The last of us

List-ID: 9025760918 May 15:25
  • Description
  • Specification
  • The last of us
    Condition 9.0/10.0
    -sebab aku baru beli pertengahan bulan 4 haritu so condition cd game memang tiptop macam new
    .
    Reason kenapa aku jual??
    -sebab aku dah habis semua story dia and termasuk juga side story
    -ouh satu lagi game ada side story dia walaupun kau dah habis main story dia
    .
    ✅ORIGINAL CD
    ✅PS4 GAME
    ✅REMASTERED
    ✅ONE OF THE BEST GAMES
    .
    So kepada korang yang berminat nak beli game ni, contact je aku sbb situ korang boleh tanya further detail dgn aku.
    .
    Harga bole nego lagi brader
SHOP SAFELY
Stay at home, during the MCO! We recommend you to use delivery services instead of practicing COD.
Do note that Mudah.my is NOT affiliated in any way with these delivery services and will not be responsible for any losses, damage or missing items.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 90257609)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 60
Location
Pahang - Kuantan
Condition
Second-hand (Used)

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad