Yamaha Y15ZR Ysuku Y15 2018

List-ID: 8811179013 Jan 20:50
  • Description
  • Specification
  • dah sampai masa nak lepaskan si kuda saya huhu

    motor elok sangat. setiap kali mesti on time tukar minyak hitam dan service rantai
    engine senyap dan smooth, dah pasang hyper clutch
    haritu test petrol mileage pada 14 december , elok sangat 51.3 km satu liter ron95
    dah install fuel tank besar. full tank minimum boleh pergi 261.8km dengan 5.10 liter petrol
    owner baru mesti puas hati pakai
    memang cun lagi walaupun mileage dah 55000

    cover set tukar baru orimotor tak sampai 3 bulan
    setiap kali cuci polish pakai tissue je takut calal motor hahaha jaga motor macam jaga anak sendiri
    lampu depan dah tukar LED, malam ride xyah takut xnampak jalan
    dah tambah switch juga boleh tutupkan lampu besar macam kereta

    sekarang je ada sedikit pembeli perlu perhatian ye
    clutch rasanya dah longgar perlu service balik , bila idle ada bunyi sikit dan kalau rpm tinggi ada bunyi jugak tapi langsung xkacau performance engine

    saya sayang sangat motor ini tapi sekarang dah sampai masa untuk lepaskan kerana xselalu pakai lepas dah beli kereta .

    motor di kelana jaya selangor. kalau minat boleh wasap saya pada

    y15 rs150 rs150r dash 125z 125zr nvx nmax xmax benelli rfs vf3i honda sym bonus symphony 150cc kapcai v1 v2 v3 moped supermoped 185i 125 135 110 lagenda skuter
ONLINE TRANSACTION TIPS
You can find many great deals on Mudah.my! Double check when the offer sounds too good to be true.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 88111790)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 8 200
Location
Selangor - Kelana Jaya
Condition
Used
Company
Joined since: Feb 2011

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad