Found 3 Jobs (for jobseekers) see jobs in Kuala Lumpur - Page 1 of 1

OPERATION EXECUTIVE (Building Cleaning Industry)
OPERATION EXECUTIVE (Building Cleaning Industry)
RM 2 300 - 3 000 per month
Syarikat kami adalah salah satu vendor terkemuka di Malaysia dalam sektor perkhidmatan pembersihan dan pencucian bangunan serta lanskap. Kami mencari calon berikut untuk mengisi kekosongan ; _ Berpengalaman dari 3 tahun atau lebih dalam sektor pembersihan dan pencucian pejabat, bangunan serta penjagaan lanskap. _ Kemahiran mengendalikan 'equipment' dan 'chemical' berkaitan kerja-kerja pembersihan dan pencucian. _ Mahir dalam menangani sebarang tugasan dan aduan dari pihak klien. _ Mampu mengawalselia dan memantau setiap operasi berkaitan kerja dan dokumentasi bagi zon yang dipertanggungjawabkan. _ Boleh bekerja di bawah seliaan minimum dan mampu bekerja di bawah tekanan serta bersedia bertugas lebih masa dan di luar kawasan. _ Kemahiran yang baik dalam komunikasi antara kakitangan dan membina hubungan baik dengan klien. _ Mahir menggunakan komputer untuk urusan dokumentasi/laporan. _ Cergas, berdisiplin, kemas, amanah, tidak sombong dan merendah diri. _ Memiliki diploma/ijazah dalam bidang berkaitan.
May 25, 16:45Wangsa Maju
ABM Serumpun Sdn.Bhd.
Pekerja Pembersihan (Cleaner)
Pekerja Pembersihan (Cleaner)
RM 1 600 - 1 600 per month
Lokasi: One Utama, Seksyen 51A, Midvalley, Bukit Bintang -Waktu Bekerja: 9.00 AM – 6.00 PM -5 Hari Bekerja: Isnin – Jumaat (Gaji Bermula RM 1600 + EPF + SOCSO + Elaun) -6 Hari Bekerja: Isnin – Sabtu (Gaji Bermula RM 1700 + EPF + SOCSO + Elaun) Berminat untuk mengisi kekosongan boleh hantarkan resume ke email: karine@visionmissioncleaning.com • Whatsapp butiran berikut ke nombor 0175007870 • Nama: • No ic : • Alamat terkini : • Pengalaman kerja : • Kelulusan : • Jawatan dipohon : • Tempat kerja dipohon :
May 13, 16:09Jalan Sultan Ismail
Vision Mission Cleaning Sdn Bhd
Operator Car wash
Operator Car wash
RM 1 200 - 1 500 per month
Operator pencucian kereta di tapak. Hendaklah sihat, umur 18 tahun keatas, rajin, bertanggungjawab, mempunyai visi untuk berniaga akan datang.
Apr 27, 08:41Keramat
Acework