Tinted Tinted Tinted PROMO 6
6
Tinted Tinted Tinted PROMO 6
RM 149
New
Furniture & Decoration
Today, 02:29Selangor
Peti sejuk chiler
4
Peti sejuk chiler
RM 1 700
Second-hand (Used)
Home Appliances & Kitchen
Today, 02:29Selangor
Huewei mate20
5
Huewei mate20
RM 1 180
Second-hand (Used)
Mobile Phones & Gadgets
Today, 02:29Kelantan
Peti ais sejuk beku toshiba
3
Peti ais sejuk beku toshiba
RM 350
Second-hand (Used)
Home Appliances & Kitchen
Today, 02:28Negeri Sembilan
PROMO! Kids Inflatable Swim& Play Pool_Save Up 35%
4
Today, 02:28Penang
Iphone 7plus 128gb
2
Iphone 7plus 128gb
RM 1 150
Second-hand (Used)
Mobile Phones & Gadgets
Today, 02:28Pahang
PS4 Games Worl War Z
2
PS4 Games Worl War Z
RM 80
Second-hand (Used)
Games & Consoles
Today, 02:28Kuala Lumpur
Embellished Belt Shell Top Set (Yellow)
3
Today, 02:27Kuala Lumpur
Meja Tulis,Meja Pejabat , Study Table,Office Table
2
Today, 02:27Selangor
Tyre size 18 255/40/18
5
Tyre size 18 255/40/18
RM 400
Car Accessories & Parts
Used
Today, 02:26Selangor
FC-6S Fiber Cleaver optical cable Cleaver high-pre
2
Today, 02:26Selangor
Good Quality Bundle
6
Good Quality Bundle
RM 10
New
Clothes
Today, 02:26Selangor
Job In Damansara Damai - Pemandu Lory
2
Job In Damansara Damai - Pemandu Lory
RM 1 000 - 3 000 per month
Pemandu Lory Beragama Islam Mempunyai Lesen GDL Kemudahan Gaji Komisen Kwsp Socso Yang Berminat Boleh Email: greenuniverseglobalsdnbhd@gmail.com atau Whatsapp : www.wasap.my/ 60133254511
Jobs
Today, 02:26Selangor
Green Universe Global Sdn Bhd
Eksekutif kewangan
Eksekutif kewangan
RM 1 500 - 1 700 per month
1) Bertanggungjawab sepenuhnya secara komprehensif dan profesional untuk menyemak menyedia, mengurus dan membayar semua keperluan hal ehwal akaun dan kewangan syarikat untuk pentadbiran dan operasi Syarikat Taman Buaya & Rekreasi (Melaka) Sdn. Bhd. sepertimana yang dikehendaki oleh pihak pengurusan. 2) Memastikan dan menentukan kunci petty cash, bar cabinet, safe box dan drawer di Syarikat Taman Buaya & Rekreasi (Melaka) disimpan dengan selamat dan direkodkan. 3) Bertanggungjawab sepenuhnya kepada kata laluan/password untuk sistem UBS dan dikehendaki mendapatkan kelulusan daripada Ketua Pegawai Kewangan sekiranya berlaku pertukaran kata laluan. 4) Membuat pengesahan, memantau dan mengawal semua penerimaan bayaran dari penghutang, debtors dan melaporkan kepada Ketua Pegawai Kewangan. 5) Memastikan setiap invois yang diterima untuk penyediaan bayaran telah mempunyai permohonan pembelian dan kelulusan terlebih dahulu sebelum dihantar untuk pengesahan. 6) Menyediakan laporan bulanan dan tahunan seperti jualan, pembelian, budget, cashflow. 7) Menyiapkan hal ehwal kewangan untuk audit syarikat. 8) Menentu dan mengawal pengeluaran pembelanjaan wang masuk dan keluar dari semasa ke semasa. 9) Lain-lain tugas yang diarahkan oleh Ketua Pegawai Kewangan dari semasa ke semasa.
