Found 3 Jobs (for jobseekers) see jobs in Kuala Lumpur - Page 1 of 1

Rider Lembah Klang dan Kuala Lumpur
Rider Lembah Klang dan Kuala Lumpur
RM 2 800 - 4 500 per month
Nak dapatkan hingga RM1,000 setiap minggu? Jom sertai airasia Super Team! Super senang, super fleksibel dan super faedah menanti anda! 🤷‍♂️🤷‍♀️❓ Mengapa sertai kami 💰 Dapatkan hingga RM1,000 seminggu ⏳ Waktu kerja fleksibel 👍 Latihan disediakan 📑 Insurans Percuma 🤗 Komuniti ceria dan bantu membantu 📋 Keperluan Kad Pengenalan Mempunyai motosikal dan lesen motosikal yang sah Mana-mana jantina dan umur Tiada pengalaman diperlukan ✅ Mohon sekarang dan pasukan kami akan menghubungi anda keesokan harinya! 📝 Jika anda berminat, sila isi e-borang di bawah: https://bit.ly/3k753y8 💎 Di airasia, kami percaya yang setiap orang layak diberi peluang untuk bersinar. Kami sentiasa komited untuk membina sebuah persekitaran kerja yang berbilang dan menjadi majikan yang adil buat semua. Semua pemohon terpilih akan dipertimbangkan secara saksama untuk bekerja dengan kami, tanpa sebarang prejudis terhadap bangsa, warna kulit, agama, jantina, identiti jantina, orientasi seks, tempat lahir, genetik, ketidakupayaan, umur ataupun status veteran.
URGENT
Yesterday, 11:56KL City
AirAsia Superapp Sdn Bhd
Part time & Free Lance. Dispatch Rider
Part time & Free Lance. Dispatch Rider
Negotiable
Pejabat Peguam di Menara 1 MK, Mont Kiara, memerlukan dispatch untuk menghantar dokumen dan bank in. Kepada mereka yang ada pengalaman berkerja di Pejabat Peguam digalakkan memohon. Pemohon mesti mempunyai kesihatan yang sihat. Bayaran akan di buat setelah dokumen di hantar, kepada yang rajin dan amanah dalam kerje sahaja yang perlu memohon. Rider/Dispatch yang tidak berpengalaman digalakan memohon.
Yesterday, 11:05Mont Kiara
Kington Tan dzul
E hailling car rental(先租后买)
2
E hailling car rental(先租后买)
RM 5 000 - 9 000 per month
Kereta Sewa untuk E hailling Dan Deliveries seperti kereta Sendiri 短期租车换去买车计划 Potensi pendapatan RM3000-8000 sebulan Waktu Kerja fleksible Axia Bezza Myvi
May 10, 07:45Kuchai Lama
Lucky TCT