Yamaha r15 yzf-r15

List-ID: 8628424718 Oct 11:33
  • Description
  • Specification
  • salam 1 malaysia,

    saya ingin menjual motor kesayangan saya. reason masalah kesihatan. motor bulan 7 tahun 2019. tapi mileage baru 1533 tak naik, mileage jalan pon sebab nak charge bateri dan 1st service, then bungkus.

    motor dijaga baik, fully sintetic minyak liqui moly.

    part dah ubah:
    signal depan led
    signal belakang led
    ekor dah sunat (undertail bracket)
    volt meter
    windshield dah tukar
    winglet
    bobbin belakang

    barang original semua ada saya akan bagi..nak pasang semua ori pon boleh.

    boleh datang tengok2 dulu, x jadi x pe, jadi kawan pon boleh. boleh tengok di putrajaya atau kelana jaya..

    PM ATAU wasappp OI33I5IO6O

    anda dok jauh, xde masalah, klu nak datang naik bas, sy pickup di stesen bas, settle jpj terus bawa balik.. atau jika nak saya hantar pon boleh bayar minyak je dengan ticket bas balik.hehe..

    DEAL SAMPAI JADI!!
ONLINE TRANSACTION TIPS
You can find many great deals on Mudah.my! Double check when the offer sounds too good to be true.
Do you find this ad suspicious or inappropriate?
Report this ad (List-ID: 86284247)
Is this your ad? Manage it using these links.
Loading...
Price
RM 10 000
Location
Putrajaya - Putrajaya
Condition
Used

Leave a message and we will contact you

Contact Details

By clicking "Send", I confirm that I have read and agreed with the Terms and Conditions and Privacy Policy of Mudah

Share this ad