Jobs
Today, 02:26Melaka
Taman Buaya & Rekreasi (Melaka) Sdn. Bhd
Technician
Technician
RM 1 100 - 2 000 per month
1-Gaji diberi mengikut pengalaman yang terbukti sebagai juruteknik penyelenggaraan 2-Pemahaman asas mengenai sistem elektrik dan lain-lain 3-Pengetahuan mengenai proses dan kaedah penyelenggaraan am 4-Memperbaiki sistem mekanikal untuk memastikannya selaras dengan standard keselamatan 5-Melakukan penyelenggaraan sistem elektrik 6-Pengetahuan mengenai alat, perkakas dan peranti biasa 7-Kemahiran manual dan kemahiran menyelesaikan masalah 8-Keadaan dan kekuatan fizikal yang baik dengan kesediaan untuk bekerja lebih masa
Jobs
Today, 02:26Selangor
CF AUTOMATION & ELECTRICAL SDN BHD
Juruteknik
Juruteknik
Negotiable
Home Beach Village Resort merupakan syarikat penuh bumiputera yang menawarkan perkhidmatan penginapan, kursus, seminar, team building dan sebagainya dan terletak di Pantai Cahaya Bulan (PCB), Kota Bharu. Kami kini sedang mencari calon yang berwibawa serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Juruteknik di resort kami. Kelayakan yang diperlukan adalah seperti berikut: -Mempunyai kemahiran yang baik dalam mengendalikan sistem pendawaian elektrik, penghawa dingin, PA sistem dan lain-lain yang berkaitan -Kesungguhan untuk bekerja dan komited dalam menjalankan tugas -Jawatan bekerja sepenuh masa diperlukan Calon yang berminat sila hantarkan resume ke hr.hbvillage@gmail.com untuk sesi temuduga. Home Beach Village Resort Lot 66 & 67, Kampung Baru Badang Pantai Cahaya Bulan (PCB) 15350 Kota Bharu Kelantan Tel : 09-773 4993 Fax : 09-774 1006
Jobs
Today, 02:26Kelantan
HB Village Resort Sdn Bhd
Site Supervisor- Gardener (Tukang Kebun)
Site Supervisor- Gardener (Tukang Kebun)
RM 1 500 - 1 800 per month
- Memimpin pekerja untuk bekerjasama. - Pembersih dan pemotongan rumput di lokasi. - Memantau kesihatan semua tumbuh-tumbuhan. - Megekalkan semua peralatan berkebun dan jentra - Melaksanakan tugas dan tanggungjawab lain, yang mungkin ditugaskan oleh syarikat dari semasa ke semasa dengan penutupan penuh pada masa. Lokasi kerja: Klang Valley Setiap Hari Isnin - Sabtu ( 8:00am - 5.00pm) whatsapp untuk interview 018-4740020
Jobs
Today, 02:26Selangor
Eco Footprint Sdn bhd
Pembantu pusat terapi kesihatan
2
Pembantu pusat terapi kesihatan
RM 1 100 - 2 500 per month
assalamualaikum Jawatan : Pembantu pusat rawatan urutan dan bekam Lokasi berkhidmat : Pusat Bandar Parit Buntar - wanita - minimum pendidikan SPM - Latihan diberikan ( berkaitan terapi kesihatan) - Pendapatan RM1k ++(basic +elaun +komisyen). - pendapatan boleh cecah 2k - 3k bergantung kerajinan / kreativiti. - Ada potongan kwsp dan SOCSO - Jujur, semangat dan minat dalam bidang ini - jenis yang solat. - Tinggal berdekatan - Ada kenderaan sendiri - Berdisiplin / TEPAT MASA - susun masa dengan baik. - Matang dan berdikari - Boleh bekerjasama dan menerima arahan dengan baik - tiada pengalaman tak mengapa yang penting boleh belajar perkara baru. - pengetahuan asas komputer mohon fahamkan detail2 di atas sebelum memohon, ramai calon yang memohon, jadi pengurus tidak dapat menjawab semua soalan dengan segera. Berminat sila whatsapp resume ke. 0189884029 / 018 - 3733550
Jobs
Today, 02:26Perak
BEKAM LEGASI
Pembantu pusat terapi kesihatan
2
Pembantu pusat terapi kesihatan
RM 1 100 - 2 500 per month
Assalamualaikum Jawatan : Perawat pusat rawatan urutan dan bekam Lokasi berkhidmat : KUALA TERENGGANU - WANITA & LELAKI -minimum pendidikan SPM -Latihan diberikan ( bidang terapi kesihatan) -Pendapatan RM1k ++(basic +elaun +komisyen). - Pendapatan boleh cecah 2+ - 3k jika rajin dan bersungguh-sungguh. - Ada potongan kwsp dan SOCSO. -Jujur, semangat dan minat dalam bidang ini - jenis yang solat. -Tinggal berdekatan -Ada kenderaan sendiri -Berdisiplin / TEPAT MASA - susun masa dengan baik. -Matang dan berdikari - Boleh bekerjasama dan menerima arahan dengan baik - tiada pengalaman bukan halangan, yang penting bersungguh belajar perkara baru. - pengetahuan asas komputer mohon baca dan fahamkan sebelum mohon, ramai yang memohon jadi pengurus tidak dapat menjawab semua soalan dengan segera. Berminat sila whatsapp resume ke. 014 - 5141819 / 014 - 5409227
Jobs
Today, 02:26Terengganu
encik din
Pekerja Am / General Worker
Pekerja Am / General Worker
RM 1 200 - 1 500 per month
Yang berminat sila telefon ke : No. telefon : 016 331 4441 No. telefon : 016 331 4441 Skop Kerja - Membersihkan kawasan tempat kerja - Cuci kereta - Penolong penyelia - Umur antara 18 tahun - 35 tahun
Jobs
Today, 02:26Selangor
MASTER GROUP AUTO PARTS SUPPLY
Jawatan Kosong Guru Personal Tuition Kelantan
2
Jawatan Kosong Guru Personal Tuition Kelantan
RM 200 - 3 000 per month
PENCARIAN TUTOR DI AREA KOTA BHARU SEGERA CIRI-CIRI 1) LEPASAN IJAZAH DAN KEATAS DIUTAMAKAN 2) KARAKTER YG CERIA DAN BOLEH BERHIBUR DENGAN PELAJAR 3) BOLEH MENGAJAR 4) BOLEH URUS MASA DAN JADUAL DENGAN BAIK 5) PARTIME/FULLTIME 6) BOLEH MENGIKUT ARAHAN ☑ Silakan Click Link →Whatsapp http://www.wasap.my/60164444015/NAKJADITUTORPTK ☑ Silakan Click Link →Whatsapp http://www.wasap.my/60164444015/NAKJADITUTORPTK
Jobs
Today, 02:26Kelantan
Personal Tuition Kelantan
Production Specialist
Production Specialist
RM 1 500 - 2 000 per month
Minimum Diploma At Least 2 Years Experience In Plastic Factory Preferably Male Candidate Possess Own Transport and Driving License Required Language : English, Bahasa, Mandarin Work Independently, Multi Task and Responsibility Kindly sent your resume to wshafinar@yahoo.com
Jobs
Today, 02:26Perak
confidential
Audit Assistant
Audit Assistant
RM 1 800 - 2 500 per month
Boleh bekerja lebih masa Boleh bekerja dalam kumpulan
Jobs
Today, 02:26Kuala Lumpur
CHONG & CO
Retail Crew at Beutifood
Retail Crew at Beutifood
RM 1 700 - 1 701 per month
Retail Crew • Ability to work well in a team • Good customer service skills • Greet customers and ascertain what each customer wants or needs • Recommend, select, and help locate or obtain anything needed by customer • Food handling certificate will be provided upon employment • Location: Sunway, Taman Mega • Keupayaan untuk bekerja dengan baik dalam satu pasukan • Kemahiran perkhidmatan pelanggan yang baik • Menyambut kedatangan pelanggan dan memastikan apa yang dikehendaki atau diperlukan oleh setiap pelanggan • Mengesyorkan, memilih, dan membantu mencari atau mendapatkan apa sahaja yang diperlukan oleh pelanggan • Sijil pengendalian makanan akan diberikan semasa bekerja • Sunway, Taman Mega Salary: RM1700 + Allowances
