Maahad Tahfiz Waltarbiyyah Darul Iman - PRO Niaga Store on Mudah.my

Maahad Tahfiz Waltarbiyyah Darul Iman

Sekolah Agama Rakyat
VISI Sebagai markaz penyebaran ilmu dan gerakan massa yang berdaya saing MISI Melahirkan generasi muslim yang menghafal Al-Quran dan berpegang dengan ajarannya, membentuk para ulama dan pemimpin masa depan yang menguasai ilmu dan maklumat untuk kebaikan dunia dan akhirat.

Direct Link here: mudah.my/maahad-tahfiz-waltarbiyyah-darul-iman

KM 14,,
Jln Kelantan, Tok Jiring
Phone: 096670102 Fax: 09-6674708 http://mttdaruliman.edu.my/ Contact Us

Guru

RM 900 per month  
Kriteria pemohon adalah seperti yang berikut : ~ Mempunyai Ijazah/Diploma dalam bidang berkaitan : A. Guru Biologi - Bioteknologi / Sains Biologi / berkaitan B. Guru Bahasa Inggeris - TESL / Pendidikan Bahasa Inggeris / berkaitan C. Graphic Designer - Art & Design / Media Creative / Teknologi Maklumat / berkaitan - Berkebolehan dalam Pengajian Islam / Bahasa Arab (Added Value) Ciri-ciri lain : ~ Berdisiplin, Komited & Bertanggungjawab ~ Kreatif & Inovatif ~ Bersedia untuk berkhidmat tempoh MINIMA untuk 1 tahun. ~ Mempunyai tempat tinggal berhampiran MTT ~ Bersedia memakai tudung paras siku bagi muslimat Sila hantarkan resume anda ke : kerjayamtt@gmail.com selewat-lewatnya pada 24 Mac 2018 (Sabtu) Calon yang disenarai pendek akan dihubungi untuk sesi temuduga.
11 Mar 11:23
Maahad Tahfiz Waltarbiyyah Darul Iman  
Kuala Terengganu
 

Guru

RM 900 per month  
Kekosongan adalah bagi mengisi jawatan Guru Bahasa Inggeris + MUE
& Guru Hafazan + STAM. ...
Kriteria pemohon adalah seperti yang berikut : ~ Mempunyai Ijazah/Diploma dalam bidang berkaitan : A. Guru Bahasa Inggeris + MUET ** Bahasa Inggeris / TESL / Berkaitan B. Guru Hafazan & STAM ** Pernah menduduki pengajian STAM ** Mantiq ** Hafazan ** Berkaitan Ciri-ciri lain : ~ Berdisiplin, Komited & Bertanggungjawab ~ Kreatif & Inovatif ~ Bersedia untuk berkhidmat tempoh MINIMA untuk 1 tahun. ~ Mempunyai tempat tinggal berhampiran MTT ~ Bersedia memakai tudung paras siku bagi muslimat Sila hantarkan resume anda ke : kerjayamtt@gmail.com selewat-lewatnya pada 17 Februari 2018 (Sabtu) Calon yang disenarai pendek akan dihubungi untuk sesi temuduga.
7 Feb 16:13
Maahad Tahfiz Wal Tarbiyyah Darul Iman  
Kuala Terengganu
 

Tenaga Pengajar

RM 900 per month  
~ Mempunyai Diploma/Ijazah dalam berkaitan seperti Quran Sunnah,
afazan, Pengajian Islam dan yang berkaitan). ...
Sila emailkan resume anda selewat-lewatnya 11 Februari 2018 (Ahad
ke : ...
Kriteria pemohon adalah seperti yang berikut : ~ Berdisiplin, Komited & Bertanggungjawab ~ Kreatif & Inovatif ~ Bersedia untuk berkhidmat tempoh MINIMA untuk 1 tahun. ~ Mempunyai tempat tinggal berhampiran MTT ~ Bersedia memakai tudung paras siku bagi muslimat Gaji + Elaun : RM900.00 mtt_trg@yahoo.com Calon yang disenarai pendek akan dihubungi untuk sesi temuduga
1 Feb 15:57
Maahad Tahfiz Waltarbiyyah Darul Iman  
Kuala Terengganu