandu kereta sahaja/lain2 kerja

    RM 2 000 per month  
    .(01127114305 syamil)gaji blh runding
    Yesterday 13:24
    abgcrikerja  
    Cheras
     

    Mencari pekerjaan sepenuh masa

    RM 1 300 per month  
    boleh mula kerja bila bila masa , tiada masalah mental , kecacata
    atau oku ...
    Yesterday 13:24
    Muhamad Zulfirdaus bin Zulfakhar  
    Selayang
     

    Perlukan kerja part time

    RM 1 500 per month  
    Hi assalamualaikum, nama saya Nina. Sedang mencari vacancy secara
    part time hanya untuk sebulan kerana 14/1/2018 akan mula masuk be ...
    Yesterday 13:20
    Nina Kamal  
    Shah Alam
     

    Lorry driver

    RM 3 500 per month  
    i have 8 years driving experience...able to work under any situat
    on.. ...
    8 Dec 13:51
    kumaresan a/l raman  
    Puchong
     

    Pemandu GDL.

    RM 1 000 per day  
    Selamat pagi. Sy En Sukri, 29 tahun, tidak merokok dan sangat men
    pati masa. Sy sedang mencari peluang pekerjaan sementara pemandu ...
    8 Dec 13:32
    Ahmad Sukri Abu  
    Kapar
     

    Kerja part time di rumah

    RM 1 000 per day  
    saya seorang suri rumah senuh masa dan mempunyai ijazah sarjana m
    da. saya memerlukan sebarang kerja part time yg boleh bekerja dar ...
    selain itu, sy juga menawarkan khidmat dari segi assist student m
    mbuat assignment, tips menghadapi viva dan memimpin cara utk memb ...
    8 Dec 11:01
    mas hanis  
    Setia Alam
     

    Mencari kerja sambilan

    RM 1 500 per month  
    Salam, nama saya Aiman Irfan Bin Hamdan dan saya sedang mencari k
    rja sambilan. Pernah bekerja sebagai sorter selama 4 bulan.Berhen ...
    8 Dec 01:34
    Azim Hashim  
    Others
     

    Sales Coordinator

    RM 2 700 per month  
    - Picking up calls and liaising with nurses or clinics procuremen
    department on sales orders. ...
    - Prepare reports for Division (Sales Report, Marketing Expense R
    port, etc.). ...
    - Compile cheques and tally with invoices to be given to accounts
    department. ...
    - Liaise with Logistics Division and vendors for requisition of s
    ocks and other items. ...
    - Develop and maintain cordial relations with local and overseas
    usiness associates. ...
    - Issue voucher, petty cash, sales order, delivery order, invoice
    , account statements, reports ...
    Key Responsibilities: - Knowledge in SAP/UBS/CSS System. - Raising Quotation, Performa Invoice, Credit Note. - Process rental agreements/contracts for salesperson. - Arranging delivery for every sales order processed. - Follow-up with salespersons on pending documents. - Filling documents. - Responsible for day to day order processing. - Prepare sales detailing kits and materials. - Ensure stock inventory within acceptable buffer. - Other general admin support. - Contacting clinics for payment vouchers. - Liaise with leasing companies and banks. - Update stock. - Handle customer problem by call. - Prepare quotation. - Chase payment. - Prepare Monthly, Weekly and Daily sales analysis. - Filling documents. - Maintaining office equipment. - Receive and process payment (key inside transaction) and other records, using computer. - Monitor customer accounts for nonpayment and delayed payment. - Prepare Sales Collection reports. - Monitor and Update stock every day. (In, Out and Rejected) - Basic knowledge of design and accounting.
    7 Dec 16:30
    Savariammah a/p Gunasegaran  
    Petaling Jaya
     

    Mencari fulltime job

    RM 1 800 per month  
    Muhammad Nisaruddin Bin Jaya Putera . 25 tahun . Klang, Selangor.
    Mencari ...
    kerja di area Klang atau Shah Alam. Masih bekerja. Saya tidak me
    punyai pelajaran maksud saya SPM dan PMR, ...
    saya hanya membekalkan pengalaman kerja. Pernah kerja Security Gu
    rd selama ...
    hampir 1 tahun di Port Klang, Syarikat Lawyer firm selama hampir
    tahun ...
    sebagai Despatch dan saya juga pernah bekerja di syarikat Travel
    ang mendapat ...
    contract dengan UITM selama 2 Tahun lebih sebagai Site Supervisor
    Saya tidak ...
    mempunyai lesen memandu kerana lesen sudah tamat tempoh dan saya
    oleh memandu ...
    Motosikal, Kereta dan juga Van. Saya tidak mempunyai transport ji
    a tempat ...
    kerja luar dari kawasan klang, bergantong pada jarak jauh dari ru
    ah jika ...
    terlalu jauh saya memerlukan hostel. Akhir kata dari saya, jujur
    an amanah ...
    adalah sangat penting untuk kita melakukan sesuatu. Dan itulah ya
    g akan saya ...
    kekalkan dalam diri untuk membuktikan prestasi kerja yang terbaik
    untuk ...
    berkhimat di syarikat tuan/puan. Saya akan cuba berikan yang terb
    ik. ...
    7 Dec 14:06
    Muhamad Nisaruddin Bin Jaya Putera  
    Klang
     

    I'm a JOBSEEKER

    RM 50 per day  
    Nama saya Nurul Shahida. Mencari kerja partime WEEKEND (full hour
    . - SAYA TAK KISAH APA PUN KERJA ASALKAN HALAL- Saya ingin bekerj ...
    Area di rawang, bukit beruntung, selayang, sg buloh, dan berdekat
    n lah.. Gaji kalau boleh saya nak minta harian, gaji negotiable. ...
    Hi, salam sejahtera semua. Anything boleh call/ whatsapp saya 0182678514 . Tq MUDAH
    7 Dec 14:04
    Nurul Shahida  
    Rawang
     

    Kerja kosong kerani kota damansara

    RM 2 000 per month  
    Boleh mula kerja JANUARI 2018 Berkahwin 27 Tahun Pengalaman dalam bidang processing dept & inventory dept.
    6 Dec 16:35
    nur fazreena binti shamshuddin  
    Kota Damansara
     

    Kerja dari rumah

    Negotiable  
    Saya berpengalaman dalam hal2 admin di office.
    6 Dec 12:15
    Ieka  
    Batu Caves
     

    Any Job

    RM 50 per month  
    mencari pekerjaan Di sekitar kawasan BANDAR BARU AMPANG..CALL/WAS
    AP 0197494175..Urgent ...
    6 Dec 11:37
    muiz ahmad  
    Ampang
     

    Searching for Part Time job, Shah Alam

    RM 30 per day  
    I am Syakila from Shah Alam. Currently, I'm a post grad student a
    d working in office hour basis. (9am-6pm). ...
    I am proficient in Bahasa Melayu and English and skilled in writi
    g, doing general task, multitasking, working in customer related ...
    Hi.
    6 Dec 00:40
    Intan  
    Shah Alam
     

    Saya cari kerja

    RM 1 200 per month  
    saya mencari pekerjaan area shah alam atau klang , sy duduk padan
    jawa , perempuan , sudah berkahwin , umur 24 , mempunyai spm saj ...
    5 Dec 18:25
    didi yaya  
    Klang
     

    Any kind of jobs

    RM 100 per day  
    A potential job which I can improve my self creativity and my sel
    potential... ...
    So far...everywhere I've work...I've improved my self in a good w
    y... ...
    So if any of you think that I deserve to work for you...don't bot
    er to contact me... ...
    Salam.. Hi... My name is Rizky... I'm Indonesian.. I'm 30 year old and I'm looking for a job... I'm a hyperactive person ... I'de to communicate with peoples ... I've try so many job since I was here... Well I'm an Indonesian... Rizky:01160548726
    5 Dec 18:25
    Muhammad Rizky  
    Others
     

    Part Time Driver/Personal

    RM 1 000 per month  
    Saya Mencari individu atau syarikat2 Yang memerlukan Part Time Dr
    ver/Personal Driver..Saya tinggal di Puchong.. Boleh Keluar Kawas ...
    5 Dec 18:24
    mohd fazarith bin nazuber  
    Puchong
     