Jobs
Today, 02:26Selangor
Beutifood
Audit Semi Senior
Audit Semi Senior
RM 3 500 - 4 000 per month
BERPENGALAMAN 2 TAHUN KEATAS BERTANGGUNGJAWAB BOLEH BEKERJA LEBIH MASA
Jobs
Today, 02:26Kuala Lumpur
CHONG & CO
Automotive Workshop Service Advisor di Glenmarie
Automotive Workshop Service Advisor di Glenmarie
RM 2 500 - 3 500 per month
2 years and above work experiences in customer service - Must have experience in automotive industry - Computer literate in EPC - Electronic Part Catalogue, Microsoft Office - Good command of written and spoken in English and Bahasa Malaysia - Attend to customers' enquires, provide technical explanation and proceed with service work - Prepare estimation cost of repair works and actively communicate to customers on car repair status - Explain to customers regarding the work done and cost of repair - Manage customer complaints and escalate to reporting manager - Able to work with minimum supervision, confident, dynamic and customer oriented attitude - Join a high performing team & fast paced environment Disiplin, kedatangan yang memuaskan dan rajin untuk belajar serta boleh berkerjasama EPF, Perkeso, EIS, Cuti Tahuan, Latihan, Kenaikan Gaji diperuntukkan Ganjaran kehadiran penuh RM 200 sebulan Gaji: RM2500 - RM3500 (Mengikut pengalaman dan kemahiran) Lokasi: Glenmarie Shah Alam Call / WhatsApp: Mr Tan 0192889204 www.vagtechnik.com.my
Jobs
Today, 02:26Selangor
VAGTechnik Malaysia
Admin Clerk and Internship welcome
Admin Clerk and Internship welcome
RM 1 800 - 2 200 per month
- Assist in daily office operation - Handling admin and clerical task - Any additional duties as requested by the management JOB REQUIREMENT Nationality Preferred Malaysians Only Gender Preferred Female Only Language English l Chinese | Bahasa Malaysia Own Transport None Experience Level < 1 year LOCATION: PROMPTPAY SOLUTION SDN BHD A306, MENTARI BUSINESS PARK, JALAN PJS 8/5, DATARAN MENTARI, 46150 PETALING JAYA, SELANGOR. For resume, kindly email to shawn.promptpay@gmail.com Thank You!
Jobs
Today, 02:26Selangor
Tan
Personal Assistant for Group Manager
Personal Assistant for Group Manager
RM 1 200 - 1 500 per month
PA for a sales group manager needed. Responsibilities: 1. Manage and organize meeting 2. Schedule appointment 3. Organizing contacts 4. Booking and organizing group events - nothing big just get together with team members probably once a month 5. Handling invitations 6. Type, compile & prepare morning group report (data easily accessible via excel in system given) 7. Reminding of important task and deadlines 8. Collect and file expenses 9. Miscellaneous task that assist manager
Jobs
Today, 02:26Kuala Lumpur
Mairazara Enterprise
Alighmnet man dan foreman
2
Alighmnet man dan foreman
RM 1 100 - 2 000 per month
Mencari aligment man dan foreman> Alighmnet basic rm1500 Komisyen Alighmnet Rm+++ Foreman Basic RM1100 hingga rm2000. Ada sijil automotif skm. berpegalaman baikpulih kenderaan lebih 2 tahun. -Ada kwsp dan sokso, -Ada Alaun kehadiran -Ada alaun/bonus cuti Am -ada ot(bayaran kerja lebih masa) -Makan tengahari disediakan. berminat call zam... 0148125582 Alamat kedai di Akim tayar, Jalan Rawai Bukit Payung, 21400 Marang Terengganu.
