Versys 650 Untuk Dilepaskan

List-ID: 9266311914 Oct 14:05
  • Description
  • Specification
  • Versys 650 Untuk Dilepaskan Dengan Berat Hati
    (Nak pencen ride sebab nak sihatkan diri dulu)

    VERSYS 650 generasi ke-2

    - Side box dan top sekali
    - helmet Gracshaw baru beli pakai beberapa kali
    - bluetooth set ala ala pilot tu pun ada
    - windshield dah ada
    - engine guard dah lama pasang
    - handle riser pun ada
    - muncing ala ala GS pun ada
    - tayar dua dua baru tukar
    - enjin dah repair dekat RM 5 ribu masa PKP #1. Boleh bagi reference pomen
    - Roadtax baru mati, belum nak renew sebab berkira mungkin nak jual
    - Motor pernah jatuh 2 kali (tayar dua la kan mesti la jatuh) tapi tak ada yang serius kepada motor
    - Motor maintan dan service di XL Motor Rasah ada rekod sana
    - Jual seadanya, apa yang ada .....

    Jika berminat boleh Whatsapp saya di https://www.wasap.my/6
    Boleh test ride pusing taman.
ONLINE TRANSACTION TIPS
You can find many great deals on Mudah.my! Double check when the offer sounds too good to be true.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 92663119)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 18 000
Location
Negeri Sembilan - Seremban
Condition
Used

Leave a message and someone will be in touch

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.