    Kerja sambilan sepanjang cuti sekolah

    RM 150 per day  
    Assalamualaikum semua . Saya Mencari Pekerja Sambilan(4time) sepa
    jang Musim Cuti sekolah . Kalau ada anak2 atau kawan2 mencari ker ...
    1. Minima melipat mestilah 250 helai helaian atau lipatan sehari
    utk seorg ...
    Lokasi Shah Alam seksyen 27 berhadapan sekolah .. utk sebarang pe
    tanyaan boleh hubungi saya @ whatsapp (zack sempoi) di talian 018 ...
    Kerja kerja yg di tawarkan - Lipat kain Kecil 4.75 meter Rm 0.20 helai/sekeping. - Lipat kain Besar 9.5 meter RM 0.40 helai/sekeping . - Pembungkusan Rm0.10 sebungkus . - Potong kain satu roll Rm 3.00 2. Potong kain .. Minima 25 roll sehari . 3. Pembungkusan sehingga selesai ..
    5 Dec 17:37
    Mohd Hafiz Bin Wakimin  
    Shah Alam
     

    Kerani Pejabat

    RM 1 600 per month  
    Saya sedang mencari kerja kosong full time sebagai admin atau ker
    a yang berkaitan hal urusan pejabat. ...
    -Berpengalaman dalam akiviti hal pengurusan pejabat selama lebih
    tahun. Juga berpengalaman di dalam bidang pemasaran online. ...
    -Boleh bekerja di dalam pasukan dan juga di bawah penelitian yg m
    ksima. ...
    -Boleh mula bekerja pada bila-bila masa. Prefer di kawasan sekita
    Ampang. ...
    -Boleh menghubungi saya di alamat email izzuanna.razali_44@yahoo.
    om ...
    -Boleh mempelajari benda baru. -Mempunyai kenderaan sendiri.
    5 Dec 17:37
    Noor  
    Ampang
     

    Admin / General Clerk

    RM 2 000 per month  
    - Able to speak in English, Malay and Chinese (Mandarin) - Have on transport - Prefer for a post located in Puchong - Prefer office hour - Salary asked is negotiable -
    5 Dec 13:31
    nur natasha  
    Puchong
     

    Amat Perlukan Jawatan Kosong Restoran (Urgent)

    RM 1 600 per month  
    Saya sedang mencari jawatan kosong di restoran sebagai pembancuh
    ir.Krew standby di depan juga boleh.Saya sudah berpengalaman beke ...
    Saya perlukan kerja dan gaji yang setimpal juga terjamin kerana s
    dah berkeluarga.Saya seorang warganegara Indonesia tapi sudah ber ...
    Saya mencari kerja dengan gaji RM1600++.Part time di waktu pagi j
    ga boleh (7 pg -11 tghri) di sekitar Shah Alam,terutama Seksyen 7 ...
    Herman 019-8200844
    4 Dec 18:29
    Herman Nurul  
    Shah Alam
     

    Mencari Jawatan Kosong Urusan Pekerja Asing

    RM 3 000 per month  
    - Boleh berurusan dengan Jabatan Kerajaan ( Imigresen, Kementeria
    Dalam Negeri, dll.) ...
    - Mengambil pekerja asing di Lapangan Terbang (KLIA 1 & KLIA 2). - Urusan Fomema - Penyediaan dokumen
    4 Dec 18:23
    Raja Khairul Helmi  
    Kota Damansara
     

    Pekerjaan pembuat kabinet Dapur

    RM 2 600 per day  
    Proincm Renova inginkan pekerjaan sebagai pembuat kabinet dapur d
    kawasan puncak alam. ...
    seorang yg mempunyai kenderaan seorang yg mahir dlm pembuatan perabut seorang yg berdisiplin dan amanah call 0102360227 dan wasap.my/60102360227
    4 Dec 03:45
    rostam rauf  
    Sungai Buloh
     

    Mencari Kerja Kosong Restoran Dan Gerai

    RM 1 600 per month  
    Saya sedang mencari kerja kosong di restoran atau gerai makan di
    ekitar Shah Alam,terutama di kawasan Seksyen 7. ...
    Saya sudah berpengalaman bekerja selama hampir 10 tahun di restor
    n makanan thai dan western sebagai pembantu restoran dan pembancu ...
    Saya seorang warganegara Indonesia tapi telah berkahwin dengan wa
    ganegara asli Malaysia sudah hampir 3 tahun.Jadi saya ingin menca ...
    Bayu 019-8200844
    3 Dec 01:58
    Herman Nurul  
    Shah Alam
     

    Salesman & Dispatch Wanted

    RM 8 000 per month  
    We are selling Japan & UK Imported car dealer (Toyota, Lexus, Hon
    a, Mercedes) ...
    Recond Car Salesman wanted Salesman Salary + Comission From RM4000-8000.00 Dispatch Wanted Salary RM2000.00 Please Call: Richard 019 280 8803
    2 Dec 14:58
    MM Auto Sdn Bhd  
    Selayang
     