Jobs
Today, 02:26Terengganu
BUKIT PAYUNG,TERENGGANU
Chef Japanese Restaurant
Chef Japanese Restaurant
RM 2 500 - 4 000 per month
Tanggungjawab: ✅ Bertanggungjawab dan cekap dalam menguruskan operasi di dapur dan memastikan ia memenuhi piawaian kualiti makanan dan penjagaan dapur restoran. ✅ Terlibat dalam penyediaan makanan dan minuman, memantau kualiti dan memastikan ia patuhi syarat Halal. ✅ Menghasilkan menu yang memenuhi keperluan dan mendapat kelulusan dari pihak pengurusan dari segi jenis makanan, harga dan kos. ✅ Memantau, merekod dan menyimpan inventori stok barangan makanan, minuman dan bekalan dapur. ✅ Melatih kakitangan dapur dan menetapkan jadual kerja. ✅ Bertanggungjawab dalam mengawal dan menjaga stok barangan di dapur bagi mengelakkan pembaziran. ✅ Pastikan dapur sentiasa bersih sepanjang masa dan mematuhi undang-undang keselamatan dan sanitasi makanan. Kelayakan: ✅ Pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan. ✅ Berpengetahuan dan berpengalaman dalam menyediakan masakan Jepun. ✅ Sanggup untuk bekerja mengikut waktu syif. ✅ Mempunyai disiplin masa yang baik, jujur, amanah dan rajin. ✅ Bersemangat untuk belajar dan mengalami perkara-perkara baru. Sila hantar resume ke whatsapp 010 2118967 atau email ke savvy.diners@gmail.com
Jobs
Today, 02:26Selangor
Savvy Enterprise
Kerani Pemprosesan Data Elektronik
2
Kerani Pemprosesan Data Elektronik
RM 1 500 - 1 700 per month
1. Boleh bekerja dengan cepat dan tepat 2. Dapat menumpukan perhatian 3. Perhatian kepada butiran 4. Pandai bekerja dengan komputer 5. Bagus dalam matematik 6. Berumur 21 - 26 tahun (Perempuan sahaja) 7. Pengalaman dalam retail industries digalakkan Jika anda berminat boleh datang walk-in interview di pejabat. Alamat : Wmart, No.9, Jalan Dua, Off Jalan Chan Sow Lin, 55200 KL. Whatsapp Number : 012-6793388 (Whatsapp only. No call) _________________________________________________________________________ Sila text whatsapp ikut format ini : Nama : Umur : Pengalaman : *Jika maklumat tidak lengkap anda mungkin tidak akan dipanggil interview.
Jobs
Today, 02:26Kuala Lumpur
TC UNITRADE SDN BHD
MASSAGE THERAPIST (Resort in Melaka)
2
MASSAGE THERAPIST (Resort in Melaka)
RM 75 - 200 per day
DESCRIPTION • URGENT part time or full time, provide massage treatment and services to resort guests • Provide professional advice on treatment packages • Ensure high standard of services and maintain guests comfort at all times • Maintain cleanliness and keep work area neat at all times • Handle massage equipment with care and maintain in good working condition • Perform any other related duties as assigned REQUIREMENT • Min 1 year experience in similar job • Familiar in any massage - Thai ,Shiatsu, Swiss, Traditional, Ayurveda, Stone, etc • Possess good skills in various massage techniques • Neat appearance and good personal hygiene • Able to communicate in simple English • Friendly and courteous personality Attractive basic salary plus commission scheme. on-call basis, part time or full time available. - Local & foreign nationalities are welcome to apply - Work permit arrangement by company for foreign candidate - Accommodation and duty meals provided by company for full time - Based at our 5-star Orchard Wellness & Health Resort, Melaka Our company websites: www.orchardwellness.com www.imperialheritage.com.my www.digistar.com.my For immediate interview, please call HR dept 03-4253 4319 (ext 321) 9am-6pm Mon to fri, or whatsapp 012-988 0532 anytime. Email resume to cchloe.zoom@gmail com
