• Contract Type
 • Full-Time
 • Part-time
 • Contract
 • Freelance
 • Temporary
 • Internship
 • Experience Level
 • < 1 year
 • 1-3 years
 • 3-5 years
 • 5-10 years
 • > 10 years
Found 3 Jobs (for jobseekers) see jobs in Negeri Sembilan - Page 1 of 1

Pembantu gudang untuk pengedar (kerja sambilan)
Pembantu gudang untuk pengedar (kerja sambilan)
RM 75 - 75 per day
TUGAS - Tarik palet - Susun barang (sayur) - Checklist barang (sayur) - Cop delivery order (DO) & GRN MASA KERJA - Hari Isnin, rabu, jumaat dan sabtu sahaja - 10.30 malam - 3 pagi DIPERLUKAN SEGERA Sila whatsapp 019-5588566
Jul 19, 16:05Nilai
Seng Fong Leong Marketing Sdn Bhd
Takaful Consultant Partime dan Fulltime
Takaful Consultant Partime dan Fulltime
RM 3 000 - 10 000 per month
Takaful Consultant - Partime dan Fulltime diperlukan -Berumur 23 - 40 tahun -Kelulusan minimum Diploma dari pelbagai bidang -Mempunyai sijil PCE dan TBE satu kelebihan -Pengalaman tidak diperlukan -Calon dari sektor perbankan/sales dialu-alukan -Mempunyai kenderaan sendiri Kami dari agensi bumiputra terbesar di Prudential mencari calon-calon yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Takaful Consultant secara Fulltime dan Partime. Antara faedah dan tawaran : -Komisen 2 kali sebulan -Bonus -Free trip, free gadjet -Latihan dan coaching percuma -Basic salary Boleh email resume kepada saya - lyanazzz@gmail.com - 018-2997225 (whatsapp)
Jun 29, 16:37Seremban
Liana Hashim
Kerjaya Usahawan Takaful Part Time
Kerjaya Usahawan Takaful Part Time
RM 3 000 - 10 000 per month
MASALAH ANDA SEKARANG ( Bisness mudah musim PKP ) Kerja masih tak dapat & yang berkerja pula selalu "stress" & gaji selalu tak cukup je setiap bulan nak bercuti tak cukup duit & nak makan mewah sebulan sekali dengan keluarga/sendiri pun berkira, kerja kuat tapi gaji naik sikit hingga belum tercapai impian untuk beli kereta atau rumah idaman. KERJAYA HEBAT & MANTAP SERTAI KAMI SEBAGAI PERUNDING PRUDENTIAL BSN TAKAFUL BERHAD (Full/part Time) KELAYAKAN Berumur 21 - 45 tahun Fresh Graduate atau sudah bekerja Bermotivasi & berwawasan tinggi Minat dalam bidang usahawan VSS boleh memohon Mempunyai kenderaan sendiri MANFAAT2 ✅PENDAPATAN PASIF SEUMUR HIDUP ~Kaedah yang terbukti untuk menjana 'Pendapatan RM 5,000' kurang 3 tahun. ✅GAJI KHAS SEHINGGA RM3,000-RM5,000 SEBULAN ~Kami ada skim para graduan atau yg bekerja makan gaji utk menjadi Perunding Full Time. ✅BONUS TAHUNAN YANG TINGGI ~Bonus akan dibayar 2 kali setahun sehingga 3 layer ( 1st, 2nd & 3rd year). ✅PELUANG MELANCONG PERCUMA ~Oversea Trip akan diberikan percuma jika dapat sales target sehingga 4 kali setahun. ✅BEKERJA SECARA FLEKSIBEL ~Anda bekerja dengan masa sendiri dan tiada punch card. ✅LATIHAN & BIMBINGAN ~Akan diadakan secara Praktikal & Teori (tiada bayaran dikenakan). ✅EMPAYAR PERNIAGAAN SENDIRI ~Bisnes ini akan melayakkan anda membina jaringan perniagaan sendiri. ✅MENYERTAI SYARIKAT TAKAFUL NO 1 MALAYSIA. ~Anda bertuah kerana berpeluang menyertai syarikat No 1 di Malaysia. ✅WANG & MASA ~Bisnes ini akan memberikan kebebasan masa dan kewangan. ✅FARDU KIFAYAH ~Berpeluang membantu masyarakat mendapatkan perlindungan takaful dan memberikan khidmat nasihat. Berminat? Hubungi/WhatsApp saya dengan segera!!. Untuk sesi Taklimat Kerjaya. Himi 019 3713141 Wealth Consultant PruBSN Takaful.
Jun 24, 14:26Seremban
PRUDENTIAL BSN TAKAFUL