• Contract Type
 • Full-Time
 • Part-time
 • Contract
 • Freelance
 • Temporary
 • Internship
 • Experience Level
 • < 1 year
 • 1-3 years
 • 3-5 years
 • 5-10 years
 • > 10 years
Found 4 Jobs (for jobseekers) see jobs in Entire Malaysia - Page 1 of 1

Internship / Latihan Industri ( Admin @ HR )
2
Internship / Latihan Industri ( Admin @ HR )
RM 450 per month
AUTO PRIMA COLLEGE yang bertempat di Kemuning Utama, Shah Alam merupakan sebuah kolej kemahiran yang didaftarkan dibawah Kementerian Sumber Manusia ( KSM ) bagi program sijil dan diploma. Antara kursus yang ditawarkan ialah Automotif, Mekatronik dan Elektrikal. Terdapat kekosongan bagi program internship / latihan industri berikut : 1) Diploma dalam Pentadbiran / Pengurusan / Sumber Manusia 2) Tugasan utama berkaitan perpustakaan 3) Elaun RM 450 sebulan 4) Kemasukan OKTOBER 2022 Hantarkan resume anda ke syafiqah@autoprima.edu.my atau iqa_syafiqa77@yahoo.com untuk rujukan kami. Sebarang pertanyaan, sila hubungi 03-5121 7153 ( Puan Syafiqah )
Today, 15:19Selangor
681526-k
Latihan Praktikal
Latihan Praktikal
RM 300 - 1 200 per month
Kami mempelawa pelajar-pelajar yang masih mencari tempat utk Latihan Industri (Praktikal) dalam: - jurusan business Admin / Akaun / HR / Komunikasi/ Media/ Designer - jurusan Pendidikan Awal Kanak-kanak Untuk bekerja di Qowie Junior (Tadika & Taska) syarat-syarat: - Mempunyai pengangkutan sendiri - Berkemahiran dalam bidang yang dicari - Kemasukan segera & 6 bulan praktikal - Mempunyai Laptop sendiri Elaun sebanyak RM300/bulan @ kemudahan tempat tinggal akan diberikan kepada yang layak. Sekiranya berminat, sila emelkan resume di hr.qowiesdnbhd@gmail.com atau hubungi kami di WhatsApp wasap.my/60173077140/Internship
Sep 25, 12:34Kuala Lumpur
Qowie Sdn. Bhd
Praktikal Latihan Industri Kelantan Ada Elaun
2
Praktikal Latihan Industri Kelantan Ada Elaun
RM 200 - 300 per month
Selari dengan perkembangan syarikat yang sangat mendadak, KAYANGAN Property Sdn Bhd dengan ini menawarkan peluang untuk pelajar-pelajar dari IPTA / IPTS / Politeknik / Kolej / Institusi Pengajian berkaitan di seluruh Malaysia untuk menjalani Praktikal / Latihan Industri di syarikat kami. Justeru, kami sangat mengalu-alukan permohonan daripada pelajar yang sedang mengikuti pengajian di peringkat Diploma atau Ijazah khususnya dalam bidang seperti berikut: i. Marketing / Real Estate -Sales Office di Machang. Elaun/Monthly RM200. ii. Civil Engineering / Building Construction - Lokasi Di Tapak Projek. Elaun/Monthly RM200. iii. Business Admin. (KB) Elaun/Monthly RM200 iv. Architecture.(KB) Elaun/Monthly RM200 v. Human Resource.(KB) Elaun/Monthly RM200 vi. Accountancy.(KB) Elaun/Monthly RM200 vii. Finance. (KB) Elaun/Monthly RM200 viii. Bidang lain yang berkaitan Kemudahan: i. Elaun kehadiran & elaun telefon setiap bulan ii. Bagi pelajar yang bertugas di site office, penginapan yang selesa disediakan iaitu rumah banglo dan kos ditanggung sepenuhnya oleh syarikat Permohonan boleh dibuat dengan menghantar email ke hrkayanganproperty@gmail.com dengan menyatakan PERMOHONAN LATIHAN INDUSTRI pada subject email, bersama-sama dokumen berikut: i. Surat Permohonan Latihan Industri daripada Institusi Pengajian; ii. Resume terkini yang lengkap dengan gambar passport serta CGPA (pointer) terkini - Bagi pelajar bidang Marketing & Real Estate, sila nyatakan Facebook & Instagram username di dalam resume - Bagi pelajar bidang Civil Engineering, sila nyatakan berat & tinggi di dalam resume iii. Keputusan peperiksaan / transkrip sementara / senarai subjek yang dipelajari Bersedia untuk dipindahkan jika perlu. Bersedia untuk menerima arahan syarikat. Bergantung kepada terma dan syarat. Sila hubungi pejabat di talian 09-7405022 atau email ke hrkayanganproperty@gmail.com untuk maklumat lanjut.
Sep 18, 16:10Kelantan
KAYANGAN Property Sdn Bhd
Praktikal Latihan Industri Kelantan Ada Elaun
2
Praktikal Latihan Industri Kelantan Ada Elaun
RM 100 - 150 per month
Selari dengan perkembangan syarikat yang sangat mendadak, KAYANGAN Property Sdn Bhd dengan ini menawarkan peluang untuk pelajar-pelajar dari IPTA / IPTS / Politeknik / Kolej / Institusi Pengajian berkaitan di seluruh Malaysia untuk menjalani Praktikal / Latihan Industri di syarikat kami. Justeru, kami sangat mengalu-alukan permohonan daripada pelajar yang sedang mengikuti pengajian di peringkat Diploma atau Ijazah khususnya dalam bidang seperti berikut: i. Marketing / Real Estate -Sales Office di Machang. Elaun/Monthly RM150. ii. Civil Engineering / Building Construction - Lokasi Di Tapak Projek. Elaun/Monthly RM250. iii. Business Admin. (KB) Elaun/Monthly RM100 iv. Architecture.(KB) Elaun/Monthly RM100 v. Human Resource.(KB) Elaun/Monthly RM100 vi. Accountancy.(KB) Elaun/Monthly RM100 vii. Finance. (KB) Elaun/Monthly RM100 viii. Bidang lain yang berkaitan Kemudahan: i. Elaun kehadiran & elaun telefon setiap bulan ii. Bagi pelajar yang bertugas di site office, penginapan yang selesa disediakan iaitu rumah banglo dan kos ditanggung sepenuhnya oleh syarikat Permohonan boleh dibuat dengan menghantar email ke hrkayanganproperty@gmail.com dengan menyatakan PERMOHONAN LATIHAN INDUSTRI pada subject email, bersama-sama dokumen berikut: i. Surat Permohonan Latihan Industri daripada Institusi Pengajian; ii. Resume terkini yang lengkap dengan gambar passport serta CGPA (pointer) terkini - Bagi pelajar bidang Marketing & Real Estate, sila nyatakan Facebook & Instagram username di dalam resume - Bagi pelajar bidang Civil Engineering, sila nyatakan berat & tinggi di dalam resume iii. Keputusan peperiksaan / transkrip sementara / senarai subjek yang dipelajari Bersedia untuk dipindahkan jika perlu. Bersedia untuk menerima arahan syarikat. Bergantung kepada terma dan syarat. Sila hubungi pejabat di talian 09-7405022 atau email ke hrkayanganproperty@gmail.com untuk maklumat lanjut.
Sep 11, 21:07Kelantan
KAYANGAN Property Sdn Bhd