Jobs
Today, 02:26Melaka
Orchard Health and Wellness Resort
Jana Income Hartanah semasa tempoh PKPP
2
Jana Income Hartanah semasa tempoh PKPP
RM 5 000 - 30 000 per month
Assalamualaikum dan apa khabar semua yang membaca . Asyik dengar orang lain buat business lepas tu follow je dan tak tahu cara nak dapatkan pembeli . Ini tertukar bro sbb pembeli yg dok cari kita . Meh sini aku dok cerita kenapa aku pilih untuk masuk HARTANAH ni . Permulaan cerita aku selepas belajar 3 tahun dalam bidang Automotif ni terus cari kerja jadi pergi lah interview semua tempat dan dapat kerja pemeriksa kenderaan. Kerja pemeriksa kenderaan ni kalau korang pernah buat mesti korang faham kerja 8-9 jam itu kalau tak kena paksa OT tapi yang paling bosan sebab benda yg sama korang buat setiap hari tanpa boleh keluar kecuali masa rehat .Selama 1 tahun bekerja di pusat pemeriksaan kenderaan badan aku sendiri dah terasa sakit sbb tak biasa buat kerja tengah panas dengan kawasan yg panas . Jadi aku decide simpan duit sikit untuk cari kerja yg lebih sesuai .Masa tengah lepak lepas habis kerja ada satu iklan di MUDAH masuk tulis pasal HARTANAH yg boleh jana pendapatan tinggi . Malas fikir panjang jumpa dengan orang tu dan dia terangkan pasal sistem HARTANAH ini . Jadi aku daftar sebagai AGENT PROPERTY dan semua diajar sehingga aku dapat first deal dalam masa 1 bulan yang komisen masa tu sebanyak RM 8,000 . Terbeliak mata aku dapat deal dengan komisen besar . Sekarang baru aku faham kenapa cina yg pegang HARTANAH ni . Jadi nak dipendekkan cerita dalam masa singkat sahaja aku dah boleh jana income lebih daripada 20k++ dalam masa 1 bulan . Dan ini aku cabar korang yg baca ni untuk buat lebih dari aku dan aku sendiri akan guide korang A-Z .Yang penting korang berikan sepenuh hati untuk buat kerja ni , IN SHAA ALLAH dipermudahkan ." HIDUP JANGAN BAGI ALASAN DAN ANGAN-ANGAN TANPA TINDAKAN !! Satu lagi saya cabar korang untuk buat lebih dari apa korang dapat sekarang . Nanti korang akan tahu kenapa orang selain melayu buat hartanah. LOKASI PUSAT LATIHAN & PEJABAT URUSAN: VB ROYALE PROPERTIES NO.12A-3,JALAN PJU5/5,DATARAN SUNWAY,KOTA DAMANSARA.SELANGOR. HUBUNGI SEKARANG !!! Terus WHATSAPP ke : No HP : 011-3920 7794 (IZZUDDIN) No HP : 011-3920 7794 No HP : 011-3920 7794
Jobs
Today, 02:26Selangor
VB Royale Properties
Pekerja Am
Pekerja Am
RM 1 200 - 1 300 per month
TANGGUNGJAWAB: 1. Melaksanakan tugas manual barisan pemasangan. 2. Lakukan tugas berulang yang sederhana seperti yang diarahkan oleh penyelia dari semasa ke semasa. KOMPETENSI KERJA: • Pengalaman lebih dari 3 tahun • Mampu menghubungi pihak berkuasa yang berkaitan. • Sangat komited, bermotivasi tinggi, dan dinamik dengan komunikasi yang kuat dan kemahiran interpersonal, berorientasi tugas, berdaya tahan, mempunyai inisiatif dengan kemampuan untuk bekerja secara bebas. Berminat boleh hubungi nombor 019-2615086 atau email resume di hr@chonglek.com
Jobs
Today, 02:26Selangor
Chong Lek
Admin Clerk
Admin Clerk
RM 1 400 - 1 800 per month
