Vitamilk

List-ID: 9029039713 May 15:25
  • Description
  • Specification
  • MINUM SUSU VITAMILK JE BOLEH CERAH MACAM NI?

    Nak kulit cerah dan sihat tapi takut nak minum collagen and any whitening products? Say no more! VITAMILK hanya menggunakan bahan bahan yang semula jadi sahaja seperti susu kambing + ekstrak madu + ekstark kurma + vitamin c + krimer + gula tambahan . Takde langsung bahan yang boleh membahayakan kesihatan, sihat ada lah .❤️

    Takyah risau takut buah pinggang rosak ke apa dont worry, tkde bahan tambahan yang memutihkan kulit secara bahaya. Ada vitamin dlm susu kambing je yg boleh tanggalkan sel kulit mati, lembap kan kulit, boleh cegah bakteria yang menyebabkan jerawat (yang mana break out sesuai sangat) dan yang pasti banyak lagi khasiat untuk kesihatan! Lets choose natural ingredient to whiten the skin.

    So kalau korang nak cuba sekarang or ada apa apa pertanyaan boleh dm or wassap okay! Sekarang tengah ada promo, jangan lupa beli sekarang sebelum terlambat !😘

    Untuk order boleh click link di bio atau wassap ke
SHOP SAFELY
Stay at home, during the MCO! We recommend you to use delivery services instead of practicing COD.
Do note that Mudah.my is NOT affiliated in any way with these delivery services and will not be responsible for any losses, damage or missing items.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 90290397)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 55
Location
Kelantan - Kubang Kerian
Condition
New

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.