• urgent
  • Jobs wanted in Terengganu - Page 1 of 1

    • Displaying 1 - 9 of 9 ads
     
    Latest

    Graphic designer

    RM 1 300 per month  
    a hardworking worker a professional person a good listener.
    8 Dec 11:03
    ahmad faaizzuddin amla  
    Kemaman
     

    Sales Executive

    Negotiable  
    Close Sale cust Sediakan Report Jualan Setiap Hari Dan Bulanan Bujang Wanita dan Lelaki Pandai berkomputer Tidak Merokok Solat 5 Waktu Pandai berkomunikasi Ada Kenderaan Sendiri Boleh Memberi 100% Komitmen Waktu Bekerja : 9pagi sehingga 6petang Jumaat dan Cuti Umum - CUTI - Cuti Tahunan : 14hari Setahun Lokasi Pejabat kuala terengganu
    3 Dec 21:00
    fatin amira binti azaha  
    Kuala Terengganu
     

    Technician it

    RM 3 000 per month  
    Jawatan kerja : Technian IT/IT support/IT engineer It technician / it support .. saya mncari kerja yang berkaitan IT secara full time.. .. mempunya sijil dan diploma tahap 2,3 dan 4 dalam bidang sistem komputer. .. mempunyai pengalaman dalam bidang IT seperti melibatkan networking dan sistem.Tapi lebih fokuskan pada Komputer software/hardware dan network. Pengalaman kerja: 1.Sebagai juruteknik komputer di sebuah kedai komputer(6bulan) 2.Bekerja sebagai juruteknik aircond(8 bulan) 3.Staff it di pejabat UNISZA kuala terengganu.Praktikal(3 bulan) 4.Bekerja sebagai it support di Kuala lipis.Jaga site felda dan baru jer tamat 2017.(1tahun) 5.Pernah bekerja sebagai juruteknik elektrik(4 bulan) 6.berpengalaman juga site travel ke semua negeri untuk teknikal support it kecuali sabah dan sarawak. .. Mempunyai kemahiran seperti berikut :- 1. networking/teamwork 2. software / hardware 3. operating system 4. printer installer 5. configure server 6. Repair komputer/laptop dan semua yang berkaitan dengan IT.. Mempunyai trasnport sendiri: motorsikal/kereta Lesen B2 dan D. boleh hubungi saya.. email : sueiskandar92@gmail.com
    17 Nov 23:00
    iskandar zulkarnain  
    Kuala Terengganu
     

    Pemandu van

    RM 1 700 per month  
    Mencari pekerjaan sebagai pemandu van pelancongan/van sekolah.Ber
    engalaman memandu van selama setahun... ...
    kalau ade whats apps saya yer..0104434327(SYAHID)
    8 Nov 16:49
    syahid  
    Kuala Terengganu
     

    Tukang gunting rambut (diperlukan segera)

    RM 1 200 per month  
    BARBERSHOP -GUNTING -WARNA -BEKAM
    6 Nov 09:45
    tarmizi  
    Kuala Terengganu
     

    Part Time Runner

    RM 800 per month  
    salam semua saya sekarang masih lagi study di universiti di ibu k
    ta kuala lumpur dalam jurusan Bachelor Degree Business Administra ...
    Jadi, maka nya kalau siapa2 perlukan khidmat runner, nak saya tol
    ng bayar bil ke tapi malas nak keluar, atau nak saya hantarkan b ...
    Rhumosriia ni sebenarnya nama business kawan saya yg sebagai foun
    er dan saya salah seorang yang jadi tulang belakang jugak dalam k ...
    inshaaAllah Kita dok ambik upah tambang sekali round macam taxi.
    ita ambik route siang hari je deh. Malam kita tak ambil. ...
    assalamualaikum semua. 011-28265689 0145234992 011-61013829 014-3509856 boleh jenguk di www.facebook.com/rumosriiya.my.5
    25 Oct 12:17
    rhumosriia  
    Kuala Terengganu
     

    Mencari jwtan kosong,pmandu pribadi atau lori

    RM 2 500 per month  
    sy mpunya lesen.b2.d dan gdl..mcri jwtan ksong sbgai pmandu priba
    i atau pmandu lori ...
    22 Oct 12:24
    kharul  
    Kuala Terengganu
     

    Manager

    RM 2 000 per month  
    My name is Nor Izzuddin Norrahman. I am a UNISZA graduate student
    in Bachelor of Business Administration (Islamic Finance) with hon ...
    Currently I am seeking for a job preferably in terengganu. I am a
    hardworking and well organize person. I am also well socialized w ...
    I am hoping that you would give me a chance to prove myself. I am
    sure I will be a great asset in your company. ...
    I can be contacted at 013-9779750 at any time in your convenience
    I also could give my resume upon your request. ...
    Hi, Thank You
    16 Oct 01:40
    Nor Izzuddin Norrahman  
    Dungun
     

    Mencari pekerjaan

    RM 1 400 per month  
    *mempunyai pengalaman kerja part time seperti f&b; dan housekeepi
    g ...
    *memerlukan pekerjaan sekitar kawasan k.trg *rajin bekerja *boleh bekerja dengan semua orang *sangat mendengar arahan *boleh bekerja lebih masa *latihan perindustrian dalam bidang telekomunikasi *mempunyai pengalaman sebagai storekeeper *pengalaman dalam bidang pembuatan motosikal elektrik *diploma dalam bidang kejuruteraan eletronik
    15 Oct 19:40
    Hasrul Shazwan  
    Kuala Terengganu