    Mencari Kerja Kosong(Admin/Clerk)

    RM 1 600 per month  
    Saya mempunyai kemahiran dalam bidang kerani dan juga mempunyai p
    ngalaman kerja diluar office.Saya mempunyai diploma dalam teknolo ...
    tugas yang ditugaskan.Kedatangan in shaa allah memuaskan.Overtime
    tiada ...
    masalah,selagi rezeki in shaa allah boleh.Mempunyai pengalaman ke
    ja dalam 5-10 tahun.Sekiranya ada kekosongan ditempat tuan/puan d ...
    calon sesuai untuk tuan/puan,boleh hubungi saya di 0176499547(Ras
    id) atau email saya di ahmadrasyidrosli@yahoo.com Sekian,Assalamu ...
    1 Dec 17:46
    Ahmad Rasyid Rosli  
    Glenmarie
     

    Customer Service/Admin/Receptionist

    RM 3 000 per month  
    -Follow up customer after servicing and after customer collect ne
    car. ...
    -Submitting monthly report for warranty department,overtime claim
    for staff and outsource staff claim. ...
    -Handling payment via cash/credit card/cheque. -To make sure customer's issue solve in timely manner.
    30 Nov 13:47
    nur amalina binti wan abd aziz  
    Mutiara Damansara
     

    Mencari Kerja

    RM 1 800 per month  
    Hi, Saya Zambrinah Binti Ishak 33Tahun, Ingin mencari Kerja Sebag
    i Admin secepat mungkin.. ...
    Pengalaman Bekerja : 1) Pusat Tuisyen Martin( 1Tahun 3bulan) sebab : Company Bankrup 2) Nadia Pharmacy Sdn Bhd ( 2Tahun) sebab : ingin Mencari pengalaman yang baru dan ingin pelajari bidang yang banyak. boleh hubungi saya di 0146421775
    30 Nov 10:16
    Zambrinah Binti Ishak  
    Ampang
     

    Costumer Service

    RM 50 per day  
    Berpengalaman dalam Costumer Service, Admin dan Retailers.
    28 Nov 22:53
    bee kiky  
    Bandar Bukit Raja
     

    Mencari kerja kosong kerani dan cikgu tadika

    RM 1 500 per month  
    Saya iza ingin mencari kerja kosong sebagai KERANI@CIKGU TADIKA d
    sekitar shah alam seksyen (2,7,8,19,24,24,25 ) Batu tiga,klang d ...
    Boleh bekerja dengan kadar segera..Jika ada kekosongan kerja sila
    hubungi saya di Nombor 013-3090 853 ...
    28 Nov 17:22
    Izah  
    Shah Alam
     

    Mencari Kerja Part Time Weekend

    RM 800 per month  
    Boleh bekerja di dalam apa jua bidang.
    28 Nov 17:18
    Najihah Amalina Rusdi  
    Kota Damansara
     

    Looking a job for full time

    RM 2 000 per month  
    Based above subject, I would like to ask for available undergradu
    te for level SPM position in your company for full time. Basicall ...
    And my background I have many skills that can I do, one of it is
    n Repairing ,Microsoft Word,and know how to settle problem . If ...
    I look forward to hearing from you. Thank you for your considerat
    on. ...
    28 Nov 17:04
    Zulhilmi Nordin  
    Puchong
     

    Operator Tower Crane & Safety (Attend SHO course)

    RM 5 000 per month  
    Operator Kren Menara - Memastikan kren dalam keadaan selamat - Bekerjasama dengan pihak pengurusan - Melakukan kerja 'lifting' -Memastikan kerja² lifting dijalankan dengan selamat. Safety Supervisor - Menyediakan laporan bulanan 'safety' - Memeriksa Jentera dan Kren yang bekerja di dalam tapak bina. - Melaksanakan tuntutan OSHA dan FMA di tapak bina. - Memberi "toolbox" kepada para pekerja sebelum memulakan kerja - Memberi "induction" kepada pekerja baru
    28 Nov 17:04
    Muhamad Alvan Bin Adri  
    Shah Alam
     

    Mencari kerja sebagai cleaner

    RM 1 000 per month  
    kalau ada kerja cliner tolong infokan saya area subang end ara da
    ansara.0185728001 ...
    kerja2 pembersih atau cuci rumah.
    27 Nov 19:19
    Dila  
    Ara Damansara