Responsibilities: - Assist in preparing invoices & process orders - Assist in answering office calls - Process checking stock monthly - Packing orders Requirements: - General computer literacy - Languages: Malay, English - Fresh Graduates are encouraged to apply Benefits: - Income: Basic + attractive performance incentive - Medical benefit - Allowance - Annual company travel and bonus - On the job training will be provided - 5 working days (9.00am - 6.00pm, Monday to Friday) - Full-time position available Interview / Working location: 25, Jalan Emas Putih, Taman Sri Putri, 81300 Skudai, Johor. Call/Whatsapp: Ms Tan 016-733 7725 Please email resume to: tan@aacgroup.com.my
Jobs
Today, 02:26Johor
aacdsb
Tukang Kebun / Gardener
2
Tukang Kebun / Gardener
RM 70 - 1 200 per day
Tugasan: Ini untuk kawasan pusat beli-belah (Shopping Mall) - Menyiram bunga, pokok and rumput - Merumpai rumput liar - Memangkas pokok bunga - Mengebor tanah - Membaja pokok bunga sebulan sekali - Meracun pokok bunga mengikut jadual - Membersih dan menjaga kebersihan kawasan shopping mall Kerja 4 hari seminggu MESTI ADA MOTOR SENDIRI
Jobs
Today, 02:26Selangor
Ecogarden Landscape Sdn Bhd
Factory worker
Factory worker
RM 1 200 - 1 200 per month
Factory processing work
Jobs
Today, 02:26Perak
TTK GLOBAL SDN BHD
Pengawal Keselamatan
Pengawal Keselamatan
RM 1 950 - 2 000 per month
Lokasi : Pasir Gudang Senai Gelang Patah Tebrau Kategori : Pengawal Keselamatan Warganegara Malaysia sahaja Umur : 25 - 45 tahun Waktu bekerja 12 Jam sehari Pengetahuan asas dalam pengedalian kertas kerja Mempunyai sijil dalam bidang sekuriti dan safety diutamakan Mempunyai kenderaan sendiri Tiada rekod Polis/KDN Tiada masalah kesihatan (keadaan fizikal yang baik) Terdapat caruman EPF/SOCSO Boleh membaca dan menulis sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris Tempoh bekerja 26-30 hari sebulan Pegawai untuk dihubungi - En.Mazrol - 012 978 2856 En Rahman - 011 3524 9971
Jobs
Today, 02:26Johor
Delta Force Security Services & Sdn Bhd
Van / Lori Driver Kajang
Van / Lori Driver Kajang
RM 1 400 - 1 400 per month
1. Menghantar barang mengikut DO 2. Memunggut barang dari store dan hantar ke pelanggan 3. Perlu menjaga kebersihan van 4. Perlu mempunyai GDL untuk van 5. Mempunyai sikap rajin, jujur, bersikap mesra 6 Boleh berkerja sama dalam kumpulan 7. Membantu store jika tiada penghantaran 8. Boleh bertutur dalam bahasa malaysia, English 9. Experience dalam hygiene line TK Success Sdn Bhd No 6 Jalan Impian Makmur 3/A Taman Saujana Impian 43000 Kajang Selangor Tel: 03-87412181 email: tksuccess.enquiry@yahoo.com.my Call for appointment
Jobs
Today, 02:26Selangor
TK SUCCESS SDN BHD
Pembantu klinik nurse medical assistant di tumpat
2
Pembantu klinik nurse medical assistant di tumpat
RM 1 200 - 1 400 per month
JAWATAN KOSONG PEMBANTU KLINIK SEPENUH MASA DIPERLUKAN LOKASI : KLINIK SAFWA TUMPAT Lot 15051, Taman Harmoni,T/B Bangunan Supermas, 16200 Tumpat,Kelantan. CIRI-CIRI DIPERLUKAN : 1. Kelulusan Nurse / Medical Assistant ( MA ) / Penolong Farmasi 2. Pengalaman diutamakan 3. Rajin, Jujur dan Amanah 4. Solat 5 waktu & Menutup Aurat 5. Good Communication skill 6. Berdekatan dengan Klinik (Diutamakan) HANYA terbuka untuk: 1) Staff Nurse / jururawat 2) Penolong Peg Perubatan / MA 3) Pen Peg Farmasi KEMUDAHAN : 1. Basic RM 1200 hingga ke RM1400 bergantung tahap skill dan pengalaman (Sepenuh Masa) 2. KWSP/SOCSO (Sepenuh Masa) 3. Bonus (Sepenuh Masa) 4. OT Bagi calon yang berminat bolehlah menghantar resume ke emel:: Subject : "Pembantu Klinik" Email : hrkliniksafwa@gmail.com -Calon terpilih yang disenarai pendek akan dihubungi untuk temuduga kemudian. Untuk Pertanyaan Hubungi : Ws/Hubungi : 011-35391217
Jobs
Today, 02:26Kelantan
Klinik Safwa